Adamour: kριτικές, παρενεργειες, δοσολογια, δημόσιος ιστότοπος συζήτησης. Skroutz ή Φαρμακείο – πού να αγοράσετε, τιμή;

5/5 - (1 vote)

Το Adamour είναι ένα φυσικό φυτικό συμπλήρωμα διατροφής που παρέχει οφέλη όπως βελτιωμένη λίμπιντο και σεξουαλική απόδοση, αυξημένη παραγωγή τεστοστερόνης, βελτιωμένη γονιμότητα και γενική υγεία.

Το άγχος, ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής, η χαμηλή σωματική και σεξουαλική δραστηριότητα – αυτοί και άλλοι παράγοντες μπορεί να είναι προγνωστικοί παράγοντες στυτικής δυσλειτουργίας. Η δράση των δισκίων Adamour έχει σχεδιαστεί για να κάνει τους άνδρες να αισθάνονται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να βιώνουν μια ζωντανή αίσθηση κατά τη διάρκεια της οικειότητας. Το φάρμακο είναι εύκολο στη λήψη, αποτελεσματικό και έχει ελάχιστες αντενδείξεις.

ΦάρμακοAdamour 💊
Για ποιο λόγο χρησιμοποιείται✅ Για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της στυτικής δυσλειτουργίας
Σύνθεση του προϊόντος🌿 Catuaba,
🌿 muira puama,
🌿 emblique,
🌿 peruvian maca,
🌿 tribulus,
🌿 ψευδάργυρος,
🌿 L-αργινίνη,
🌿 νικοτινικό οξύ
Μορφή προϊόντοςΚάψουλες, 10 τεμ.
ΠαρενέργειεςΔεν ανιχνεύεται 🌿
Αντενδείξεις❗ ατομική δυσανεξία στα συστατικά
Πώς να χρησιμοποιήσετε1 κάψουλα 2 φορές την ημέρα
Διαθεσιμότητα στο φαρμακείο❌ Όχι
Διαθεσιμότητα στο Skroutz❌ Όχι
Τιμή39 ευρώ 💶
Κριτικές⭐⭐⭐⭐⭐5\5

Τι είναι το Adamour; Για ποιο λόγο;  Πώς λειτουργεί;

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο τι είναι οι κάψουλες Adamour. Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής που αποτελείται από βιολογικά συστατικά που λειτουργούν για τη βελτίωση της ανδρικής σεξουαλικής υγείας.

Πώς λειτουργεί το Adamour; Τι αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν με αυτό;

  1. Η διέγερση της παραγωγής νιτρικού οξειδίου οδηγεί σε αύξηση της ροής του αίματος στο πέος και συμβάλλει στη στύση, στην αυξημένη ευαισθησία.
  2. Η αυξημένη παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία οδηγεί σε αυξημένη σεξουαλική επιθυμία, σας βοηθά να έχετε περισσότερη ευχαρίστηση.
  3. Διέγερση της ντοπαμίνης, της σεροτονίνης και των ενδορφινών και, κατά συνέπεια, βελτιωμένη διάθεση και λίμπιντο, βελτιωμένη σωματική και ψυχολογική ευεξία.
  4. Ενίσχυση των νευρικών απολήξεων στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, που οδηγεί σε βελτιωμένη ευαισθησία και διέγερση.

Εάν ένας άνδρας έχει δυσκολίες με τη σεξουαλική επαφή – στυτική δυσλειτουργία, χαμηλή λίμπιντο, αδυναμία επίτευξης οργασμού, πολύ σύντομη ή πολύ μακρά επαφή, αυτό το προϊόν θα είναι ένα δώρο του Θεού! Επιπλέον, εάν ένας άνδρας δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, δεν αισθάνεται έλξη για το αντίθετο φύλο, δεν είναι ικανοποιημένος με το μέγεθος του πέους, αυτές οι κάψουλες είναι επίσης εξαιρετικές.

Τι είναι το Adamour

Ενδείξεις χρήσης του προϊόντος

Οι κάψουλες Adamour έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τη σεξουαλική ζωή κάθε άνδρα με φυσικό τρόπο. Ένα από τα οφέλη του προϊόντος είναι ότι επηρεάζει όλα τα στάδια του σεξ – από τη διέγερση έως τη στύση. Η μοναδική σύνθεση επηρεάζει την παθογένεια της στυτικής δυσλειτουργίας, ενώ εξαλείφει τα συμπτώματά της. Οι κύριες ενδείξεις για τη χρήση του συμπληρώματος είναι:

  • μειωμένη λίμπιντο και σεξουαλική δραστηριότητα,
  • έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας,
  • μειωμένη ποιότητα και διάρκεια της στύσης,
  • μακροχρόνια επαφή ή πρόωρη εκσπερμάτιση,
  • η ομαλότητα του οργασμού,
  • χαμηλή γονιμότητα,
  • χρόνια προστατίτιδα,
  • ανασφάλεια, συμπλέγματα σχετικά με τη χαμηλή σεξουαλική δραστηριότητα,
  • στρες και κατάθλιψη που σχετίζονται με τη στυτική δυσλειτουργία.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι η σεξουαλική δυσαρέσκεια με στυτική δυσλειτουργία είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που οδηγεί σε επιπλοκές όπως άγχος και κατάθλιψη, κόμπλεξ και χαμηλή αυτοεκτίμηση, προβλήματα στην οικογένεια ή στη σχέση με τον σύντροφο, υπογονιμότητα και ακόμη και καρκίνο. Επομένως, εάν υπάρχει κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα, καλό είναι να συμβουλευτείτε έναν γιατρό για να καθορίσει τη διάγνωση και την περαιτέρω θεραπεία.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Adamour χαπια

Τα οφέλη του Adamour χαπια:

  • φυσική σύνθεση χωρίς πρόσθετα,
  • δεν προκαλεί ανεπιθύμητες αντιδράσεις και έχει ελάχιστες αντενδείξεις,
  • το αποτέλεσμα είναι γρήγορο και μακροχρόνιο,
  • το φάρμακο όχι μόνο εξαλείφει τα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας, αλλά επηρεάζει και την παθογένειά της,
  • μπορεί να αποτρέψει επιπλοκές που σχετίζονται με τη σεξουαλική απογοήτευση,
  • βελτίωση της διάθεσης, γενική ευεξία,
  • Το προϊόν θα προσφέρει μια έκρηξη ενέργειας, ξεφορτώνοντας τα συμπλέγματα,
  • οι κάψουλες είναι εύκολες στη χρήση και στην αποθήκευση,
  • βέλτιστη τιμή,
  • γρήγορη παράδοση.

Μειονεκτήματα του φαρμάκου:

  • το πρωτότυπο προϊόν δεν μπορεί να αγοραστεί από τα φαρμακεία στην Ελλάδα,
  • επίσης, οι κάψουλες δεν βρίσκονται στην γκάμα των συμπληρωμάτων διατροφής του καταστήματος Skroutz.

Σύμφωνα με τους χρήστες, τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από λίγες ημέρες λήψης των καψουλών. Συνιστάται η λήψη των καψουλών για τουλάχιστον 30 ημέρες προκειμένου να επιτευχθεί ένα σταθερό, ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Στο τέλος της πορείας θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα – βελτίωση της σεξουαλικής ζωής, φωτεινές εντυπώσεις από το σεξ, ικανοποίηση του συντρόφου, γέμισμα με ενέργεια, απαλλαγή από τα συμπλέγματα, κατάθλιψη.

Σύνθεση του Adamour. Συστατικά

ΣτοιχείοΔράση
KatuabaΑυτό το αφροδισιακό αυξάνει τη ροή του αίματος στα αγγεία του πέους, εξασφαλίζοντας στύση μεγάλης διάρκειας. Το εκχύλισμα ενός φυτού βοηθά στην παραγωγή τεστοστερόνης και αυξάνει τη λίμπιντο. Επιπλέον, το katuaba ενισχύει τη διάθεση και ενισχύει τη λίμπιντο.
Muira puamaΑυτό το συστατικό Adamour αυξάνει την ευαισθησία του πέους και προσθέτει ζωντάνια στις αισθήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ.
Έμβλημα (emla, ινδικό φραγκοστάφυλο, balaban grey)Το συστατικό Adamour βοηθά στην αύξηση της διάρκειας του σεξ και βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος.
Περουβιανό MacaΑυξάνει την κινητικότητα του σπέρματος, παρατείνει τη στύση και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος, έχει ευεργετική επίδραση στον προστάτη και αυξάνει την αντοχή.
TribulusΑυξάνει τη λίμπιντο, καταπολεμά την ανικανότητα που προκαλείται από το στρες και επηρεάζει τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Το εκχύλισμα αυτού του φυτού αυξάνει επίσης τη σεξουαλική επιθυμία και την παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία έχει θετική επίδραση στην ανδρική ισχύ.
Σύμπλεγμα ψευδαργύρου, L-αργινίνης και νικοτινικού οξέοςΟ συνδυασμός αυτών των ουσιών βελτιώνει την ποιότητα της εκσπερμάτισης και συμβάλλει επίσης στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας στην ανδρική πύελο. Επιπλέον, το σύμπλεγμα βελτιώνει επίσης τη γενική υγεία και την αντοχή σας κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.
Adamour δοσολογία

Πώς να πάρετε τα χάπια; Οδηγίες χρήσης και Adamour δοσολογία

Ας δούμε τις βασικές αρχές για το πώς να παίρνετε το Adamour:

  1. Αξίζει να λαμβάνετε δύο κάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση την ίδια ώρα, ανεξάρτητα από τα γεύματα, με μικρή ποσότητα νερού.
  2. Οι κάψουλες πρέπει να καταπίνονται ολόκληρες – μην τις συνθλίβετε, μασάτε ή σπάτε.
  3. Η ημερήσια δόση δεν πρέπει να παραλείπεται ή, αντίθετα, να υπερβαίνεται.
  4. Για βέλτιστα αποτελέσματα, οι κάψουλες θα πρέπει να λαμβάνονται για τουλάχιστον 1 μήνα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η διάρκεια μπορεί να παραταθεί, αλλά η δοσολογία του Adamour παραμένει στάνταρ στις 2 κάψουλες την ημέρα.

Αντενδείξεις και παρενέργειες

Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι το Adamour δεν έχει παρενέργειες. Η σύνθεση του συμπληρώματος είναι απολύτως φυσική, δηλαδή απολύτως ασφαλής. Οι κάψουλες μπορούν να ληφθούν από άνδρες οποιασδήποτε ηλικίας και με οποιαδήποτε συνοδό παθολογία.

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τη λήψη του φαρμάκου στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Χρόνια νοσήματα (συμπεριλαμβανομένης της μη ελεγχόμενης αρτηριακής υπέρτασης),
  • αποσυμπιεσμένες μεταβολικές διαταραχές,
  • καρκινικές παθήσεις του ουρογεννητικού συστήματος.

Η απόλυτη αντένδειξη για το Adamour είναι η ατομική δυσανεξία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά και η ηλικία κάτω των 18 ετών.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν πάρετε τις κάψουλες.

Adamour ΕΟΦ

Adamour ΕΟΦ

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια των Τροφίμων και των Φαρμάκων (ΕΟΦ), σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει ως αποστολή την αξιολόγηση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των προϊόντων που σχετίζονται με την υγεία.

Το συμπλήρωμα διατροφής εγκρίθηκε πρόσφατα από τον ΕΟΦ και η Adamour έλαβε τις απαραίτητες εγκρίσεις για τη διανομή και την πώλησή του στην ευρωπαϊκή αγορά. Ο ΕΟΦ έχει ελέγξει διεξοδικά τα συστατικά του προϊόντος και έχει διαπιστώσει ότι είναι ασφαλές για ανθρώπινη κατανάλωση. Ο EOF πραγματοποίησε επίσης δοκιμές για να διασφαλίσει την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Ως αποτέλεσμα αυτής της αξιολόγησης, το Adamour έχει εγκριθεί για διανομή και πώληση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Adamour: Skroutz – Φαρμακείο – Amazon. Πού να αγοράσετε στην Ελλάδα;

Για να είστε σίγουροι ότι παίρνετε ένα ασφαλές και αξιόπιστο προϊόν, συνιστούμε να παραγγείλετε από την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Ο κατασκευαστής έχει σταματήσει την προμήθεια του φαρμάκου σε φαρμακεία, ηλεκτρονικά καταστήματα και άλλα σημεία πώλησης. Πού μπορώ να αγοράσω το Adamour; Μπορείτε πλέον να αγοράσετε το Adamour μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα. Η συνεργασία με τους μεταπωλητές έχει σταματήσει λόγω των υπερβολικών προσαυξήσεων και των πωλήσεων πλαστών προϊόντων. Η αρχική έκδοση του Adamour δεν είναι πλέον διαθέσιμη στα φαρμακεία, η αγορά του Adamour στο Amazon δεν εγγυάται ότι θα λάβετε το γνήσιο προϊόν και το Skroutz Adamour δεν είναι επίσης διαθέσιμο σε τοπικό επίπεδο. Η διοίκηση της εταιρείας του προϊόντος δεν είναι υπεύθυνη για το προϊόν που αγοράστηκε από αυτούς τους πόρους.

Adamour Τιμή

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο κατασκευαστής αποφάσισε να σταματήσει να συνεργάζεται με μεσάζοντες – φαρμακεία, ιστότοπους, άλλα καταστήματα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να ελέγχει η ίδια την ποιότητα του προϊόντος και να καθορίζει και να ελέγχει την τιμή του. Η τρέχουσα τιμή του Adamour είναι 39 ευρώ.

Μπορείτε να βρείτε νέα σχετικά με το συμπλήρωμα διατροφής και την τιμή του στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Εδώ θα βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το ίδιο το προϊόν – οδηγίες, συστάσεις για χρήση, κριτικές και μπορείτε επίσης να λάβετε μέρος σε προσφορές, ειδικές προσφορές, οι οποίες σας επιτρέπουν να αγοράσετε το προϊόν πολύ φθηνότερα.

Adamour: σχόλια από γιατρούς και ειδικούς

Όλες οι θετικές γνώμες για το Adamour λαμβάνονται σοβαρά υπόψη, ιδίως όταν τις μοιράζονται οι γιατροί. Σας προσκαλούμε να διαβάσετε μερικές από αυτές:

“Συχνά με προσεγγίζουν άνδρες με συμπτώματα στυτικής δυσλειτουργίας. Τους προτείνω να εξετάσουν το Adamour – ασφαλής σύνθεση, εύκολη στη λήψη, καλή τιμή. Και τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, λειτουργεί γρήγορα και έχει μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Οι ασθενείς είναι ευχαριστημένοι, το συνιστώ!”

Σέτος Ξενάκης, ουρολόγος-ανδρολόγος, 7 χρόνια εμπειρίας, Λάρισα

“Οι κάψουλες Adamour είναι ένα φυτικό προϊόν που μπορεί να είναι πολύ ευεργετικό για τους άνδρες που πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία. Έχω συνταγογραφήσει αυτό το προϊόν ακόμη και για ηλικιωμένους και χρονίως πάσχοντες ασθενείς – το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και δεν υπάρχουν παρενέργειες. Το συμπλήρωμα διατροφής είναι αποτελεσματικό και ασφαλές.”

Μελέτ Βλάχος, 13 χρόνια εμπειρίας, ουρολόγος-ανδρολόγος, Αθήνα

Adamour σε φόρουμ: κριτικές, γνωμοδοτήσεις και σχόλια

Εκτός από τους γιατρούς, έχουμε επίσης συλλέξει ορισμένα σχόλια των καταναλωτών σε φόρουμ σχετικά με το Adamour:

“Υπέφερα από στυτική δυσλειτουργία για λίγο καιρό, αλλά μετά δοκίμασα αυτές τις κάψουλες και τα προβλήματά μου λύθηκαν. Το Adamour λειτούργησε γρήγορα και αποτελεσματικά, επιτρέποντάς μου να απολαύσω ξανά τη σεξουαλική μου ζωή χωρίς κινδύνους.”

Όπελος, 42, Χανιά

“Μου άρεσε το προϊόν – είναι εύκολο στη λήψη και παρατήρησα το αποτέλεσμα μετά από μια εβδομάδα λήψης. Παρόλο που υποφέρω τρομερά από αλλεργίες, το Adamour δεν προκάλεσε καμία παρενέργεια, οπότε θα συνεχίσω να το παίρνω.”

Τιμασέως, 56, Ηράκλειο

“Τα σχόλια για το Adamour από τους φίλους μου με έπεισαν να αγοράσω τις κάψουλες. Είχα κατάθλιψη λόγω σεξουαλικής απογοήτευσης. Αλλά τώρα είναι σαν να έχω επιστρέψει στη ζωή! Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που βίωσα τέτοια ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του σεξ. Το συνιστώ σε όλους.”

Μναζόν, 40, Θεσσαλονίκη
Adamour skroutz

Adamour αρνητικές κριτικές

Αυτό το προϊόν έχει εξαιρετικά θετική φήμη. Οι καταναλωτές μοιράζονται συχνά ιστορίες σχετικά με το πώς τους βοήθησε το συμπλήρωμα.  Ωστόσο, μπορείτε επίσης να βρείτε αρνητικές κριτικές για το Adamour σε ορισμένες ιστοσελίδες. Το ελέγξαμε αυτό και ανακαλύψαμε γιατί συμβαίνει αυτό στα επίκαιρα φόρουμ:

  1. Πολλοί χρήστες δεν γνωρίζουν πού να αγοράσουν το προϊόν, οπότε καταλήγουν σε αμφίβολους πόρους, αγοράζοντας έτσι μια απομίμηση αντί για το πρωτότυπο. Αφού δεν επιτευχθεί το αποτέλεσμα, οι καταναλωτές γράφουν αρνητικές κριτικές.
  2. Οι αγοραστές δεν ακολουθούν τις οδηγίες – παίρνουν το προϊόν όπως αισθάνονται άνετα, φυσικά δεν παίρνουν τα κατάλληλα αποτελέσματα και στη συνέχεια αφήνουν μια κριτική.
  3. Ορισμένοι χρήστες δεν εμπιστεύονται ό,τι πωλείται στο διαδίκτυο. Δεν το αγοράζουν, δεν το χρησιμοποιούν, ξέρουν ότι είναι φάρσα και γράφουν γι’ αυτό στο διαδίκτυο.

Μην δίνετε προσοχή σε αβάσιμες κριτικές. Το προϊόν έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά του σε εργαστηριακές, κλινικές δοκιμές. Όσοι έχουν λάβει τις κάψουλες αγοράζοντάς τες από την επίσημη ιστοσελίδα έχουν πράγματι παρατηρήσει βελτίωση των σεξουαλικών επιδόσεων και της υγείας γενικότερα.

Συμπέρασμα: Είναι το Adamour απάτη ή αποτελεσματικό φάρμακο;

Ο Adamour δεν είναι απατεώνας. Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής αποτελείται από οργανικά συστατικά των οποίων η δράση αποσκοπεί στη βελτίωση της σεξουαλικής υγείας των ανδρών. Το προϊόν έχει υποβληθεί στις απαραίτητες μελέτες για να αποδείξει την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του- και έχει επίσης λάβει τα σχετικά πιστοποιητικά.

Όταν αγοράζετε από τον επίσημο ιστότοπο, λαμβάνετε εγγύηση ποιότητας και ασφάλειας.

Συχνές ερωτήσεις

Απάτη Adamour;

Όχι, το προϊόν λειτουργεί πραγματικά – αυτό αποδεικνύεται από κλινικές μελέτες, γνώμες καταναλωτών και γιατρών.

Έχει παρενέργειες το Adamour;

Δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες σε όλες τις πωλήσεις.

Είναι δυνατόν να βρείτε το Adamour σε ένα φαρμακείο ή στο Skroutz;

Όχι, το προϊόν είναι διαθέσιμο για αγορά μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα.

Πόσο κοστίζει το Adamour;

Η τρέχουσα τιμή του προϊόντος είναι 39 ευρώ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ

Γενικός ιατρός με 17 χρόνια εμπειρίας. Εργάζεται ως ιδιώτης γιατρός στη Θεσσαλονίκη. Έλαβε την ιατρική της εκπαίδευση στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Μεθοδολογία της Ιατρικής Έρευνας". Στο πλαίσιο της συνεχούς επιστημονικής της εκπαίδευσης συμμετέχει σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Άρθρα: 82

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *