BSP Corrector: kριτικές, παρενεργειες. Skroutz ή Φαρμακείο – πού να αγοράσετε, τιμή;

5/5 - (4 votes)

Το Backealth Smart Posture Corrector είναι μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί για τη βελτίωση της στάσης του σώματος και την ανακούφιση από τον πόνο στην πλάτη. Δεν είναι μυστικό ότι το σκύψιμο μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από προβλήματα υγείας και μπορεί να είναι δύσκολο να διορθώσετε αυτή τη συνήθεια χωρίς βοήθεια. Ο κατασκευαστής του BSP Corrector ισχυρίζεται ότι το προϊόν παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη στους χρήστες, βοηθώντας τους να διατηρούν τη σωστή στάση του σώματος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε πώς λειτουργεί αυτός ο διορθωτής και πώς μπορεί να βοηθήσει όσους δυσκολεύονται να σκύψουν.

Όνομα προϊόντοςBSP Corrector
Για ποιο λόγο χρησιμοποιείται✅ Για τη διόρθωση της στάσης του σώματος
Πώς να χρησιμοποιήσετεΕξασφαλίστε τη σωστή στερέωση με ιμάντες, χρησιμοποιήστε το για 30 λεπτά ή περισσότερο κάθε μέρα.
Διαθεσιμότητα στο φαρμακείο❌ Όχι
Διαθεσιμότητα στο Skroutz❌ Όχι
Τιμή39 ευρώ
Αξιολόγηση⭐⭐⭐⭐⭐5\5

BSP Corrector – τι είναι; Πώς λειτουργεί;

Ο BSP Corrector είναι μια φορητή συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να εξαλείψει το σκύψιμο και να ανακουφίσει τον πόνο στην πλάτη. Η συσκευή λειτουργεί τραβώντας απαλά τους ώμους προς τα πίσω, ευθυγραμμίζοντας τη σπονδυλική στήλη και υποστηρίζοντας τις φυσιολογικές καμπύλες της.

Όταν φοράτε τον διορθωτή, εφαρμόζει άνετα στο πάνω μέρος του σώματός σας σαν σακίδιο. Οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες παρέχουν άνετη και ασφαλή εφαρμογή. Ο BSP Corrector δρα χωρίς να περιορίζει την κίνηση ή να προκαλεί δυσφορία.

Όταν φοράτε τη συσκευή, ασκεί ήπια πίεση, υπενθυμίζοντάς σας να κάθεστε ίσια και να κρατάτε τους ώμους σας πίσω. Αυτό συμβάλλει στην εκγύμναση των μυών σας ώστε να διατηρούν τη σωστή στάση του σώματος με την πάροδο του χρόνου, ακόμη και αν δεν φοράτε διορθωτή.

Ο διορθωτής στάσης έχει επίσης ενσωματωμένους αισθητήρες που παρακολουθούν την πλάτη σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πώς λειτουργεί; Απλά φορέστε τον διορθωτή κάθε μέρα και μόλις επιστρέψετε σε μια λανθασμένη θέση που σας προκαλεί πόνο και καμπυλότητα της σπονδυλικής σας στήλης, η συσκευή θα σας στέλνει ήπια σήματα – δονήσεις – για να επιστρέψετε στη σωστή θέση. Ως αποτέλεσμα, κατά τη διάρκεια του συνιστώμενου χρόνου θεραπείας, οι μύες σας θα “θυμούνται” τη σωστή στάση και δεν θα επιστρέψουν ποτέ στις επικίνδυνες και επώδυνες στροφές και καμπυλώσεις που προκαλούν την ευεξία σας.

BSP Corrector τι είναι

Πότε χρειάζεστε το BSP Corrector;

Η κύρια ένδειξη για τη χρήση ενός διορθωτή στάσης είναι η καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης, η οποία οδηγεί σε παθολογική καμπυλότητα και, κατά συνέπεια, σε σκύψιμο, λανθασμένη στάση, δυσλειτουργία των αρθρώσεων και των εσωτερικών οργάνων λόγω της μη απόλυτα φυσιολογικής τους θέσης.

Ας δούμε αναλυτικά τις ενδείξεις της συσκευής:

  • Κακή στάση του σώματος ή καμπουριασμός.
  • Χρόνιοι πόνοι στον αυχένα, τους ώμους και την πλάτη και πονοκέφαλοι.
  • Μειωμένα επίπεδα ενέργειας λόγω κακής στάσης του σώματος.
  • Ανώμαλοι ώμοι ή άνισοι γοφοί.
  • Πόνος στο άνω μέρος της πλάτης μετά από παρατεταμένη καθιστή θέση.
  • Δυσκολία στην αναπνοή λόγω της καμπουριασμένης στάσης του σώματος.
  • Κόπωση ή αδυναμία στο άνω μέρος του σώματος.
  • Στρογγυλεμένοι ώμοι ή καμπουριασμένο βλέμμα.
  • “Κλιμακτηριακή” καμπούρα στις γυναίκες.
  • Κακή ισορροπία και συντονισμός των κινήσεων.
  • Συμπλέγματα λόγω καμπυλότητας της σπονδυλικής στήλης.

Πλεονεκτήματα και αδυναμίες του BSP Corrector

Τα οφέλη του BSP Corrector:

  • βελτιωμένη στάση του σώματος,
  • μείωση του πόνου και της δυσφορίας,
  • Αυξημένη αυτοπεποίθηση,
  • βελτίωση της αναπνοής,
  • φυσιολογική διόρθωση του σχήματος της σπονδυλικής στήλης,
  • Ο διορθωτής είναι κατασκευασμένος από φυσικά υλικά,
  • άνετη χρήση, επιτρέποντας στο άτομο να παραμείνει κινητό,
  • ευκολία χρήσης,
  • γρήγορα αποτελέσματα, ασφαλής εφαρμογή,
  • βέλτιστη τιμή, γρήγορη παράδοση.

Μειονεκτήματα του προϊόντος:

  • το πρωτότυπο διορθωτικό δεν μπορεί να αγοραστεί από τα ελληνικά φαρμακεία,
  • ούτε μπορεί να βρεθεί στη γκάμα των καταστημάτων Skroutz.

Η χρήση του BSP Corrector θα βελτιώσει την πλάτη σας, θα βελτιώσει την εμφάνιση του στήθους σας στις γυναίκες και στους άνδρες, θα μειώσει την περιφέρεια της κοιλιάς, θα ανακουφίσει τον πόνο στη σπονδυλική στήλη και την πλάτη και θα αυξήσει τη σεξουαλική απόδοση.

Υλικό και σχεδιασμός του BSP Corrector

Το καινοτόμο υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο καθιστά τον BSP Corrector εντελώς αόρατο όταν φοριέται κάτω από τα ρούχα. Ακόμη και όταν φοριέται για πολλές ώρες, αυτό το στήριγμα δεν προκαλεί ερεθισμό ή δυσφορία και χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του, μπορεί να φορεθεί ακόμη και με τα πιο στενά ρούχα. Ο διορθωτής είναι κατασκευασμένος από ελαφριά και άνετα υλικά, όπως νεοπρένιο και ελαστικό ύφασμα, τα οποία ρυθμίζονται εύκολα για εξατομικευμένη εφαρμογή. Διαθέτουν ρυθμιζόμενους ιμάντες για να εξασφαλίζουν τη σωστή ευθυγράμμιση και στήριξη της σπονδυλικής στήλης και των ώμων. Το προϊόν περιλαμβάνει επίσης πρόσθετα χαρακτηριστικά – αισθητήρες για την παρακολούθηση της στάσης του σώματος και την παροχή ανατροφοδότησης σχετικά με τον τρόπο βελτίωσής της.

Πώς χρησιμοποιώ τον BSP Corrector; Οδηγίες χρήσης

Πώς χρησιμοποιώ τον BSP Corrector;

  1. Ξεκινήστε τοποθετώντας τη συσκευή στο στήθος και την πλάτη. Ρυθμίστε τους ιμάντες έτσι ώστε να εφαρμόζουν άνετα αλλά όχι πολύ σφιχτά.
  2. Σταθείτε όρθιοι με τα πόδια σας στο πλάτος των γοφών, με τα χέρια χαλαρά στα πλάγια. Σκύψτε αργά προς τα εμπρός για να ενεργοποιήσετε τη στήριξη του διορθωτή καθώς σηκώνεστε ξανά, νιώθοντας τον να σας οδηγεί στη σωστή θέση.
  3. Για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά του, τραβήξτε ελαφρά τους ιμάντες του διορθωτή ενώ στέκεστε όρθιοι, δίνοντας έμφαση στη σωστή ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης, χρησιμοποιώντας τον για 30 λεπτά ή περισσότερο κάθε μέρα, ανάλογα με το πόσο καιρό τον χρειάζεστε για να ανακουφιστείτε από τον πόνο ή τη δυσφορία που σχετίζεται με την κακή στάση του σώματος ή άλλες σωματικές παθήσεις, όπως η ένταση στον αυχένα και τους ώμους/ ο πόνος που σχετίζεται με την εργασία στο γραφείο ή στον υπολογιστή κ.λπ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σωστή εφαρμογή του προϊόντος, ανατρέξτε στις οδηγίες χρήσης του BSP Corrector.

Κλινικές δοκιμές και αποτελεσματικότητα

Οι κλινικές δοκιμές του προϊόντος σε εθελοντές πραγματοποιήθηκαν στις καλύτερες κλινικές της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Τα αποτελέσματα ήταν θετικά, με σημαντικές βελτιώσεις στη στάση του σώματος, όπως μετρήθηκαν με αντικειμενικά κριτήρια. Το προϊόν έχει βρεθεί ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για χρήση από άτομα με στρογγυλεμένους ώμους, κεφάλι με κλίση προς τα εμπρός και άλλες διαταραχές της στάσης του σώματος.

Οι συμμετέχοντες στις κλινικές δοκιμές ανήκαν σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και φύλα. Οι συμμετέχοντες στη μελέτη ανέφεραν σημαντική βελτίωση στη στάση του σώματός τους μετά τη χρήση του BSP Corrector για μόλις δύο εβδομάδες. Εκτός από την υποκειμενική ανατροφοδότηση, οι αντικειμενικές μετρήσεις, όπως η γωνία ώμων και η κάμψη του αυχένα, έδειξαν επίσης σημαντική βελτίωση μετά τη χρήση του προϊόντος.

Χάρη σε αυτά τα αποτελέσματα, το προϊόν έχει υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις πριν κυκλοφορήσει στην αγορά. Έχει λάβει όλα τα σχετικά πιστοποιητικά από τις ευρωπαϊκές και αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές- επιβεβαιώνουν την ασφάλειά του τόσο όσον αφορά τη βραχυπρόθεσμη χρήση όσο και τη μακροπρόθεσμη καταλληλότητα όταν φοριέται συνεχώς για μεγάλα χρονικά διαστήματα για τη διόρθωση της στάσης του σώματος.

BSP Corrector: Skroutz – Φαρμακείο – Amazon. Πού να αγοράσετε στην Ελλάδα και την Κύπρο;

Μέχρι σήμερα, ο κατασκευαστής έχει σταματήσει να συνεργάζεται με μεσάζοντες. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην υπερτιμολόγηση του προϊόντος, η οποία το κατέστησε απλησίαστο για τους περισσότερους χρήστες. Για παράδειγμα, η τιμή του BSP Corrector στα φαρμακεία ήταν υπερτιμημένη κατά 2 έως 3 φορές. Η πώληση παραποιημένων προϊόντων αυξήθηκε επίσης. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να αγοράσετε το πρωτότυπο BSP Corrector στο Amazon. Τα καταστήματα Skroutz δεν διαθέτουν ούτε το BSP Corrector. Εάν αγοράσετε το προϊόν από τρίτους, δεν θα λάβετε την εγγύηση του κατασκευαστή για το αποτέλεσμα και την αποκατάσταση.

Η αγορά του διορθωτή από έναν επίσημο ιστότοπο αποτελεί εγγύηση αποτελεσματικότητας και ασφάλειας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστούμε ειλικρινά την αγορά από μια επίσημη πηγή.

BSP Corrector Τιμή

Η εταιρεία προσφέρει έναν διορθωτή στάσης σε προσιτή τιμή 39 ευρώ. Επιπλέον, ο επίσημος ιστότοπος προσφέρει συχνά προσφορές και εκπτώσεις, εξοικονομώντας ακόμα περισσότερα χρήματα για την αγορά.

Χάρη στο γεγονός ότι ο κατασκευαστής έχει σταματήσει να συνεργάζεται με τους μεσάζοντες – τα φαρμακεία – μπορεί να καθορίζει και να ελέγχει ο ίδιος την τιμή του προϊόντος. Πράγματι, η τιμή του BSP Corrector ήταν υπερβολικά υψηλή.

Στον επίσημο ιστότοπο μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν – σύνθεση, μηχανισμός δράσης, αντενδείξεις, μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις και να διαβάσετε τα σχόλια των καταναλωτών.

BSP Corrector

Πώς μπορώ να ξεχωρίσω τον BSP Corrector από τις απομιμήσεις;

Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί απατεώνες στο διαδίκτυο που θέλουν να εκμεταλλευτούν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών που αναζητούν ένα παρόμοιο προϊόν. Επομένως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν το αγοράζετε στο διαδίκτυο και να αποφεύγετε να το κάνετε από ανεπίσημους πωλητές. Θα πρέπει να αγοράζετε απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή για να είστε σίγουροι ότι παίρνετε γνήσια προϊόντα με όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις ασφαλείας.

Επίσης, οι Έλληνες κάτοικοι δεν θα πρέπει να αναζητούν το διορθωτικό σε φαρμακεία ή τοπικά καταστήματα, καθώς δεν πωλείται σε αυτά τα μέρη. Αυτό θα τους βοηθήσει να αποφύγουν να πέσουν σε δόλια κυκλώματα και να αποκτήσουν πλαστά προϊόντα που όχι μόνο δεν θα έχουν κανένα όφελος, αλλά μπορεί να είναι και επιζήμια για την υγεία τους.

BSP Corrector: Σχόλια από γιατρούς και ειδικούς

Διαβάστε τι λένε οι γιατροί για το BSP Corrector για να μάθετε περισσότερα για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του:

“Συνιστώ ανεπιφύλακτα το βοήθημα στάσης BSP Corrector στους ασθενείς μου που υποφέρουν από κακή στάση ή πόνο στην πλάτη. Αυτή η καινοτόμος συσκευή όχι μόνο φέρνει γρήγορη ανακούφιση, αλλά συμβάλλει και στη βελτίωση της υγείας της σπονδυλικής στήλης.”

Ελένη Παπαδοπούλου, ορθοπεδικός, 10 χρόνια στο ιατρείο, Θεσσαλονίκη

“Ο διορθωτής στάσης BSP Corrector είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για όσους θέλουν να βελτιώσουν τη στάση του σώματός τους και να ανακουφίσουν την ταλαιπωρία που προκαλείται από τη λανθασμένη ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης. Εκτιμώ τα υψηλής ποιότητας υλικά του και τη δυνατότητα ρύθμισης που εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή για κάθε ασθενή. Η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την παρακολούθηση της προόδου με την πάροδο του χρόνου και την πραγματοποίηση των απαραίτητων προσαρμογών.”

Γιάννης Κωνσταντίνου, νευρολόγος, 15 ετών, Αθήνα

BSP Corrector σε φόρουμ: κριτικές, απόψεις και σχόλια

Στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος, μπορείτε να διαβάσετε τις κριτικές των καταναλωτών για το BSP Corrector. Εκεί θα μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τα αποτελέσματα της θεραπείας σας και να κάνετε ερωτήσεις.

“Χρησιμοποιώ το βοήθημα στάσης BSP Corrector εδώ και μερικές εβδομάδες και έχει βελτιώσει την καθημερινότητά μου. Η πλάτη μου δεν πονάει πλέον μετά από πολύωρη καθιστική εργασία και η στάση του σώματός μου έχει βελτιωθεί σημαντικά!”

Μαρία, 34 ετών, Αθήνα

“Ως κάποιος που υποφέρει από χρόνιο πόνο στον αυχένα, ήμουν επιφυλακτικός στην ιδέα να δοκιμάσω έναν άλλο εκπαιδευτή στάσης, αλλά ο BSP Corrector ξεπέρασε πραγματικά τις προσδοκίες μου. Και σε αντίθεση με άλλες συσκευές, δεν αισθάνεται ογκώδης ή άβολα να φοριέται κάτω από τα ρούχα.”

Andreas, 49, Θεσσαλονίκη

“Αγόρασα το προϊόν μετά από σχόλια σε ένα φόρουμ σχετικά με τον BSP Corrector. Δυστυχώς, δεν λειτούργησε όπως αναμενόταν. Παρόλο που αρχικά βοήθησε στη βελτίωση της στάσης του σώματός μου, διαπίστωσα ότι μετά τη χρήση του για μεγάλο χρονικό διάστημα έγινε άβολο και προκάλεσε δυσφορία. Ωστόσο, αυτό μπορεί να οφείλεται σε ατομικές διαφορές, οπότε άλλοι μπορεί να έχουν καλύτερη εμπειρία από τη χρήση του.”

Σοφία, 26, Πάτρα
BSP Corrector  κριτικές,

BSP Corrector αρνητικές κριτικές

Έχοντας μελετήσει τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, τον μηχανισμό λειτουργίας του, τις κριτικές των καταναλωτών, μπορεί να δηλωθεί ότι λειτουργεί πραγματικά. Αλλά, παρά το γεγονός αυτό, μπορείτε να βρείτε αρνητικές κριτικές για το BSP Corrector στο διαδίκτυο. Τους αναλύσαμε και διαπιστώσαμε ότι ως επί το πλείστον γράφονται από ανθρώπους που εξαπατήθηκαν από απομιμήσεις, αγόρασαν το προϊόν από μια μη επαληθευμένη πηγή και είναι σαφές ότι δεν λειτούργησε – ιδιαίτερα συχνά τέτοιες κριτικές γράφονται από χρήστες του Amazon. επίσης, ορισμένοι πελάτες λένε οι ίδιοι ότι δεν τήρησαν τις οδηγίες και φορούσαν το προϊόν όχι τακτικά, οπότε δεν υπήρχε αποτέλεσμα. Και η τρίτη ομάδα κριτικών γράφεται από ανθρώπους που δεν έχουν καν αγοράσει το προϊόν, απλά δεν εμπιστεύονται προϊόντα που δεν μπορούν να αγοραστούν στο φαρμακείο.

Η κριτική αυτή δεν είναι καθόλου δικαιολογημένη – ο διορθωτής έχει πολύ περισσότερες θετικές κριτικές από ό,τι αρνητικές. Εάν αμφιβάλλετε για την αποτελεσματικότητα του προϊόντος, αγοράστε μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα – αυτή είναι η καλύτερη εγγύηση ποιότητας.

Συμπεράσματα προϊόντος: Είναι ο BSP Corrector μια απάτη ή λειτουργεί πραγματικά;

Το βοήθημα στάσης BSP Corrector είναι μια απλή αλλά αποτελεσματική λύση για τη βελτίωση της στάσης του σώματος και τη μείωση του πόνου στην πλάτη. Ο άνετος σχεδιασμός του και οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες του σας επιτρέπουν να το φοράτε όλη την ημέρα, είτε κάθεστε στο γραφείο σας είτε κάνετε δουλειές. Οι θετικές κριτικές από ικανοποιημένους πελάτες πιστοποιούν την αποτελεσματικότητά του στη διόρθωση της λανθασμένης στάσης του σώματος. Το BSP Corrector δεν είναι απάτη. Αν ψάχνετε έναν προσιτό και μη επεμβατικό τρόπο για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας, δοκιμάστε το. Το σώμα σας θα σας ευχαριστεί γι’ αυτό.

Συχνές ερωτήσεις

Απάτη με BSP Corrector;

Όχι, οι κλινικές μελέτες και τα σχόλια των πελατών το επιβεβαιώνουν αυτό.

Πώς φοράω τον BSP Corrector;

Εξασφαλίστε τη σωστή στερέωση με ιμάντες, χρησιμοποιήστε το για 30 λεπτά ή περισσότερο κάθε μέρα.

Μπορώ να βρω το BSP Corrector σε ένα φαρμακείο ή στο Skroutz;

Όχι, το προϊόν μπορεί να αγοραστεί μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα.

Πόσο κοστίζει ο BSP Corrector;

Η τρέχουσα τιμή είναι 39 ευρώ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ

Γενικός ιατρός με 17 χρόνια εμπειρίας. Εργάζεται ως ιδιώτης γιατρός στη Θεσσαλονίκη. Έλαβε την ιατρική της εκπαίδευση στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Μεθοδολογία της Ιατρικής Έρευνας". Στο πλαίσιο της συνεχούς επιστημονικής της εκπαίδευσης συμμετέχει σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Άρθρα: 82

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *