Cardione: τι ειναι, kριτικές, συστατικα, ιδιοτητες. Είναι απάτη; ΕΟΦ, Γαληνοσ, Skroutz

4.5/5 - (102 votes)

Cardione κάψουλες είναι μια φυσική θεραπεία για την υψηλή αρτηριακή πίεση. Πρόκειται για ένα μοναδικό μείγμα φυτικών συστατικών που χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες για τη βελτίωση της υγείας της καρδιάς. Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που θέλουν να μειώσουν την αρτηριακή τους πίεση χωρίς τη χρήση συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Σε αυτό το άρθρο του ιστολογίου θα μιλήσουμε για τα οφέλη των καψουλών, καθώς και για τη σύνθεσή τους και τις οδηγίες χρήσης. Θα εξετάσουμε επίσης τις κριτικές των πελατών και το κόστος των καψουλών Cardione.

Φαρμακο Cardione 💊
τιμή39 ευρώ 💶
πώς να χρησιμοποιήσετελαμβάνεται από το στόμα με νερό, ανεξάρτητα από τα γεύματα
σκορ5/5
αντενδείξεις❌ ατομική δυσανεξία στα συστατικά
παρενέργειεςόχι

Τι είναι το Cardione, ιδιοτητες, πώς λειτουργεί;

-50%

Cardione

€39
€78

Ο αριθμός των προϊόντων που πωλούνται κατά την προώθηση είναι περιορισμένος

Cardione κάψουλες είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση. Οι κάψουλες συνιστώνται για χρήση σε υπέρταση οποιασδήποτε βαρύτητας, με αυξημένο κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου. Το φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο μόνο του όσο και σε συνδυασμό με άλλα αντιυπερτασικά φάρμακα.

Η υψηλή αποτελεσματικότητα των δισκία Cardione οφείλεται στη μοναδική του σύνθεση, η οποία ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία, μειώνει τη χοληστερόλη και αποτρέπει το σχηματισμό αθηρωματικών πλακών. Το δραστικό συστατικό του φαρμάκου είναι το ξηρό εκχύλισμα σκόρδου, το οποίο έχει θετική επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα, αντισπασμωδικές και αντιβακτηριακές επιδράσεις.

Περιέχει επίσης εκχύλισμα ιπποφαούς, το οποίο ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και αποτρέπει τον σπασμό τους. Αυτός ο συνδυασμός συστατικών καθιστά το Cardione αποτελεσματικό στη θεραπεία και την πρόληψη της υπέρτασης.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Cardione δεν υποκαθιστά τη φαρμακευτική αγωγή και θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως μέρος ενός ευρύτερου θεραπευτικού σχεδίου που έχει συμφωνηθεί με το γιατρό σας.

Cardione συστατικά

Η σύνθεση του Cardione περιλαμβάνει

  • Hawthorn – έχει έντονη υποτασική δράση, ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, μειώνει τη χοληστερόλη στο αίμα,
  • Πικραλίδα – ομαλοποιεί το μεταβολισμό του νερού στο σώμα, βοηθά στην απομάκρυνση της περίσσειας υγρών,
  • Σκόρδο – εμποδίζει το σχηματισμό αθηρωματικών πλακών, έχει αντισπασμωδικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες,
  • Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία συνιστώνται για την υπέρταση. Μπορούν να μειώσουν την αρτηριακή πίεση, να βελτιώσουν τη λειτουργία της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων, να ενισχύσουν τα αγγειακά τοιχώματα και ωμέγα 3 αραιώνουν το αίμα, γεγονός που συμβάλλει στην πρόληψη των θρόμβων.
  • ρίζα τσουκνίδας – έχουν διουρητικές και αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις.

Το Cardione συστατικά περιέχουν επίσης βιταμίνη Β12, η οποία συμμετέχει στο σχηματισμό του αίματος, και βιταμίνη Β6, η οποία είναι απαραίτητη για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, τα οποία μεταφέρουν οξυγόνο σε όλο το σώμα και παρέχουν ενέργεια.

Αντενδείξεις και παρενέργειες της Cardione

Το προϊόν θεωρείται απολύτως ασφαλές για την ανθρώπινη υγεία, καθώς παρασκευάζεται από φυσικά συστατικά. Οι κάψουλες δεν έχουν παρενέργειες και δεν προκαλούν εθισμό. Η μόνη αντένδειξη για τη χρήση των καψακίων Cardione είναι η ατομική δυσανεξία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά.

Οι κάψουλες δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 12 ετών ή για έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Εάν έχετε μια χρόνια ασθένεια ή λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το Cardione.

Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες και μην υπερδοσολογείτε το φάρμακο για να αποφύγετε τυχόν αρνητικές αντιδράσεις στον οργανισμό σας.

Πώς να πάρετε το Cardione, δοσολογία, οδηγίες

cardione farmako

Το Cardione λαμβάνεται από το στόμα με νερό, ανεξάρτητα από την πρόσληψη τροφής. Εάν έχετε στομαχικές διαταραχές, είναι προτιμότερο να λαμβάνετε τις κάψουλες μετά το γεύμα.

Η συνιστώμενη δόση είναι 40 mg (δύο κάψουλες των 20 mg) μία φορά την ημέρα. Η μέγιστη ημερήσια δόση δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 60 mg (τρεις κάψουλες).

Η θεραπεία διαρκεί συνήθως για τέσσερις εβδομάδες. Λεπτομερέστερες οδηγίες σχετικά με το Cardione μπορείτε να βρείτε στο φύλλο οδηγιών χρήσης του φαρμάκου. Φροντίστε να το μελετήσετε λεπτομερώς.

Cardione: Skroutz – φαρμακείο – επίσημη ιστοσελίδα. Πού να αγοράσετε στην Ελλάδα;

Για όσους ρωτούν πού πωλείται το Cardione, υπάρχει μόνο μία σωστή απάντηση. Το φάρμακο είναι διαθέσιμο μόνο στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή. Δεν διατίθεται στο Amazon, το Skroutz ή στην ελεύθερη αγορά. Ο κατασκευαστής έχει σταματήσει να το προμηθεύει στα φαρμακεία λόγω της εμφάνισης απομιμήσεων και πολύ υψηλών προσαυξήσεων. Το εγγυημένο πρωτότυπο “φάρμακο” Cardione μπορεί να αγοραστεί μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Η παράδοση γίνεται σε όλη τη χώρα εντός 3 ημερών από την παραγγελία. Πληρωμή κατά την παραλαβή με μετρητά κατά την παράδοση ή με πιστωτική κάρτα στο ταμείο.

Cardione τιμή

Πριν παραγγείλετε το φάρμακο, ας μάθουμε πόσο κοστίζει το δισκία Cardione.

Η τρέχουσα τιμή του Cardione ανά συσκευασία καψουλών είναι 39 ευρώ. Ο κατασκευαστής προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές για την αγορά αυτού του προϊόντος. Μπορείτε να αγοράσετε κάψουλες σε μειωμένη τιμή στην επίσημη ιστοσελίδα. Ο κατασκευαστής του φαρμάκου, έχει αρνηθεί να συνεργαστεί με μεσάζοντες – φαρμακεία. Αυτό του επιτρέπει να ελέγχει την τιμή και να την κάνει όσο το δυνατόν πιο προσιτή για τους πελάτες.

Αγοράζοντας από τον κατασκευαστή, εξοικονομείτε τα χρήματά σας και έχετε 100% εγγύηση για ένα αποτελεσματικό και υψηλής ποιότητας προϊόν.

-50%

Cardione

€39
€78

Ο αριθμός των προϊόντων που πωλούνται κατά την προώθηση είναι περιορισμένος

Cardione ΕΟΦ, γνώμες γιατρών και εμπειρογνωμόνων

Όπως γνωρίζετε, στο πλαίσιο της αποστολής του ο ΕΟΦ σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση εκτελεί καθήκοντα αξιολόγησης της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των προϊόντων που σχετίζονται με την υγεία. Δεν έχουμε βρει καμία ειδική οδηγία ΕΟΦ για το φάρμακο αυτό. Συνήθως, όταν ένας οργανισμός εκδίδει οδηγία ή σύσταση προς τους καταναλωτές, αυτό έχει να κάνει με φαρμακευτικά προϊόντα και όχι με φυτικά φάρμακα όπως το Cardione.

Υπάρχουν επίσης πολλές θετικές κριτικές από γιατρούς που συνιστούν το Cardione στους ασθενείς τους που πάσχουν από υψηλή αρτηριακή πίεση.

“Είμαι γιατρός και συχνά συνταγογραφώ κάψουλες Cardione στους ασθενείς μου με υψηλή αρτηριακή πίεση. Είναι ένα φυσικό προϊόν που βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης χωρίς να προκαλεί παρενέργειες”.

Ανάργυρος Νασόπουλος, καρδιολόγος με 11 χρόνια εμπειρίας, Αθήνα, Ελλάδα

Το Cardione μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αρτηριακή πίεση. Προσωπικά δοκίμασα το φάρμακο και από τη δική μου εμπειρία μπορώ να πω ότι είναι αρκετά αποτελεσματικό. Το συνταγογραφώ επίσης στους ασθενείς μου με υψηλή αρτηριακή πίεση εδώ και πολλά χρόνια. Τα αποτελέσματα ήταν αξιοσημείωτα.

Γιώργος Παπαδόπουλος, γενικός ιατρός, 15 χρόνια εμπειρίας, Ηράκλειο, Ελλάδα

“Συνταγογραφώ το Cardione στους ασθενείς μου με υψηλή αρτηριακή πίεση εδώ και πολλά χρόνια. Τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά και οι παρενέργειες ελάχιστες. Θα το συνιστούσα σε κάθε ασθενή με υπέρταση”.

Βασίλης Παγωνίδης, καρδιολόγος, 20 χρόνια εμπειρίας στη θεραπεία της υπέρτασης, Αθήνα, Ελλάδα

Cardione κριτικέσ, σχόλια

Οι αξιολογήσεις των πελατών του Cardione είναι γενικά θετικές, με πολλούς ανθρώπους να αναφέρουν καλά αποτελέσματα όσον αφορά τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και τη βελτίωση της καρδιακής λειτουργίας. Ακολουθούν μερικές από τις πραγματικές μαρτυρίες των χρηστών του προϊόντος:

“Δοκίμασα το Cardione κατόπιν σύστασης ενός φίλου, καθώς έχω υψηλή αρτηριακή πίεση και παίρνω συχνά αρτηριακούς μεταβολίτες. Το φάρμακο βοήθησε πραγματικά να ομαλοποιηθούν τα αιμοφόρα αγγεία μου και ταυτόχρονα νιώθω πιο ενεργή. Ευχαριστώ τον κατασκευαστή και το συνιστώ σε όλους όσους υποφέρουν από αρτηριακή πίεση, όπως εγώ. “

Sofia Stanoglou, 57, Αθήνα, Ελλάδα

“Παίρνω το Cardione εδώ και δύο χρόνια. Δεν έχω βιώσει ποτέ παρενέργειες από αυτό το φάρμακο και πάντα εκτελούσε καλά τη λειτουργία του. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις κάψουλες σε όποιον έχει διαγνωστεί με υπέρταση”.

Ευφημία Δημούλη 38, Λαμία, Ελλάδα

“Το Cardione με βοήθησε πολύ στη μείωση της αρτηριακής μου πίεσης. Δεν χρειάζεται πλέον να το παίρνω τόσο συχνά και μπορώ ακόμη και να κάνω μεγάλους περιπάτους χωρίς να ανησυχώ για την αρτηριακή μου πίεση. Μπορώ να πω ότι αυτό είναι ένα φάρμακο που λειτουργεί”.

Dimitrios Petreas, 66, Λιβαδειά, Ελλάδα

“Παίρνω Cardione κάψουλες εδώ και περίπου δύο εβδομάδες και έχω ήδη παρατηρήσει διαφορά στην αρτηριακή μου πίεση και στο πώς αισθάνομαι. Τα χάπια είναι εύκολα στη λήψη και δεν έχουν δυσάρεστες παρενέργειες. Συνολικά, είμαι πολύ ικανοποιημένος με το προϊόν και θα το συνιστούσα σε όποιον πάσχει από υψηλή αρτηριακή πίεση.”

Αναστασία Λασκαρούλη, 45 ετών, Αθήνα, Ελλάδα

“Οι κάψουλες Cardione με βοήθησαν πραγματικά! Είχα τόσο υψηλή αρτηριακή πίεση που ζαλιζόμουν συνεχώς και είχα πονοκεφάλους. Μετά τη λήψη αυτών των καψουλών, η αρτηριακή μου πίεση έπεσε και σταθεροποιήθηκε και αισθάνομαι πολύ καλύτερα”.

Πέτρος Σιδεράλλης, 55, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Είναι η Cardione μια απάτη; Αρνητικές κριτικές και επικρίσεις

Το φάρμακο έχει καλή φήμη. Οι άνθρωποι λένε ότι βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Ωστόσο, ορισμένοι άνθρωποι λένε ότι οι κάψουλες Cardione είναι απάτη, ότι δεν είναι αποτελεσματικές και ότι δεν υπάρχουν αποτελέσματα μετά τη λήψη τους.

Οι περισσότερες από τις αρνητικές κριτικές του Cardione οφείλονται σε ανθρώπους που είτε αγοράζουν απομιμήσεις από ανεπίσημες ιστοσελίδες είτε δεν ακολουθούν τις οδηγίες χρήσης. Ορισμένοι άνθρωποι παραπονιούνται επίσης ότι δεν μπορούν να βρουν το φάρμακο στα φαρμακεία.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε αυτές τις καινοτόμες κάψουλες, σας συνιστούμε να τις αγοράσετε από μια αξιόπιστη πηγή και να ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης, τότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου.

FAQ: Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να παραγγείλω το Cardione?

Μπορείτε να παραγγείλετε το φάρμακο στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Πρέπει να συμπληρώσετε ένα ειδικό έντυπο, να δώσετε τα στοιχεία σας και ένας διαχειριστής θα επικοινωνήσει μαζί σας αργότερα για να διευκρινίσει τις πληροφορίες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει προσεκτικά και σωστά τη φόρμα παραγγελίας.

Λειτουργούν οι κάψουλες Cardione?

Ναι, το φάρμακο λειτουργεί και είναι πολύ αποτελεσματικό. Αυτό αποδεικνύεται από πολυάριθμες κριτικές γιατρών και πελατών.

Πού μπορώ να αγοράσω Cardione στην Ελλάδα?

Το εγγυημένο πρωτότυπο Cardione μπορεί να αγοραστεί μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Μπορείτε επίσης να βρείτε αυτό το προϊόν σε άλλα καταστήματα ή φαρμακεία, αλλά είναι πιθανό να είναι πλαστό. Ο κατασκευαστής δεν ευθύνεται για προϊόντα που δεν έχουν αγοραστεί από την επίσημη ιστοσελίδα.

Cardione πόσο κοστίζει;

Η τρέχουσα τιμή μπορεί να βρεθεί στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή.

Πώς να λάβετε το Cardione φάρμακα;

Οι οδηγίες χρήσης περιέχονται σε κάθε συσκευασία καψουλών. Η συνιστώμενη δόση είναι δύο κάψουλες τρεις φορές την ημέρα μαζί με τα γεύματα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 30 ημέρες. Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να παραταθεί για έναν ακόμη μήνα. Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί μετά από έξι μήνες για να εδραιωθεί το θεραπευτικό αποτέλεσμα.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ

Γενικός ιατρός με 17 χρόνια εμπειρίας. Εργάζεται ως ιδιώτης γιατρός στη Θεσσαλονίκη. Έλαβε την ιατρική της εκπαίδευση στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Μεθοδολογία της Ιατρικής Έρευνας". Στο πλαίσιο της συνεχούς επιστημονικής της εκπαίδευσης συμμετέχει σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Άρθρα: 82

2 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *