Gelarex: kριτικές, παρενεργειες, δοσολογια, οδηγιες χρησης. Skroutz ή Φαρμακείο – πού να αγοράσετε, τιμή;

4.2/5 - (23 votes)

Το Gelarex είναι ένα φυσικό προϊόν σε μορφή κρέμας που έχει σχεδιαστεί για την ανακούφιση από τα συμπτώματα των αιμορροΐδων.

Οι αιμορροΐδες είναι μια σοβαρή πρωκτολογική πάθηση, με συμπτώματα που επηρεάζουν έναν στους τρεις ανθρώπους στον κόσμο. Η εταιρεία ανάπτυξης κρέμας Gelarex έχει λάβει σοβαρά υπόψη της το θέμα, δημιουργώντας ένα προϊόν που καταπολεμά απαλά και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια τα κύρια συμπτώματα, μερικές φορές και τις αιτίες, αυτής της δυσάρεστης πάθησης.

Ακολουθούν ορισμένες βασικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν – σύνθεση, μηχανισμός δράσης, αντενδείξεις, σχόλια πελατών.

ΦάρμακοGelarex 💊
Για ποιο λόγο χρησιμοποιείται✅ Ανακουφίζει από τα συμπτώματα των αιμορροΐδων
Σύνθεση του προϊόντος🌿 Εκχύλισμα πατάτας, εκχύλισμα σκόρδου, δηλητήριο φιδιού, εκχύλισμα san palmetto, εκχύλισμα καρπών φοίνικα, εκχύλισμα ουράς ποντικιού, εκχύλισμα φλοιού βελανιδιάς, εκχύλισμα αλόης βέρα, εκχύλισμα χαμομηλιού.
Μορφή προϊόντοςΣωληνάριο κρέμας, 50 ml
ΠαρενέργειεςΔεν ανιχνεύεται 🌿
Αντενδείξεις❗ ατομική δυσανεξία στα συστατικά
Πώς να χρησιμοποιήσετεΕφαρμόστε 2 φορές την ημέρα στους εξωτερικούς αιμορροϊδικούς κόμβους.
Διαθεσιμότητα στο φαρμακείο❌ Όχι
Διαθεσιμότητα στο Skroutz❌ Όχι
Τιμή39 ευρώ 💶
Κριτικές⭐⭐⭐⭐⭐5\5

Gelarex: τι είναι, για ποιο λόγο χρησιμοποιείται και πώς λειτουργεί;

Η γέλη Gelarex για τις αιμορροΐδες είναι μοναδική ως προς την ικανότητά της να δρα σε όλα τα μέρη της παθογενετικής διαδικασίας της νόσου. Το προϊόν έχει αναλγητική δράση που συμβάλλει στη μείωση του πόνου και της δυσφορίας στην πληγείσα περιοχή. Τα ενεργά συστατικά της κρέμας αλληλεπιδρούν με τις νευρικές απολήξεις, μπλοκάροντας τα σήματα πόνου προς τον εγκέφαλο. Έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μειώνουν το πρήξιμο και τη φλεγμονή γύρω από τους αιμορροϊδικούς κόμβους. Αυτό επιτυγχάνεται με την αναστολή της παραγωγής φλεγμονωδών μεσολαβητών, όπως οι προσταγλανδίνες και τα λευκοτριένια.

Το Gelarex έχει επίσης επίδραση στην επούλωση πληγών – τα ενεργά συστατικά της κρέμας διεγείρουν την ανάπτυξη και τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, γεγονός που μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία επιδιόρθωσης των κατεστραμμένων ιστών. Το προϊόν έχει προστατευτική επίδραση στο δέρμα γύρω από τον πρωκτό. Σχηματίζει ένα φράγμα στην πληγείσα περιοχή, αποτρέποντας την επαφή της υπερβολικής υγρασίας και των ερεθιστικών ουσιών με το ευαίσθητο δέρμα.

Συνολικά, αυτή η κρέμα παρέχει σημαντική ανακούφιση στα άτομα που πάσχουν από αιμορροΐδες, μειώνοντας τον πόνο και τη δυσφορία, ανακουφίζοντας τη φλεγμονή, προάγοντας την επούλωση των πληγών και προστατεύοντας το ευαίσθητο δέρμα.

-50%

Gelarex

€39
€78

Ο αριθμός των προϊόντων που πωλούνται κατά την προώθηση είναι περιορισμένος

Ενδείξεις χρήσης του προϊόντος

Το Gelarex είναι μια φυσική και αποτελεσματική λύση για τα συμπτώματα των αιμορροΐδων. Τα συμπτώματα αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • πόνος και δυσφορία γύρω από τον πρωκτό,
  • πρήξιμο, φλεγμονή στην περιοχή του πρωκτού,
  • κνησμός, ερεθισμός στην περιοχή του ορθού,
  • αδυναμία σφιγκτήρα,
  • αιμορραγία κατά τη διάρκεια των κινήσεων του εντέρου,
  • αιμορραγία από το ορθό μετά το πέρασμα των κοπράνων,
  • Αίσθημα ανάγκης για άδειασμα, ακόμη και όταν τα έντερα είναι άδεια,
  • έκκριση βλέννας από τον πρωκτό,
  • Δυσκολία στην κένωση του εντέρου, από δυσκοιλιότητα έως διάρροια. 

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Gelarex cream

Τα οφέλη του Gelarex:

  • φυσική ανακούφιση από τον πόνο,
  • καταπραϋντικό αποτέλεσμα,
  • αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες,
  • προωθεί την επούλωση,
  • αποτελεσματική πρόληψη των επιπλοκών,
  • ευκολία χρήσης,
  • δεν προκαλεί εθισμό,
  • χωρίς παρενέργειες,
  • ελάχιστες αντενδείξεις,
  • βέλτιστη τιμή,
  • γρήγορη παράδοση.

Εκτός από τα πλεονεκτήματα, υπάρχουν και μερικά μειονεκτήματα της κρέμας. Ωστόσο, αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την επίδρασή της στον οργανισμό και δεν θα πρέπει να επηρεάζουν την αγορά και τη χρήση της. Μειονεκτήματα του προϊόντος:

  • το πρωτότυπο φάρμακο δεν μπορεί να αγοραστεί από τα φαρμακεία στην Ελλάδα,
  • το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στα καταστήματα βιοτροφών Skroutz.

Σύνθεση του Gelarex. Συστατικά

Σας προσκαλούμε να εξοικειωθείτε με τη φόρμουλα Gelarex:

ΣτοιχείοΔράση
Εκχύλισμα πατάταςΕίναι ένα μαλακτικό, καταπραϋντικό συστατικό που σχηματίζει ένα αντιφλεγμονώδες προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια των αιμορροΐδων.
Εκχύλισμα σκόρδουΑυτό το συστατικό στο Gelarex μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου και έχει στυπτικές και προστατευτικές ιδιότητες.
Δηλητήριο φιδιούΈχει αναλγητική, αντιφλεγμονώδη και αιμοστατική δράση και ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία.
Εκχύλισμα San palmettoΑν και το φυτό αυτό έχει θαυματουργές αφροδισιακές ιδιότητες, οι μελέτες δεν το επιβεβαιώνουν. Οι επιδράσεις του είναι κυρίως προστατευτικές και προληπτικές.
Εκχύλισμα φρούτων φοίνικαΈχει ουλωτική δράση, αναζωογονητικές, αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
Εκχύλισμα ουράς ποντικιούΔιεγείρει τη συμφορητική πυλαία κυκλοφορία και την εντερική κυκλοφορία και καταπραΰνει τον πόνο και τον κνησμό.
Εκχύλισμα φλοιού βελανιδιάςΣτυπτική, αντιφλεγμονώδης, αντιμικροβιακή, αντιιική, αντισπασμωδική, αντιοξειδωτική, αντικαρκινογόνος δράση.
Εκχύλισμα αλόης βέραΒελτιώνει την κατάσταση του δέρματος, προστατεύει από αλλεργίες και εκζέματα, ανακουφίζει από ερεθισμούς, υποστηρίζει τους αμυντικούς μηχανισμούς του οργανισμού και προλαμβάνει την εμφάνιση νέων συμπτωμάτων.
Εκχύλισμα χαμομηλιούΈχει αντισπασμωδικές, αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, επουλωτικές και εφιδρωτικές ιδιότητες.
Gelarex cream

Πώς να πάρετε το Gelarex; Οδηγίες χρήσης και δοσολογία

Προκειμένου η κρέμα να έχει τη μέγιστη δυνατή χρησιμότητα κατά των αιμορροΐδων και να παρέχει μακροχρόνια υποστήριξη στην κατάσταση των φλεβών, πρέπει να χρησιμοποιείται σωστά.

Εφαρμόστε την κρέμα στους εξωτερικούς κόμβους, λιπάνετε τον πρωκτό και εισάγετε την κρέμα στον πρωκτό. Η διαδικασία πρέπει να επαναλαμβάνεται δύο φορές την ημέρα. Φροντίστε να εφαρμόζετε το προϊόν μετά την αφόδευση. Συνεχίστε τη θεραπεία για 30 ημέρες. Τις βασικές αρχές για τον τρόπο χρήσης του Gelarex, τον τρόπο φύλαξής του και το χρονικό διάστημα που πρέπει να το χρησιμοποιείτε μπορείτε να τις βρείτε στις οδηγίες που συνοδεύουν το προϊόν.

Αντενδείξεις και παρενέργειες του Gelarex

Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι το Gelarex δεν έχει παρενέργειες χάρη στη φυσική, ασφαλή σύνθεσή του.

Οι αντενδείξεις του Gelarex περιλαμβάνουν ατομική δυσανεξία ή αλλεργία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά.

Σχετικές αντενδείξεις για τη χρήση του προϊόντος:

  • δερματοβενερολογικές παθήσεις του δέρματος του πρωκτού,
  • καρκίνος του ορθού,
  • ανοιχτές πληγές.

Μην εφαρμόζετε το προϊόν σε έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες ή σε άτομα κάτω των 18 ετών. Συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν από την εφαρμογή της κρέμας.

Κλινικές δοκιμές και αποτελεσματικότητα

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα του προϊόντος, διεξήχθησαν εργαστηριακές και κλινικές δοκιμές σε εργαστήρια στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα η κρέμα να λάβει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και πιστοποιητικά από ρυθμιστικούς φορείς όπως ο FDA (ΗΠΑ) και ο CE (ΕΕ).

Στη μελέτη, η κρέμα εφαρμόστηκε στην πληγείσα περιοχή δύο φορές την ημέρα για αρκετές εβδομάδες. Όλοι οι συμμετέχοντες ανέφεραν σημαντική βελτίωση της κατάστασής τους μετά τη χρήση του προϊόντος – ο πόνος και η δυσφορία, το πρήξιμο στην περιοχή του πρωκτού, ο κνησμός και το κάψιμο εξαφανίστηκαν. Οι περισσότεροι ερωτηθέντες υποστήριξαν επίσης ότι η πράξη της αφόδευσης ομαλοποιήθηκε – δεν υπήρχε πόνος ή τριβή. Κατά τη διάρκεια της χρήσης της κρέμας, το μέγεθος των αιμορροΐδων μειώθηκε. Επίσης, δεν αναφέρθηκαν παρενέργειες κατά τη διάρκεια της μελέτης.

Gelarex skroutz

Gelarex: Skroutz – Φαρμακείο – Amazon. Πού να αγοράσετε στην Ελλάδα;

Μπορείτε να αγοράσετε το πρωτότυπο προϊόν μόνο από τον ιστότοπο του κατασκευαστή. Δεν μπορείτε να βρείτε το Gelarex σε φαρμακεία, ηλεκτρονικά καταστήματα ή καταστήματα Skroutz. Η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να μην συνεργάζεται πλέον με μεσάζοντες, καθώς το Gelarex πωλούνταν στα φαρμακεία 2-3 φορές ακριβότερα από ό, τι στον επίσημο πόρο και μόνο πλαστά φάρμακα μπορούν να αγοραστούν στο Amazon. Η κατάσταση είναι η ίδια και με άλλα σημεία πώλησης. Ο κατασκευαστής δεν είναι πλέον υπεύθυνος για την αγορά του προϊόντος σε τέτοια μέρη, μπορείτε να πάρετε εγγύηση μόνο για το αρχικό προϊόν στην επίσημη ιστοσελίδα, όπου μπορείτε να αγοράσετε το Gelarex γρήγορα και εύκολα.

Gelarex τιμή

Αρνούμενος να συνεργαστεί με μεσάζοντες, ο κατασκευαστής της κρέμας είναι σε θέση να ελέγχει το κόστος της και να την καθιστά όσο το δυνατόν πιο προσιτή για τους πελάτες. Για το σκοπό αυτό, υπάρχουν επίσης συχνές προσφορές και εκπτώσεις, που καθιστούν δυνατή τη διατήρηση του προϊόντος σε προσιτή τιμή για όλους όσους το χρειάζονται. Επί του παρόντος, η τιμή του Gelarex είναι 39 ευρώ. Για να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές και προωθητικές ενέργειες για το προϊόν, απλά επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα, όπου θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με τις τιμές, τις κριτικές και άλλα νέα.

-50%

Gelarex

€39
€78

Ο αριθμός των προϊόντων που πωλούνται κατά την προώθηση είναι περιορισμένος

Gelarex: σχόλια από γιατρούς και ειδικούς

Ακολουθούν ορισμένες απόψεις για το Gelarex από επαγγελματίες υγείας:

“Ως γιατρός, συνιστώ την κρέμα Gelarex για τις αιμορροΐδες στους ασθενείς μου εδώ και πολύ καιρό και τα αποτελέσματα είναι αξιοσημείωτα. Ο μοναδικός συνδυασμός φυσικών συστατικών σε αυτή την κρέμα μειώνει αποτελεσματικά τη φλεγμονή και ανακουφίζει από τον πόνο και την ταλαιπωρία που σχετίζονται με τις αιμορροΐδες, χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.”

Ανδρέας Παπανδρέου, πρωκτολόγος, 18 χρόνια εμπειρίας, Θεσσαλονίκη

“Το Gelarex είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια λύση για τις αιμορροΐδες. Η φόρμουλα ταχείας δράσης του παρέχει άμεση ανακούφιση και τα φυσικά συστατικά εξασφαλίζουν ασφαλή χρήση μακροπρόθεσμα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το προϊόν σε όποιον υποφέρει από αιμορροΐδες και θέλει μια αξιόπιστη λύση που φέρνει αποτελέσματα.”

Μαρία Αντωνίου, πρωκτολόγος, 8 χρόνια εμπειρίας, Ηράκλειο

Gelarex σε φόρουμ: κριτικές, γνωμοδοτήσεις και σχόλια

Το φόρουμ του Gelarex είναι ένα καλό μέρος για να μάθετε πολλές χρήσιμες πληροφορίες, να κάνετε ερωτήσεις και να διαβάσετε σχόλια από όσους έχουν ήδη χρησιμοποιήσει το προϊόν:

“Υποφέρω από αιμορροΐδες εδώ και πολλά χρόνια και έχω δοκιμάσει πολλές διαφορετικές κρέμες χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Ωστόσο, το Gelarex έκανε τη διαφορά! Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες χρήσης της κρέμας, ο πόνος και η δυσφορία μου μειώθηκαν σημαντικά. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το προϊόν σε όποιον ψάχνει για μια αποτελεσματική θεραπεία αιμορροΐδων.”

Δημήτριος, 45, Πάτρα

“Ως κάποιος που βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση, χρειαζόμουν μια κρέμα για τις αιμορροΐδες που να λειτουργεί γρήγορα και να είναι εύκολη στη χρήση. Την αγόρασα με βάση τις κριτικές του Gelarex – όχι μόνο ανακούφισε γρήγορα τα συμπτώματά μου, αλλά απορροφήθηκε επίσης εύκολα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα ή δυσάρεστη οσμή. Αυτό το προϊόν είναι σωτήριο!”

Athena, 37, Βόλος

“Ήμουν εξαιρετικά απογοητευμένη με την κρέμα Gelarex. Παρά τη συνεχή χρήση της για μερικές εβδομάδες, δεν είδα καμία βελτίωση. Αυτό πιθανώς οφείλεται στο γεγονός ότι έχω καθιστική εργασία και κινούμαι πολύ λίγο.”

Νικόλαος, 40 ετών, Λάρισα

Gelarex αρνητικές κριτικές

Παρόλο που αυτό το προϊόν έχει θετική φήμη, υπάρχουν επίσης αρνητικές κριτικές στο διαδίκτυο σχετικά με το Gelarex. Πολλοί καταναλωτές που αγόρασαν αυτή την κρέμα στο Amazon παραπονέθηκαν ότι δεν είναι πρωτότυπη και τους προκάλεσε δερματικά προβλήματα.

Αυτές οι αρνητικές κριτικές οφείλονται συχνά σε ανθρώπους που πέφτουν σε πλαστά προϊόντα, τα αγοράζουν από ανεπίσημες πηγές, δεν θέλουν να ακολουθούν αυστηρά τις οδηγίες ή δεν εμπιστεύονται την αγορά ενός προϊόντος που πωλείται μόνο στο διαδίκτυο και όχι σε φαρμακείο.

Ωστόσο, αυτοί οι φόβοι είναι μάταιοι, καθώς το Gelarex έχει εγκριθεί από όλες τις αρχές και έχει πολύ περισσότερες θετικές κριτικές από ό,τι αρνητικές. Με την παραγγελία από τον επίσημο ιστότοπο, την αποφυγή αμφίβολων πηγών και την τήρηση των οδηγιών, οι πελάτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα λάβουν ένα αυθεντικό, αποτελεσματικό προϊόν.

Gelarex απατη

Συμπέρασμα: Είναι το Gelarex απάτη ή αποτελεσματικό φάρμακο;

Συμπερασματικά, η κρέμα είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική και αξιόπιστη θεραπεία για τις αιμορροΐδες. Το προϊόν είναι εγκεκριμένο από όλες τις αρχές και έχει λάβει χιλιάδες θετικές κριτικές από ικανοποιημένους πελάτες. Το Gelarex δεν είναι απάτη – όταν χρησιμοποιείται σωστά και ακολουθώντας τις οδηγίες, παρέχει ανακούφιση από τα επώδυνα συμπτώματα των αιμορροΐδων και βελτιώνει την ποιότητα ζωής.

Συχνές ερωτήσεις

Απάτη Gelarex;

Όχι, οι κλινικές μελέτες και τα σχόλια των καταναλωτών το επιβεβαιώνουν αυτό.

Το Gelarex έχει παρενέργειες;

Δεν έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες ενέργειες σε όλες τις πωλήσεις.

Μπορώ να βρω το Gelarex σε ένα φαρμακείο ή στο Skroutz;

Το προϊόν είναι διαθέσιμο για αγορά μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα.

Πόσο κοστίζει το Gelarex

Η τρέχουσα τιμή της κρέμας είναι 39 ευρώ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ

Γενικός ιατρός με 17 χρόνια εμπειρίας. Εργάζεται ως ιδιώτης γιατρός στη Θεσσαλονίκη. Έλαβε την ιατρική της εκπαίδευση στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Μεθοδολογία της Ιατρικής Έρευνας". Στο πλαίσιο της συνεχούς επιστημονικής της εκπαίδευσης συμμετέχει σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Άρθρα: 82

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *