Matcha Slim: kριτικές, παρενεργειες, δοσολογια, οδηγιες χρησης. Skroutz ή Φαρμακείο – πού να αγοράσετε, τιμή;

Το Matcha Slim είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής πράσινου τσαγιού που έχει κερδίσει δημοτικότητα μεταξύ όσων ενδιαφέρονται να χάσουν βάρος και να διατηρήσουν ένα υγιές βάρος. Αυτό το προϊόν υπόσχεται να βοηθήσει στην καύση λίπους και στον έλεγχο της όρεξης, ενώ παρέχει ενέργεια και ζωτικότητα. Σε αυτό το άρθρο, θα φέρουμε στο φως κριτικές και απόψεις πελατών, καθώς και πιθανές παρενέργειες και τον σωστό τρόπο λήψης του προϊόντος. Θα συζητήσουμε επίσης τις επιλογές για την αγορά αυτού του συμπληρώματος, είτε μέσω του διαδικτυακού ιστότοπου της Skroutz είτε από τα τοπικά φαρμακεία, τονίζοντας τις τιμές και σημαντικά σχετικά ζητήματα. Εάν είστε περίεργοι να μάθετε περισσότερα για το Matcha Slim, σας προσκαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτό το άρθρο.

Επίσημη ιστοσελίδαmatcha-slim.gr
Για ποιο λόγο χρησιμοποιείται✅ Προωθεί την απώλεια βάρους
Μορφή προϊόντοςΣκόνη, 100 γραμμάρια
ΠαρενέργειεςΔεν ανιχνεύεται 🌿
Αντενδείξεις❗ ατομική δυσανεξία στα συστατικά
Πώς να χρησιμοποιήσετεΔιαλύστε 1 κουταλιά της σούπας σκόνη σε ζεστό νερό, ανακατέψτε, αφήστε το για 5-7 λεπτά και στη συνέχεια πιείτε το τσάι.
Διαθεσιμότητα στο Skroutz❌ Όχι
Τιμή39 ευρώ 💶
Κριτικές⭐⭐⭐⭐⭐5\5

Matcha Slim: τι είναι;

Το Matcha Slim είναι ένα προϊόν που τοποθετείται ως ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να χάσετε βάρος. Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής έχει ιδιότητες που επηρεάζουν κάθε κρίκο στη διαδικασία απώλειας βάρους, έτσι ώστε η διαδικασία να είναι γρήγορη, όσο το δυνατόν πιο οργανική και τα αποτελέσματα να διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό το διατροφικό ρόφημα περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό εκχυλίσματος τσαγιού matcha, το οποίο είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και την ικανότητα ενίσχυσης του μεταβολισμού, και άλλων βοτανικών ουσιών, όπως η garcinia campagna, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της απώλειας λίπους και στη μείωση της όρεξης.

-50%

Matcha Slim Tea

€39
€78

Ο αριθμός των προϊόντων που πωλούνται κατά την προώθηση είναι περιορισμένος

Πώς λειτουργεί το Matcha Slim; Τα τρία κύρια αποτελέσματα είναι η διέγερση του μεταβολισμού, η καύση λίπους και η αποτοξίνωση του σώματος.

  1. Το συμπλήρωμα διατροφής περιέχει μεγάλη ποσότητα κατεχινών – αντιοξειδωτικών που συμβάλλουν στην επιτάχυνση του μεταβολισμού και στη μείωση της εναπόθεσης λίπους. Οι ουσίες αυτές συμβάλλουν επίσης στη διαδικασία αποτοξίνωσης – προστατεύοντας τα κύτταρα από τις φλεγμονώδεις επιδράσεις των ελεύθερων ριζών.
  2. Η βάση του προϊόντος, η καφεΐνη, συμβάλλει στην αύξηση της θερμογένεσης – της διαδικασίας με την οποία το σώμα καίει το λίπος για ενέργεια. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας, βελτιώνει τη μνήμη, τη συγκέντρωση και τη διάθεση.
  3. Ορισμένα από τα συστατικά καταστέλλουν επίσης την όρεξη, μειώνουν την πείνα και τους πόθους για φαγητό, γεγονός που διευκολύνει τη διατήρηση μιας υγιεινής διατροφής.

Αυτό το προϊόν θα είναι χρήσιμο για όποιον θέλει να αποχαιρετήσει το υπερβολικό βάρος γρήγορα και μόνιμα, να βελτιώσει την υγεία του σώματός του και να εμφυσήσει σωστές διατροφικές συνήθειες και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Ενδείξεις χρήσης του προϊόντος

Η κύρια ένδειξη για τη λήψη του Matcha Slim είναι το υπερβολικό βάρος. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά:

  • παχυσαρκία διαφόρων βαθμών,
  • έλλειψη αποτελέσματος από δίαιτες, άσκηση,
  • υψηλό ποσοστό υποδόριου, σπλαχνικού λίπους,
  • αυξημένη όρεξη,
  • επιβραδυνόμενος μεταβολισμός,
  • την ανάγκη αποτοξίνωσης του σώματος,
  • Υψηλά επίπεδα σακχάρου ή/και χοληστερόλης στο αίμα,
  • έλλειψη ενέργειας, ζωτικότητας.

Το τσάι Matcha Slim μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως εξαιρετικό συμπλήρωμα μιας υγιεινής διατροφής και άσκησης.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Matcha Slim

Τα πλεονεκτήματα του Matcha Slim περιλαμβάνουν:

  • φυσική σύνθεση χωρίς πρόσθετα,
  • Το προϊόν είναι ασφαλές – δεν προκαλεί ανεπιθύμητες αντιδράσεις και έχει ελάχιστες αντενδείξεις,
  • γρήγορη δράση και μακροχρόνια αποτελέσματα,
  • η θεραπεία μπορεί να αποτρέψει τις επιπλοκές που σχετίζονται με το υπερβολικό βάρος,
  • έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες,
  • Φυσική αύξηση του μεταβολισμού, της ενέργειας και της γενικής ευεξίας,
  • μια βολική μορφή απελευθέρωσης,
  • Το προϊόν είναι εύκολο στη χρήση και η αποθήκευση είναι εύκολη,
  • προσιτή τιμή και βολική παράδοση.

Αδυναμίες:

  • το πρωτότυπο συμπλήρωμα διατροφής δεν διατίθεται στα φαρμακεία στην Ελλάδα,
  • δεν μπορείτε να βρείτε το προϊόν ούτε σε δημοφιλείς διαδικτυακές πηγές ούτε στα καταστήματα Skroutz.

Σύνθεση του Matcha Slim. Συστατικά

Το Matcha Slim περιέχει κυρίως τα εξής συστατικά:

ΣτοιχείοΔράση
ΤαυρίνηΣυμβάλλει αποφασιστικά στο μεταβολισμό των λιπιδίων επιταχύνοντας τις διεργασίες του. Βοηθά να ξεπεραστεί η έλλειψη ενέργειας και προωθεί την τακτική σωματική δραστηριότητα, χάρη στην ικανότητά του να εξουδετερώνει τυχόν ενεργειακές υφέσεις.
Κιτρικό οξύΑποτοξινώνει και καταπραΰνει τα απεκκριτικά όργανα, ιδίως τα νεφρά και το ουροποιητικό σύστημα. Βελτιώνει επίσης την κινητικότητα του εντέρου και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
ΜαλτοδεξτρίνηΑυτό το συστατικό εξασφαλίζει ότι τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα παραμένουν σταθερά, καταπολεμώντας τις αιχμές και τις πτώσεις της γλυκόζης που οδηγούν σε έναν φαύλο κύκλο αντίστασης στην ινσουλίνη.
Εκχύλισμα MatchaΒοηθά στη σταθεροποίηση της αιμοδυναμικής και επιταχύνει τις αντιδράσεις λιπόλυσης (διάσπαση του λίπους). Αποτοξινώνει και ομαλοποιεί τα επίπεδα χοληστερόλης.
ΚαφεΐνηΒελτιώνει τη συγκέντρωση, το μεταβολισμό και παρέχει ένα αποστραγγιστικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, έχει εξαιρετικό κορεσμό, ο οποίος είναι χρήσιμος για την πρόληψη του τσιμπολογήματος μεταξύ των γευμάτων.
matcha slim οδηγιες χρησης

Πώς να πάρετε το Matcha Slim; Οδηγίες χρήσης και δοσολογία

Πριν πάρετε το Matcha Slim, θα πρέπει να διαβάσετε τις οδηγίες που συνοδεύουν το προϊόν. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε σχετικά με τη σύνθεση του συμπληρώματος διατροφής, τις αντενδείξεις, τις αρχές και τις συνθήκες αποθήκευσης.

Η συνιστώμενη δοσολογία του Matcha Slim είναι 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη την ημέρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούν να ληφθούν 2 κουταλιές της σούπας σκόνη.  Διαλύστε προηγουμένως 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σε ζεστό νερό, ανακατέψτε και αφήστε το για 5-7 λεπτά. Στη συνέχεια θα πρέπει να πιείτε το τσάι. Προτιμήστε να το κάνετε αυτό στο πρώτο μισό της ημέρας, με άδειο στομάχι.

Για καλύτερα αποτελέσματα, ο κατασκευαστής συνιστά τη λήψη του συμπληρώματος για τουλάχιστον δύο μήνες.

Αντενδείξεις και παρενέργειες του Matcha Slim

Το προϊόν βασίζεται σε φυσικά συστατικά, δηλαδή είναι απολύτως ακίνδυνο για τον οργανισμό. Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι το Matcha Slim δεν έχει παρενέργειες. Η σύνθεση έχει μελετηθεί προσεκτικά, έχει επιλεγεί σωστά και η σκόνη δρα απαλά και με ασφάλεια, παρέχοντας μακροχρόνια αποτελέσματα χωρίς κινδύνους.

Το Matcha Slim δεν συνιστάται για εγκύους, θηλάζουσες και κάτω των 18 ετών. Η απόλυτη αντένδειξη είναι η ατομική δυσανεξία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά.

Συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν χρησιμοποιήσετε το συμπλήρωμα.

Κλινικές δοκιμές και αποτελεσματικότητα

Προκειμένου να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια του προϊόντος, να αποκτηθούν πιστοποιητικά ποιότητας και άδεια κυκλοφορίας, η σκόνη υποβλήθηκε σε σειρά εργαστηριακών μελετών σε αμερικανικά και ευρωπαϊκά εργαστήρια, καθώς και σε δοκιμή σε ομάδα εθελοντών. Τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών ήταν τα εξής:

  • Το 100% των ατόμων έχασαν βάρος (μεταξύ 2 και 10 κιλών) κατά τη διάρκεια της θεραπείας,
  • Το 96% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι αισθάνθηκε λιγότερη πείνα και λιγότερη επιθυμία για απαγορευμένες τροφές,
  • Το 99% των ερωτηθέντων αναφέρουν βελτίωση της γενικής τους υγείας και σταθεροποίηση των επιπέδων γλυκόζης και χοληστερόλης,
  • δεν αναφέρθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες σε κανέναν από τους εθελοντές.

Επιπλέον, οι εθελοντές παρατήρησαν μειωμένο πρήξιμο, πιο σταθερή λειτουργία του εντέρου, βελτιωμένο δέρμα, καλύτερο ύπνο και άλλα θετικά αποτελέσματα. Με αυτόν τον τρόπο, τα αποτελέσματα έχουν αποδειχθεί ότι είναι μακροχρόνια αλλά και φυσικά.

matcha slim απάτη

Matcha Slim ΕΟΦ. σχόλια από γιατρούς και ειδικούς

Το Matcha Slim είναι ένα προϊόν υγείας εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ και έχει λάβει τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο ΕΟΦ έχει πραγματοποιήσει εργασίες για την αξιολόγηση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας αυτού του τσαγιού. Το προϊόν έχει εγκριθεί και θεωρείται ασφαλές για χρήση από τους καταναλωτές.

Ο ιστότοπος περιλαμβάνει επίσης γνώμες για το Matcha Slim τόσο από καταναλωτές όσο και από επαγγελματίες υγείας. Δημοσιεύσαμε μερικές από αυτές:

“Συνιστώ το Matcha Slim στους ασθενείς μου. Είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να χάσετε βάρος, καθώς η σκόνη είναι γεμάτη με θρεπτικά συστατικά που σας κρατούν υγιείς, προωθεί την αποτοξίνωση, ομαλοποιεί την όρεξη και ακόμη και τις τιμές των εξετάσεων αίματος.”

Amon Makris, διαιτολόγος, 3 χρόνια εμπειρίας, Αχαρνές

“Αν μου ζητηθεί να συστήσω ένα προϊόν που θα ήταν μια εξαιρετική προσθήκη σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, θα συστήσω σίγουρα το Matcha Slim. Πρόκειται για ένα αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο παρουσιάζει υψηλά αποτελέσματα σε συνδυασμό με την άσκηση και την τήρηση ενός σωστού προγράμματος διατροφής. Το συνιστώ στους ασθενείς μου ως ένα πρόσθετο διεγερτικό για την καύση των επιπλέον κιλών.”

Γλυκερία Δημοπούλου, διατροφολόγος-διατροφολόγος, 12 χρόνια εμπειρίας, Βόλος

Matcha Slim: Skroutz – φαρμακείο – Amazon. Πού να αγοράσετε στην Ελλάδα και την Κύπρο;

Μπορείτε να αγοράσετε το πρωτότυπο προϊόν μόνο από τον ιστότοπο του κατασκευαστή. Δεν θα βρείτε το Matcha Slim σε φαρμακεία, ηλεκτρονικά καταστήματα ή καταστήματα Skroutz. Η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να μην συνεργάζεται πια με μεσάζοντες, επειδή στα φαρμακεία, αυτό το ποτό κετό πωλήθηκε 2-3 φορές ακριβότερα από ό, τι στην επίσημη ιστοσελίδα και μόνο πλαστά προϊόντα μπορούν να αγοραστούν στο Amazon. Η κατάσταση είναι η ίδια και με άλλα σημεία πώλησης. Ο κατασκευαστής δεν είναι πλέον υπεύθυνος για την αγορά του προϊόντος σε τέτοια μέρη, μπορείτε να πάρετε εγγύηση για το πρωτότυπο προϊόν μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα.

-50%

Matcha Slim

€39
€78

Ο αριθμός των προϊόντων που πωλούνται κατά την προώθηση είναι περιορισμένος

Matcha Slim τιμή

Αποφεύγοντας τη συνεργασία με μεσάζοντες, ο κατασκευαστής μπορεί να καθορίζει και να ελέγχει ο ίδιος την τιμή, καθιστώντας την όσο το δυνατόν πιο προσιτή για τους πελάτες. Η τρέχουσα τιμή του Matcha Slim στην επίσημη ιστοσελίδα είναι 39 ευρώ. Επίσης, η διοίκηση της εταιρείας διοργανώνει συχνά εκπτώσεις και προσφορές, γεγονός που καθιστά δυνατή την αγορά τσαγιού ακόμη φθηνότερα.

Στον επίσημο ιστότοπο μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν – σύνθεση, μηχανισμό δράσης, αντενδείξεις, μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις και να διαβάσετε τις κριτικές των καταναλωτών.

Matcha Slim σε φόρουμ: κριτικές, γνωμοδοτήσεις και σχόλια

Μπορείτε να βρείτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες, να κάνετε ερωτήσεις και να διαβάσετε τα σχόλια όσων έχουν ήδη λάβει το συμπλήρωμα διατροφής στο φόρουμ Matcha Slim:

“Αγόρασα το Matcha Slim επειδή οι φίλοι μου είπαν ότι ήταν ένα θαυματουργό προϊόν. Και είναι αλήθεια – το βάρος φεύγει αργά αλλά σταθερά, νιώθω μια έκρηξη δύναμης και ενέργειας. Χάρη στον κατασκευαστή.”

Deanta, 29, Πάτρα

“Συνιστώ ειλικρινά αυτή τη σκόνη. Δουλεύω πολύ και δεν έχω σχεδόν καθόλου χρόνο να πάω στο γυμναστήριο. Άρχισα να χάνω βάρος από μόνη μου μετά από μερικές εβδομάδες λήψης της Matcha Slim. Δεν παρατήρησα καμία ανεπιθύμητη ενέργεια.”

Macedon, 41, Λάρισα

“Όλη μου τη ζωή πάλευα με το υπερβολικό βάρος. Έχω δοκιμάσει τόσες πολλές θεραπείες, αλλά μόνο το τσάι βοήθησε. Το Matcha Slim είναι φτιαγμένο από φυσικά συστατικά, κάτι που με ικανοποίησε πολύ, γιατί είμαι αλλεργική και μου είναι δύσκολο να επιλέξω οποιοδήποτε προϊόν.”

Melitta, 37 ετών, Αχαρνές
matcha slim κριτικες

Matcha Slim αρνητικές κριτικές

Το Matcha Slim είναι μια σκόνη που έχει δοκιμαστεί κλινικά σε φημισμένα εργαστήρια- το προϊόν διαθέτει όλες τις εγκρίσεις και τα πιστοποιητικά, γεγονός που εξασφαλίζει ότι έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Επιπλέον, έχουμε διαβάσει τις θετικές γνώμες τόσο των εμπειρογνωμόνων όσο και των ικανοποιημένων καταναλωτών. Αλλά παρ’ όλα αυτά, στο διαδίκτυο μπορούν να βρεθούν αρνητικές κριτικές για το Matcha Slim.

Αφού τους μελετήσαμε, εντοπίσαμε τρεις βασικούς λόγους για τους οποίους οι πελάτες μπορεί να αποφασίσουν ότι το προϊόν είναι απάτη:

  • Το τσάι δεν αγοράστηκε από την επίσημη ιστοσελίδα και είναι ψεύτικο, οπότε δεν λειτουργεί.
  • Ο αγοραστής δεν ακολούθησε τους κανόνες για την εφαρμογή της σκόνης.
  • Ο πελάτης δεν εμπιστεύεται προϊόντα που δεν μπορούν να αγοραστούν από ένα φαρμακείο.

Η κριτική αυτή δεν πρέπει να λαμβάνεται ελαφρά τη καρδία. Το προϊόν έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά του πρώτα στην έρευνα και στη συνέχεια με πολλούς χρήστες.

Συμπέρασμα: Είναι το Matcha Slim απάτη ή αποτελεσματικό φάρμακο;

Το Matcha Slim είναι ένα μοναδικό σύμπλεγμα που αναπτύχθηκε σε μορφή σκόνης, το οποίο χρησιμοποιείται για την απώλεια βάρους. Το προϊόν επηρεάζει διάφορα συστατικά της διαδικασίας απώλειας βάρους – επιταχύνει το μεταβολισμό, προωθεί τη διάσπαση του λίπους και έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες. Το Matcha Slim δεν είναι απάτη. Το συμπλήρωμα διατροφής έχει αποδειχθεί ότι είναι το καλύτερο σε πολλούς καταναλωτές.

Συχνές ερωτήσεις

Matcha Slim απάτη;

Όχι, το προϊόν λειτουργεί – κλινικές μελέτες, γνώμες καταναλωτών και ιατρικές απόψεις το αποδεικνύουν.

Το Matcha Slim έχει παρενέργειες;

Δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες σε όλες τις πωλήσεις.

Μπορώ να βρω το Matcha Slim σε ένα φαρμακείο ή στο Skroutz;

Όχι, το προϊόν μπορεί να αγοραστεί μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα.

Πόσο κοστίζει το Matcha Slim;

Η τρέχουσα τιμή του συμπληρώματος διατροφής είναι 39 ευρώ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ

Γενικός ιατρός με 17 χρόνια εμπειρίας. Εργάζεται ως ιδιώτης γιατρός στη Θεσσαλονίκη. Έλαβε την ιατρική της εκπαίδευση στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Μεθοδολογία της Ιατρικής Έρευνας". Στο πλαίσιο της συνεχούς επιστημονικής της εκπαίδευσης συμμετέχει σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Άρθρα: 82

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *