Exodermin

Exodermin: kριτικές, παρενεργειες, οδηγιες χρησης. Skroutz ή Φαρμακείο – πού να αγοράσετε, τιμή;

3.1/5 - (290 votes)

Το Exodermin είναι μια αντιμυκητιασική κρέμα που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία αλλοιώσεων του δέρματος και των νυχιών. Τα δραστικά συστατικά καταπολεμούν τον μύκητα χωρίς να βλάπτουν άλλα όργανα και συστήματα. Τα συστατικά επιλέγονται με τέτοιο τρόπο ώστε να συνδυάζονται για να σχηματίσουν έναν ισχυρό δεσμό που μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο τα συμπτώματα της λοίμωξης, αλλά και όλους τους παθογενετικούς συνδέσμους της νόσου.

Σε αυτό το άρθρο θα μάθουμε λεπτομερώς για την κρέμα Exodermin, τη σύνθεση και τους μηχανισμούς δράσης της, αν έχει αντενδείξεις και τι πιστεύουν οι καταναλωτές γι’ αυτήν.

ΦάρμακοExodermin 💦
Για ποιο λόγο χρησιμοποιείται✅ Για τη θεραπεία του μύκητα του δέρματος και των νυχιών
Μορφή προϊόντοςΚρέμα, 30 ml, 50 ml
ΠαρενέργειεςΔεν ανιχνεύεται 🌿
Αντενδείξεις❗ ατομική δυσανεξία στα συστατικά
Πώς να χρησιμοποιήσετεΕφαρμόστε την κρέμα 1-2 φορές την ημέρα στο προσβεβλημένο δέρμα ή νύχι, πλένοντάς το πρώτα και στεγνώνοντάς το.
Διαθεσιμότητα στο φαρμακείο❌ Όχι
Διαθεσιμότητα στο Skroutz❌ Όχι
Τιμή39 ευρώ 💶
Κριτικές⭐⭐⭐⭐⭐5\5

Exodermin: τι είναι, για ποιο λόγο χρησιμοποιείται και πώς λειτουργεί;

Αυτό το προϊόν καταπολεμά ενεργά τους μύκητες του δέρματος και των νυχιών, επηρεάζοντας όχι μόνο την αιτία της νόσου (μύκητας), αλλά και όλα τα συστατικά της μολυσματικής διαδικασίας. Πώς λειτουργεί το Exodermin;

Πρώτα απ’ όλα, η κρέμα έχει αντιμυκητιασικές ιδιότητες – περιέχει ουσίες που αναστέλλουν την ανάπτυξη και την αναπαραγωγή του μύκητα. Ορισμένα συστατικά έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες – εξαλείφουν τον κνησμό, την ερυθρότητα και εμποδίζουν την απώλεια υγρασίας του δέρματος. Η κρέμα βοηθά επίσης στην αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας των λιπιδίων του δέρματος, θρέφει, ενυδατώνει και βοηθά στην επούλωση των βλαβών που προκαλούνται από μυκητιασικές λοιμώξεις. Χάρη σε έναν συνδυασμό ενυδατικών και μαλακτικών παραγόντων, η Exodermin επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης των ρωγμών και των βλαβών του δέρματος και των νυχιών, εξαλείφοντας το ξεφλούδισμα και την ευθραυστότητα. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προϊόντος είναι ότι αποτρέπει την επανεμφάνιση μυκητιασικών λοιμώξεων, αποκαθιστώντας τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς του δέρματος.

-50%

Exodermin

€39
€78

Ο αριθμός των προϊόντων που πωλούνται κατά την προώθηση είναι περιορισμένος

Πρόσθετες επιδράσεις της κρέμας Exodermin:

  • Εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές,
  • αποτρέπει την εμφάνιση υπεριδρωσίας,
  • αποτρέπει το σχηματισμό χονδροειδών κάλων, ρωγμών και αυλακώσεων,
  • προάγει την υγιή ανάπτυξη του δέρματος και των νυχιών.

Οφέλη της κρέμας Exodermin

Η κύρια ένδειξη για την κρέμα είναι οι μυκητιασικές λοιμώξεις του δέρματος και των νυχιών. Ποια συμπτώματα μπορούν να σας κάνουν να υποψιαστείτε μια λοίμωξη:

  • Ξηρό, ξεφλουδισμένο δέρμα, επιδερμίδα,
  • πάχυνση του δέρματος,
  • ρωγμές στις πτυχώσεις του ενδιάμεσου δακτύλου,
  • ελάφρυνση ή σκουρόχρωση της πληγείσας περιοχής,
  • ερυθρότητα του δέρματος,
  • κνησμός, κάψιμο, πόνος,
  • μια δυσάρεστη οσμή,
  • σκουρόχρωμα νύχια, κίτρινες, λευκές ραβδώσεις στα νύχια,
  • πάχυνση, εύθραυστα νύχια,
  • παραμόρφωση της πλάκας του νυχιού.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Exodermin

Τα οφέλη του Exodermin:

  • Αντιμετωπίζει, προλαμβάνει τις μυκητιασικές λοιμώξεις,
  • Βοηθά στην αποκατάσταση της υγείας του δέρματος και των νυχιών σας,
  • αποτρέπει τις επιπλοκές από μυκητιασική λοίμωξη,
  • έχει φυσική σύνθεση,
  • δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες αντιδράσεις,
  • ελάχιστες αντενδείξεις,
  • γρήγορα και μακροχρόνια αποτελέσματα,
  • μια βολική μορφή απελευθέρωσης,
  • βέλτιστη τιμή, γρήγορη παράδοση.

Μειονεκτήματα της κρέμας Exodermin:

  • το προϊόν δεν διατίθεται στα φαρμακεία στην Ελλάδα,
  • ούτε μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα βιολογικών τροφίμων Skroutz.

Αυτά τα μειονεκτήματα δεν επηρεάζουν την αγορά και τη χρήση του προϊόντος. Όταν χρησιμοποιείτε την κρέμα, θα έχετε υγιές δέρμα και δυνατά, όμορφα νύχια χωρίς μύκητες.

Σύνθεση του Exodermin. Συστατικά

ΣτοιχείοΔράση
Χαμομήλι  Όταν εφαρμόζεται τοπικά, το χαμομήλι είναι ισχυρό αντιφλεγμονώδες, αντιμυκητιασικό και καταπραΰνει τους ερεθισμούς του δέρματος χάρη σε ένα από τα ενεργά συστατικά του, το χαμαζουλένιο.
Σκωτσέζικο πεύκοΧάρη στις αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις και αποσμητικές του ιδιότητες, το αιθέριο έλαιο Pino Silvestre χρησιμοποιείται σε διάφορα περιβάλλοντα, ιδίως κατά τη διάρκεια τοπικών μασάζ, συμπεριλαμβανομένων των μασάζ ποδιών, για την αντιμετώπιση των δυσάρεστων συνεπειών των μυκητιασικών λοιμώξεων.
Έλαιο τεϊόδεντρουΑυτό το συστατικό Exodermin έχει ισχυρές αντισηπτικές, απολυμαντικές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες χάρη στα δραστικά συστατικά του, ιδίως την τερπίνη.
ΠρόποληΠεριέχει φλαβονοειδή, πολυφαινόλες, βενζοϊκό οξύ, τερπένια και φαινολικές ενώσεις. Όταν εφαρμόζεται τοπικά, βοηθά στην καταπολέμηση μυκητιασικών και άλλων λοιμώξεων χάρη στις αντιβακτηριακές, αντιιικές και αντιμυκητιασικές του ιδιότητες.
Εκχύλισμα Calanhoe και mumijoΟ συνδυασμός αυτών των δύο συστατικών μπορεί να διασπάσει το φράγμα των μυκήτων χάρη στην αντιμυκητιακή του δράση και να απολυμάνει. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί επίσης να επιταχύνει την επούλωση των πληγών και των ουλών.
Βούτυρο καριτέΤο Exodermin περιέχει μια κολλώδη, λιπαρή κιτρινωπή ουσία πλούσια σε ουσίες με αντιφλεγμονώδη και αναπλαστική δράση στο δέρμα. Η καταπραϋντική, θρεπτική και ενυδατική της δράση την καθιστά απαραίτητο συστατικό σε καλλυντικές κρέμες και παρασκευάσματα για το δέρμα.
Exodermin φαρμακειο

Πώς να πάρετε το Exodermin; Οδηγίες χρήσης και δοσολογία

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Exodermin; Για να επιτύχετε αποτέλεσμα μακράς διάρκειας, απλώστε την κρέμα 1-2 φορές την ημέρα στο προσβεβλημένο δέρμα ή στην περιοχή των νυχιών, αφού το πλύνετε και το στεγνώσετε. Είναι απαραίτητο να περιμένετε για την πλήρη απορρόφηση. Η κρέμα δεν πρέπει να ξεπλένεται. Η διάρκεια χρήσης καθορίζεται ατομικά, ανάλογα με τη σοβαρότητα του μύκητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του προϊόντος, τον τρόπο φύλαξής του και τις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες, ανατρέξτε στο φύλλο οδηγιών χρήσης που συνοδεύει το προϊόν.

Παρόλο που το Exodermin είναι μια αποτελεσματική τοπική θεραπεία για μυκητιασικές λοιμώξεις, υπάρχουν περιπτώσεις όπου μπορεί να είναι απαραίτητη η από του στόματος φαρμακευτική αγωγή και η σύνθετη θεραπεία. Η θεραπεία θα εξαρτηθεί από τον συγκεκριμένο μολυσματικό παράγοντα και τη σοβαρότητα της λοίμωξης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι απαραίτητος ένας συνδυασμός θεραπειών για την πλήρη εξάλειψη της μυκητιασικής λοίμωξης. Επομένως, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας για να καθορίσετε την καταλληλότερη πορεία δράσης για την εκάστοτε περίπτωση.

Αντενδείξεις και παρενέργειες του Exodermin

Δεδομένης της φυσικής σύνθεσης της κρέμας, η Exodermin δεν έχει παρενέργειες.

Όσον αφορά τις αντενδείξεις του Exodermin, είναι πολύ λίγες:

  1. Αλλεργίες ή ατομική δυσανεξία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά.
  2. Εγκυμοσύνη, θηλασμός.
  3. Κάτω των 18 ετών.
  4. Ανοιχτές πληγές στο δέρμα, στα νύχια.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν χρησιμοποιήσετε την κρέμα.

Κλινικές δοκιμές και αποτελεσματικότητα

Η κρέμα δοκιμάστηκε διεξοδικά στα καλύτερα εργαστήρια της Ευρώπης και των ΗΠΑ προτού διατεθεί στους καταναλωτές παγκοσμίως. Το Exodermin δοκιμάστηκε στη συνέχεια σε διάφορες κλινικές δοκιμές σε εθελοντές και τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά. Το προϊόν έδειξε εξαιρετική αποτελεσματικότητα στη θεραπεία μυκητιασικών λοιμώξεων του δέρματος και των νυχιών.

Μελέτες έχουν δείξει ότι το προϊόν λειτουργεί γρήγορα, με αξιοσημείωτες βελτιώσεις μετά από λίγες μόνο ημέρες χρήσης. Παρέχει μακροχρόνια ανακούφιση από συμπτώματα όπως κνησμός, κάψιμο, ερυθρότητα και οσμή. Επιπλέον, το 98% των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα είχαν εξαφανίσει εντελώς το σκασμένο δέρμα και τα εύθραυστα νύχια κατά τη διάρκεια της χρήσης της κρέμας.

Με βάση τα θετικά αποτελέσματα που προέκυψαν από κλινικές και εργαστηριακές μελέτες, το προϊόν έχει εγκριθεί για εμπορική χρήση και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και άδειες πώλησης.

exodermin crema

Exodermin: Skroutz – Φαρμακείο – Amazon. Πού να αγοράσετε στην Ελλάδα;

Για να διασφαλίσετε ότι θα αποκτήσετε το αυθεντικό προϊόν, συνιστάται να το αγοράζετε μόνο από τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή. Δυστυχώς, η κρέμα δεν μπορεί να αγοραστεί σε δημοφιλείς αγορές (Amazon), τοπικά φαρμακεία ή άλλα καταστήματα λόγω των πλαστών προϊόντων και των υπερβολικών προσαυξήσεων – ο κατασκευαστής έχει ως εκ τούτου σταματήσει να προμηθεύει το Exodermin στα ελληνικά φαρμακεία. Το Exodermin δεν είναι επίσης διαθέσιμο στα καταστήματα Skroutz.

Αν ψάχνετε για το πού να αγοράσετε το Exodermin, μην σπαταλάτε το χρόνο σας ψάχνοντας σε φυσικά καταστήματα ή σε ηλεκτρονικές αγορές, καθώς μπορεί να προσφέρουν πλαστά αντίγραφα αντί για το αρχικό προϊόν. Ο καλύτερος τρόπος για να εγγυηθείτε τη γνησιότητα και την ποιότητα είναι να αγοράσετε απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

-50%

Exodermin

€39
€78

Ο αριθμός των προϊόντων που πωλούνται κατά την προώθηση είναι περιορισμένος

Exodermin τιμή

Αποφεύγοντας τη συνεργασία με μεσάζοντες – φαρμακεία, διαδικτυακές αγορές και άλλα σημεία πώλησης – ο κατασκευαστής μπορεί να καθορίζει και να ελέγχει ο ίδιος την τιμή και να την καθιστά όσο το δυνατόν πιο προσιτή για τους πελάτες. Η τρέχουσα τιμή του Exodermin στην επίσημη ιστοσελίδα είναι 39 ευρώ. Επίσης, η εταιρεία διοργανώνει συχνά εκπτώσεις και προσφορές, γεγονός που καθιστά δυνατή την αγορά του τζελ ακόμη φθηνότερα.

Στον επίσημο ιστότοπο μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν – σύνθεση, μηχανισμοί δράσης, αντενδείξεις, μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις και να διαβάσετε κριτικές καταναλωτών.

Exodermin: σχόλια από γιατρούς και ειδικούς

Σας προτείνουμε να διαβάσετε πρώτα τις απόψεις για το Exodermin από τους επαγγελματίες υγείας:

“Συνιστώ πάντα το Exodermin στους ασθενείς σε περιπτώσεις μυκητιασικής λοίμωξης. Το αποτέλεσμα είναι πολύ γρήγορο και δεν έχω βιώσει καμία παρενέργεια. Το αποτέλεσμα είναι αισθητό στο τέλος της πρώτης εβδομάδας χρήσης. Είναι ένα καλό προϊόν.”

Αζαρίας Βασιλειάδης, δερματολόγος, 13 χρόνια εμπειρίας, Ηράκλειο

“Εμπιστεύομαι το Exodermin καθώς το έχω χρησιμοποιήσει ο ίδιος και με βοήθησε πραγματικά να εξαλείψω τους μύκητες. Το συνιστώ πάντα στους ασθενείς. Η φυσική φόρμουλα το καθιστά ασφαλές και η τιμή και η παράδοση είναι όσο το δυνατόν πιο βολικές.”

Μακεδών Γεωργιάδης, δερματοφρενολόγος, 9 χρόνια εμπειρίας, Αθήνα

Exodermin σε φόρουμ: κριτικές, γνωμοδοτήσεις και σχόλια

Τώρα ας μάθουμε τι πιστεύουν οι καταναλωτές για το Exodermin στα φόρουμ:

“Μου το συνέστησε ένας φίλος επειδή πηγαίνουμε μαζί στην πισίνα. Ειλικρινά, δεν το πίστευα, αλλά το Exodermin με βοήθησε πραγματικά. Ο μύκητας εξαφανίστηκε εντελώς σε μόλις μία εβδομάδα και η κρέμα είναι εύκολη στη χρήση – απορροφάται πολύ γρήγορα. Είμαι ικανοποιημένη.”

Maeja, 33, Βόλος

“Αφού διάβασα τις κριτικές για το Exodermin, αποφάσισα να το αγοράσω. Η κρέμα δεν με βοήθησε, ήταν σπατάλη χρημάτων. Στην αρχή υπήρξε μια βελτίωση, αλλά μόλις σταμάτησα να τη χρησιμοποιώ, ξαναγύρισε.”

Castor, 27, Λάρισα

“Είμαι επιρρεπής σε μυκητιασικές λοιμώξεις, γι’ αυτό έχω πάντα μαζί μου το Exodermin. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα υποτροπή της λοίμωξης εδώ και πολύ καιρό. Νομίζω ότι αυτό οφείλεται στην κρέμα. Μου αρέσει πολύ η τιμή και η παράδοση είναι πολύ βολική. Σας ευχαριστώ.”

Semel, 38, Πάτρα

Αρνητικές κριτικές

Παρόλο που το Exodermin είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, δημοφιλές στην Ελλάδα, με αποτελεσματικότητα που επιβεβαιώνεται από κλινικές δοκιμές και ασφάλεια που επιβεβαιώνεται από τις κριτικές των καταναλωτών, μερικές φορές υπάρχουν αρνητικές απόψεις γι’ αυτό. Προσπαθήσαμε να κατανοήσουμε τους λόγους για τις αρνητικές κριτικές του Exodermin και διαπιστώσαμε ότι οι περισσότερες από αυτές γράφονται από ανθρώπους που έχουν αγοράσει ένα απομιμητικό προϊόν από έναν ιστότοπο τρίτων και ως εκ τούτου δεν λειτουργεί όπως υπόσχεται ο κατασκευαστής- ορισμένοι καταναλωτές δεν έχουν ακολουθήσει τις οδηγίες – χρησιμοποιούν την κρέμα όχι τακτικά, μόνο όταν χρειάζεται- και μια τρίτη ομάδα καταναλωτών δεν την έχουν αγοράσει καθόλου, επειδή δεν εμπιστεύονται προϊόντα από το Διαδίκτυο, τα οποία δεν μπορούν να βρεθούν στα φαρμακεία και αμέσως σκέφτηκαν ότι πρόκειται για απάτη.

Μην δίνετε σημασία σε τέτοιες επικρίσεις. Το προϊόν έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά του με πολλούς χρήστες. Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει την κρέμα μετά την αγορά της από την επίσημη ιστοσελίδα έχουν πράγματι παρατηρήσει βελτίωση στο δέρμα και τα νύχια τους.

exodermin κριτικες

Συμπέρασμα: Είναι το Exodermin απάτη ή αποτελεσματικό φάρμακο;

Το Exodermin είναι ένα μοναδικό προϊόν που βασίζεται σε βιολογικά συστατικά για την καταπολέμηση των μυκητιασικών λοιμώξεων. Μην πιστεύετε ότι το Exodermin είναι απάτη. Το προϊόν έχει αποδείξει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του σε κλινικές δοκιμές και οι θετικές κριτικές πελατών το επιβεβαιώνουν. Η κρέμα έχει πραγματικά βελτιώσει τη ζωή πολλών ανθρώπων, δείτε και μόνοι σας!

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο καιρό πρέπει να χρησιμοποιώ την κρέμα Exodermin για να δω αποτελέσματα;

Η διάρκεια χρήσης καθορίζεται ξεχωριστά, ανάλογα με το βαθμό προσβολής από μύκητες. Κατά μέσο όρο, είναι 2-3 εβδομάδες.

Απάτη με το Exodermin;

Όχι, το φάρμακο λειτουργεί πραγματικά.

Μπορώ να βρω το Exodermin σε ένα φαρμακείο ή στο Skroutz;

Το προϊόν μπορεί να αγοραστεί μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα.

Πόσο κοστίζει το Exodermin;

Η τρέχουσα τιμή του τζελ είναι 39 ευρώ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ

Γενικός ιατρός με 17 χρόνια εμπειρίας. Εργάζεται ως ιδιώτης γιατρός στη Θεσσαλονίκη. Έλαβε την ιατρική της εκπαίδευση στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Μεθοδολογία της Ιατρικής Έρευνας". Στο πλαίσιο της συνεχούς επιστημονικής της εκπαίδευσης συμμετέχει σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Άρθρα: 82

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *