Steplex: kριτικές, παρενεργειες, δοσολογια, οδηγιες χρησης. Skroutz ή Φαρμακείο – πού να αγοράσετε, τιμή;

4.9/5 - (15 votes)

Steplex – ένα καινοτόμο προϊόν σχεδιασμένο να εξαλείφει τον πόνο, τη δυσκαμψία, την ενόχληση στις αρθρώσεις. Η μοναδική φόρμουλα, η οποία βασίζεται μόνο σε οργανικά συστατικά, είναι σε θέση να ανακουφίσει γρήγορα και με ασφάλεια τον καταναλωτή από την ταλαιπωρία.Steplex gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση χρόνιων ασθενειών – αρθρίτιδα, αρθρίτιδα, τενοντίτιδα κ.λπ., καθώς και σε περίπτωση οξέων προβλημάτων – τραύματος, φλεγμονής.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξοικειωθούμε λεπτομερώς με τη σύνθεση του προϊόντος, τους μηχανισμούς δράσης του, θα μάθουμε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά το προϊόν και ποιες κριτικές έγιναν από καταναλωτές και γιατρούς σχετικά με αυτό.

Ονομασία προϊόντοςSteplex 💊
Σε τι χρησιμοποιείται✅ για την εξάλειψη των συμπτωμάτων των παθήσεων των αρθρώσεων
Φόρμα έκδοσηςΣωληνάριο με gel, 25 ml
ΠαρενέργειεςΔεν βρέθηκε 🌿
Τρόπος εφαρμογήςΕφαρμόζω σεπροηγουμένως καθαρισμένο δέρμα της άρθρωσης, 3 φορές την ημέρα.
Διαθεσιμότητα σε φαρμακεία και Skroutz❌ Όχι
Τιμή39 ευρώ 💶
Εκτίμηση⭐⭐⭐⭐⭐5\5

Steplex φάρμακο – τι είναι; Σε τι χρειάζεται; Πώς λειτουργεί;

Τζελ για αρθρώσεις Steplex είναι ένα τοπικό προϊόν που ανακουφίζει από προβλήματα στις αρθρώσεις. Ο μηχανισμός δράσης του φαρμάκου περιλαμβάνει έναν αριθμό συστατικών και τις αντίστοιχες λειτουργίες τους που συνεργάζονται για την καταπολέμηση της βασικής αιτίας των προβλημάτων των αρθρώσεων.

Ο πρώτος μηχανισμός δράσης είναι οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, οι οποίες μειώνουν το πρήξιμο και τη φλεγμονή στις αρθρώσεις. Βοηθά στην ανακούφιση του πόνου και της δυσκαμψίας ενώ προάγει την κίνηση και την ευλυγισία.

Ο δεύτερος μηχανισμός είναι η παρουσία φυσικών αντιοξειδωτικών που βοηθούν στην καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες στους ιστούς και τα κύτταρα. Τα αντιοξειδωτικά προάγουν την επισκευή των ιστών εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες που είναι υπεύθυνες για τη βλάβη στις κυτταρικές δομές και μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη περαιτέρω βλάβης.

Τρίτον, ορισμένα συστατικά έχουν αναγεννητικές ιδιότητες, διεγείροντας την ανάπτυξη του χόνδρου (εάν έχουν υποστεί βλάβη), «λιπαίνουν» οστά/αρθρώσεις ή βοηθούν στην αποκατάσταση του χαμένου αρθρικού υγρού, προάγοντας έτσι τη διαδικασία επούλωσης ή επιβραδύνοντας την ανάπτυξη αρνητικών συμπτωμάτων.

Τελικά,Το Steplex λειτουργεί για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στις πληγείσες περιοχές μέσω της χρήσης παραγόντων που αυξάνουν τη ροή του αίματος για την αποκατάσταση του κατεστραμμένου χόνδρου, καθώς και την παροχή επαρκών θρεπτικών συστατικών όπου χρειάζονται περισσότερο.

Το φάρμακο καταπολεμά διάφορες παθήσεις των αρθρώσεων, όπως αρθρίτιδα – ρευματοειδή, οστεοαρθρίτιδα, τενοντίτιδα / τενοντίτιδα, μετατραυματικά προβλήματα, καθώς και «φθορά» των αρθρώσεων που σχετίζονται με την ηλικία, που μπορεί να οδηγήσει σε δυσφορία ή διάφορες διαταραχές του μυοσκελετικού συστήματος, ανάλογα με τη γενική υγεία του ατόμου και άλλους παράγοντες.

Steplex crema

Ενδείξεις για τη χρήση του φαρμάκου

Οι κύριες ενδείξεις για τη χρήση του προϊόντος είναι διάφορες ασθένειες – χρόνιες παθήσεις – αρθρίτιδα, αρθρίτιδα, τενοντίτιδα, θυλακίτιδα, ουρική αρθρίτιδα. Επίσης, το τζελ είναι αποτελεσματικό σε εκφυλιστικές ασθένειες και μετατραυματικό σύνδρομο.

Εξετάστε τα κύρια συμπτώματα που συνοδεύουν τις παραπάνω καταστάσεις:

  • πόνος στις αρθρώσεις
  • αίσθημα σφίξιμο
  • πρήξιμο στην περιοχή της άρθρωσης
  • μειωμένη κινητικότητα των αρθρώσεων
  • “κρίμα” και “κλατάρισμα” στην άρθρωση
  • ερυθρότητα του δέρματος γύρω από την άρθρωση

Ελλείψει της απαραίτητης θεραπείας, εξελίσσονται προβλήματα στις αρθρώσεις, που μπορεί να προκαλέσουν μη αναστρέψιμες, σοβαρές αλλαγές – παραμορφώσεις οστών, αρθρώσεων, μυϊκές συσπάσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε αναπηρία. Επομένως, εάν υπάρχει κάποιο από τα συμπτώματα, συνιστάται η συμβουλή γιατρού για να καθοριστεί η διάγνωση και οι περαιτέρω θεραπευτικές τακτικές.

>> Διαβάστε επίσης για άλλες αποτελεσματικές θεραπείες για τον πόνο στις αρθρώσεις: Hondrox, Depanten

Πλεονεκτήματα και αδυναμίες της Steplex

Οφέλη Steplex:

  • εξαλείφει αποτελεσματικά τα κύρια συμπτώματα των ασθενειών των αρθρώσεων.
  • αποτελεσματικό για τραυματισμούς – διαστρέμματα, μώλωπες.
  • αποτρέπει τις επιπλοκές που σχετίζονται με ασθένειες των αρθρώσεων.
  • καθαρή, οργανική σύνθεση.
  • ασφαλής λήψη, χωρίς παρενέργειες, ελάχιστες αντενδείξεις.
  • τοπική εφαρμογή, η οποία σας επιτρέπει να προσεγγίσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια τη λύση του προβλήματος.
  • το αποτέλεσμα είναι γρήγορο και διαρκές.
  • το τζελ είναι εύκολο στη χρήση και αποθήκευση.
  • προσιτη τιμη;
  • Ταχεία αποστολή.

Μειονεκτήματα του φαρμάκου:

  • δεν διατίθεται σε ελεύθερη πώληση στα φαρμακεία στην Ελλάδα.
  • όχι στη συλλογή των συμπληρωμάτων διατροφής του καταστήματος Skroutz.

Σύνθεση Steplex. Συστατικά

ΣυστατικόΔράση
ΕυκάλυπτοςΒοηθά στη μείωση του οιδήματος και της φλεγμονής γύρω από τις αρθρώσεις, με αποτέλεσμα λιγότερο πόνο και βελτιωμένη κινητικότητα.
ΤζίντζερΟ ρόλος στη σύνθεση του Steplex είναι η μείωση της φλεγμονής καθώς και η μείωση της δυσφορίας και η χαλάρωση της μυϊκής έντασης.
ΛεβάνταΈχει καταπραϋντική δράση στους μύες, καθιστώντας το ιδανικό συστατικό για όσους βιώνουν μυϊκή ένταση μαζί με πόνο στις αρθρώσεις με αποτέλεσμα τη δυσκαμψία ή την περιορισμένη κίνηση. Το έλαιο λεβάντας ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος καθώς και τη ροή της διατροφής σε κατεστραμμένες/φλεγμονώδεις περιοχές, παρέχοντας ανακούφιση.
ΚουρκούμηΠεριέχει κουρκουμίνη, μια δραστική ένωση που έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, μειώνει τον πόνο κόπωσης που προκαλείται από την άσκηση σε δύο επίπεδα: 1) μείωση των επιπέδων κινάσης της κρεατίνης ορού (CK), καθυστερώντας έτσι την εμφάνιση μυϊκού πόνου. 2) καταστολή φλεγμονωδών μεσολαβητών όπως οι προσταγλανδίνες Ε2 (PGE2).
Ginkgo BilobaΔρα στο κυκλοφορικό σύστημα, διαστέλλοντας τα αιμοφόρα αγγεία, αυξάνοντας την ταχύτητα και τη διάρκεια της ροής του αίματος, προάγοντας την επισκευή των ιστών και την ανάπτυξη του χόνδρου με τακτική χρήση.
ΚαψαϊκίνηΣυστατικό Steplex Βοηθά στην ανακούφιση του πόνου μειώνοντας τα νευρωνικά επίπεδα της ουσίας P, η οποία μεταδίδει σήματα πόνου στον εγκέφαλο. Η καψαϊκίνη βοηθά επίσης στη μείωση του επιπέδου δυσφορίας, καθώς και στην αποκατάσταση του εύρους κίνησης εκεί που προηγουμένως φαινόταν χαμένο.
ΚιτράλληΒοηθά στην αύξηση της ελαστικότητας και της ευκαμψίας των συνδετικών ιστών αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου, κυρίως γύρω από τένοντες ή συνδέσμους, που επιλέγονται από τα σημεία εφαρμογής βελονισμού.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Steplex; Οδηγίες χρήσης και δοσολογίας

Βασικές αρχές πώς να χρησιμοποιήσετε το Steplex – εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα gel στο δέρμα της πάσχουσας άρθρωσης, αφού την καθαρίσετε. Τρίψτε απαλά με κινήσεις μασάζ μέχρι να στεγνώσει τελείως. Ο χειρισμός πρέπει να επαναλαμβάνεται 3 φορές την ημέρα. Την πρώτη ώρα μετά την εφαρμογή του τζελ πρέπει να αποφεύγεται η επαφή με το νερό. Η ανακούφιση γίνεται αισθητή μετά από λίγες μόνο χρήσεις. Η βέλτιστη πορεία θεραπείας διαρκεί 2-3 εβδομάδες, ανάλογα με τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων. Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να βρείτε στο Steplex οδηγίες χρήσης.

Steplex Κριτικές

Αντενδείξεις και παρενέργειες

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή Παρενέργειες Steplex δεν έχει. Πράγματι, κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου των πωλήσεων, δεν καταγράφηκε ούτε μία ανεπιθύμητη αντίδραση στο προϊόν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η σύνθεση του τζελ είναι φυσική, χωρίς επιβλαβή πρόσθετα και επομένως ασφαλής.

Σχετικά με αντενδείξεις του Steplex, τότε υπάρχουν λίγα από αυτά:

  • ατομική δυσανεξία ήαλλεργία nκαι οποιοδήποτε συστατικό συστατικό·
  • εγκυμοσύνη και γαλουχία·
  • δερματικές παθήσεις που εμφανίζονται σε σημεία πιθανής εφαρμογής της κρέμας (κιρσοί, ψωρίαση, έκζεμα, λειχήνες).
  • ανοιχτές πληγές;
  • ηλικία κάτω των 18 ετών.

Steplex: Skroutz – Φαρμακείο – Amazon. Πού να αγοράσω στην Ελλάδα;

Μέχρι σήμερα, ένα γνήσιο φάρμακο μπορεί να αγοραστεί μόνο στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή. Σε φαρμακεία, διαδικτυακές αγορές, καταστήματα Skroutz Steplex δεν μπορεί να βρεθεί. Η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να μην συνεργάζεται πλέον με μεσάζοντες, καθώς οι περιπτώσεις πώλησης πλαστών (για παράδειγμα, στο Amazon) έγιναν πιο συχνές καιστα φαρμακεία Steplex πωλούνται 2-3 φορές πιο ακριβά από ό, τι στον επίσημο πόρο. Η εταιρεία εκτιμά τη φήμη της και δεν είναι πλέον υπεύθυνη για την αγορά αγαθών σε τέτοιους χώρους, η εγγύηση για το αρχικό προϊόν μπορεί να ληφθεί μόνο στον επίσημο ιστότοπο,πού να αγοράσετε το Steplex μπορεί να γίνει γρήγορα και άνετα.

Steplex Τιμή

Όπως αναφέρθηκε ήδη, ο κατασκευαστής δεν συνεργάζεται πλέον με μεσάζοντες – φαρμακεία, πόρους Διαδικτύου. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε ανεξάρτητα τη διαδικασία παραγωγής, καθώς και να ορίζετε και να ελέγχετε την τιμή. Πραγματικός Τιμή Steplex στον επίσημο ιστότοπο – 39 ευρώ. Εκτός από την τιμή, στον ιστότοπο μπορείτε να μάθετε και οποιαδήποτε πληροφορία για το προϊόν. Επίσης, ο κατασκευαστής συχνά τοποθετεί προσφορές και εκπτώσεις εδώ, γεγονός που σας επιτρέπει να αγοράσετε το τζελ ακόμη φθηνότερα, μερικές φορές ακόμη και δύο φορές.

Steplex φαρμακείο

Steplex: σχόλια από γιατρούς και ειδικούς

Σας προσκαλούμε να εξοικειωθείτε με απόψεις για το Steplex από εκπροσώπους της ιατρικής:

“Έχω δοκιμάσει πολλά συμπληρώματα αρθρώσεων για τους ασθενείς μου. Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν πλησιάζει την αποτελεσματικότητα του τζελ Steplex. Ο μοναδικός συνδυασμός συστατικών έχει βελτιώσει σημαντικά την κινητικότητα των αρθρώσεων και τη συνολική ποιότητα ζωής για πολλούς ασθενείς που υποφέρουν από αρθρίτιδα και άλλα προβλήματα αρθρώσεων Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το προϊόν σε όσους αναζητούν ανακούφιση από τον πόνο στις αρθρώσεις.”

Μαρία Κατσαρού, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, 15ετής εμπειρία, Αθήνα

“Ως ρευματολόγος, έχω βιώσει από πρώτο χέρι την εξουθενωτική επίδραση που μπορεί να έχει ο πόνος στις αρθρώσεις στη ζωή των ασθενών. Είχα εξαιρετικά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας το Steplex ως μέρος ενός σχεδίου θεραπείας για άτομα που αγωνίζονται με τη φλεγμονή και τη δυσκαμψία που σχετίζεται με καταστάσεις όπως η οστεοαρθρίτιδα και τα ρευματοειδή Όχι μόνο παρέχει άμεση ανακούφιση κατά την εφαρμογή, αλλά έχει επίσης σωρευτικό αποτέλεσμα με την πάροδο του χρόνου, καθιστώντας το απαραίτητο εργαλείο για την καταπολέμηση του χρόνιου πόνου».

Δημήτριος Γεωργιάδης, Ρευματολόγος, 9ετής εμπειρία, Θεσσαλονίκη

Steplex στα φόρουμ: κριτικές, απόψεις και σχόλια

Στην επίσημη ιστοσελίδα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε και να φύγετε κριτικές για το Steplex. Ακολουθεί ένα παράδειγμα μερικών από αυτά:

“Μετά από αρκετούς μήνες μάχης με τον πόνο στις αρθρώσεις, δοκίμασα το Steplex και τώρα το λατρεύω! Εφαρμόζεται γρήγορα και εύκολα και ένιωσα τη διαφορά σχεδόν αμέσως. Βοήθησε να μειώσω σιγά σιγά τη φλεγμονή και τώρα νιώθω ότι οι αρθρώσεις μου λειτουργούν καλύτερα. “

Ευρυδίκη Αντωνίου, 52

“Ενώ το Steplex λειτούργησε αρκετά καλά για μένα, δεν είδα μεγάλη βελτίωση μετά από μερικές εβδομάδες χρήσης, ειδικά σε σύγκριση με ορισμένα από τα άλλα προϊόντα. Ωστόσο, παρείχε προσωρινή ανακούφιση από τον διακοπτόμενο πόνο στις αρθρώσεις.”

Ανδρέας Γρηγορίου, 31

Στην αρχή ήμουν δύσπιστος σχετικά με αυτό το φάρμακο, αλλά μετά από την εκ νέου ανάγνωση φόρουμ για το Steplex Αποφάσισα να το αγοράσω. Αυτό το προϊόν είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν! Λειτουργεί γρήγορα και φέρνει ανακούφιση σε λίγες μόνο εφαρμογές! Τα συστατικά απορροφώνται γρήγορα στο δέρμα για άμεσες και μακροπρόθεσμες επιδράσεις στη μείωση της φλεγμονής και την ανακούφιση της ακαμψίας με την πάροδο του χρόνου».

Κατερίνα Παπαδοπούλου, 56

Steplex αρνητικές κριτικές

ρεΑυτό το προϊόν έχει θετική φήμη, θα βρείτε πολλές θετικές κριτικές σχετικά με αυτό στο διαδίκτυο. Αλλά μερικές φορές υπάρχουν αρνητικές κριτικές για το Steplex. Πολλοί καταναλωτές που αγόρασαν αυτό το τζελ στο Amazon παραπονέθηκαν ότι δεν ήταν πρωτότυπο και τους προκαλούσε δερματικά προβλήματα.

Αυτές οι αρνητικές απαντήσεις οφείλονται συχνά στο ότι οι άνθρωποι ερωτεύονται πλαστά προϊόντα, τα αγοράζουν από ανεπίσημες πηγές, δεν ακολουθούν οδηγίες ή δεν εμπιστεύονται να αγοράσουν ένα προϊόν που πωλείται μόνο στο διαδίκτυο και όχι σε φαρμακείο και αφήνουν εν γνώσει τους τέτοια σχόλια.

Ωστόσο, αυτοί οι φόβοι είναι μάταιοι, καθώς το φάρμακο είναι εγκεκριμένο από όλες τις αρχές και έχει πολύ περισσότερες θετικές κριτικές από τις αρνητικές. Κατά την παραγγελία ενός φαρμάκου στον επίσημο ιστότοπο, ακολουθώντας τις οδηγίες, οι αγοραστές μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα λάβουν ένα γνήσιο αποτελεσματικό προϊόν.

Steplex απάτη

Συμπέρασμα: Είναι το Steplex απάτη ή αποτελεσματικό φάρμακο;

Λύση πραγματικάέργα είναι ένα αποτελεσματικό και ασφαλές φάρμακο για την ανακούφιση από επώδυνα συμπτώματα που σχετίζονται με παθήσεις των αρθρώσεων και των συστατικών τους. Το gel περιέχει μόνο φυσικά συστατικά, απλώνεται εύκολα και φέρνει άμεση ανακούφιση. Κανένας καταναλωτής που έχει χρησιμοποιήσει ένα πρωτότυπο προϊόν δεν θα το πει αυτό Steplex – απάτη. Αγοράζοντας το φάρμακο στον επίσημο ιστότοπο, λαμβάνετε εγγύηση ποιότητας, αποτελεσματικότητας και ασφάλειας.

FAQ

Steplex Απάτη?

Όχι, το προϊόν είναι αποτελεσματικό, αυτό αποδεικνύεται από κριτικές καταναλωτών και γιατρών.

Πώς να εφαρμόσετε το Steplex?

Σε προηγουμένως καθαρισμένο δέρμα της άρθρωσης, 3 φορές την ημέρα.

Είναι δυνατόν να βρείτε το Steplex σε ένα φαρμακείο Skroutz?

Όχι, το φάρμακο μπορεί να αγοραστεί μόνο στοεπίσημος ιστοσελίδα.

Πόσο κοστίζει το Steplex?

Το τρέχον κόστος είναι 39 ευρώ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ

Γενικός ιατρός με 17 χρόνια εμπειρίας. Εργάζεται ως ιδιώτης γιατρός στη Θεσσαλονίκη. Έλαβε την ιατρική της εκπαίδευση στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Μεθοδολογία της Ιατρικής Έρευνας". Στο πλαίσιο της συνεχούς επιστημονικής της εκπαίδευσης συμμετέχει σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Άρθρα: 82

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *