Intenskin: kριτικές, παρενεργειες, δοσολογια, οδηγιες χρησης. Skroutz ή Φαρμακείο – πού να αγοράσετε, τιμή;

4.9/5 - (7 votes)

Η Intenskin είναι μια κρέμα γενικής χρήσης, βιολογικής βάσης, που καταπολεμά όλα τα είδη των αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία στο δέρμα. Εξομαλύνει τις ρυτίδες, ενυδατώνει, θρέφει και τονώνει το δέρμα, φωτίζει την επιδερμίδα και προάγει την αναγέννηση των κυττάρων. Η Intenskin αποτρέπει επίσης την εμφάνιση νέων ατελειών.

Σε αυτό το άρθρο, μελετάμε τη σύνθεση του προϊόντος, βλέπουμε πώς τα συστατικά του λειτουργούν στο δέρμα, εξετάζουμε τις ενδείξεις και τις αντενδείξεις του και λαμβάνουμε τη γνώμη όσων έχουν ήδη χρησιμοποιήσει την κρέμα και είναι έτοιμοι να μοιραστούν τα αποτελέσματά τους.

Όνομα προϊόντοςIntenskin
Για ποιο λόγο χρησιμοποιείται✅ Εξαλείφει τα σημάδια γήρανσης
Σύνθεση του προϊόντος🌿 Εκχύλισμα λεμονιού,
🌿 υαλουρονικό οξύ,
🌿 βιταμίνη C,
🌿 μαγνήσιο,
🌿 κολλαγόνο,
🌿 έλαιο αργκάν και έλαιο αβοκάντο
Μορφή προϊόντοςΣωληνάριο κρέμας, 50 ml
ΠαρενέργειεςΔεν ανιχνεύεται 🌿
Αντενδείξεις❗ ατομική δυσανεξία στα συστατικά
Πώς να χρησιμοποιήσετεΕφαρμόστε στην επιδερμίδα δύο φορές την ημέρα – πρωί και βράδυ.
Διαθεσιμότητα στο φαρμακείο❌ Όχι
Διαθεσιμότητα στο Skroutz❌ Όχι
Τιμή49 ευρώ 💶
Κριτικές⭐⭐⭐⭐⭐5\5

Intenskin: τι είναι, για ποιο λόγο χρησιμοποιείται και πώς λειτουργεί;

Το Intenskin είναι ένα καινοτόμο προϊόν με κύριο στόχο την αποκατάσταση της ομορφιάς και της υγείας του προσώπου. Η αντιγηραντική κρέμα εξαλείφει την παθογενετική βάση των ατελειών του δέρματος – διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, εξουδετερώνοντας αποτελεσματικά τη διαδικασία γήρανσης και επαναφέροντας τη νεανικότητα στο δέρμα. Η Intenskin δρα για την πρόληψη των πρώτων σημείων γήρανσης – γραμμές έκφρασης, λεπτές γραμμές, απώλεια του τόνου του δέρματος. Προλαμβάνει επίσης τον σχηματισμό βαθιών ρυτίδων και βοηθά στην εξομάλυνση της υφής του δέρματος. Ας δούμε τις κύριες επιδράσεις του προϊόντος:

  • θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα,
  • ρυθμίζει τον τόνο του δέρματος, τους μύες του προσώπου,
  • φωτίζει το δέρμα,
  • διεγείρει τη σύνθεση των πρωτεϊνών που είναι υπεύθυνες για την ελαστικότητα του δέρματος,
  • Εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές στο δέρμα και την επιδερμίδα και λειαίνει τις βαθιές ρυτίδες,
  • βοηθά στην αποκατάσταση της δομής των μυών του προσώπου,
  • διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στα αιμοφόρα αγγεία, μειώνοντας το πρήξιμο που προκαλεί ρυτίδες,
  • προωθεί την αναγέννηση του δέρματος και επιβραδύνει την καταστροφή των κυττάρων,
  • αποτρέπει το σχηματισμό νέων ρυτίδων,
  • μειώνει την απώλεια υγρών μέσω του δέρματος.

Παρά το ευρύ φάσμα δράσης του προϊόντος και τον συστηματικό του χαρακτήρα, η κρέμα επηρεάζει μόνο τις δομές του δέρματος χωρίς να προκαλεί βλάβες σε άλλα όργανα, καθιστώντας την κατάλληλη για γυναίκες όλων των ηλικιών και με οποιεσδήποτε συννοσηρότητες.

intenskin κριτικες

Ιδιότητες της κρέμας

Χρησιμοποιώντας την κρέμα, έχετε ένα γρήγορο, μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Το προϊόν εμπλουτίζει την επιδερμίδα με θρεπτικά συστατικά, συμβάλλει στη θρέψη της και της χαρίζει μια λεπτή, λαμπερή απόχρωση. Η Intenskin είναι εξαιρετική για γυναίκες με “κουρασμένο”, “ξεθωριασμένο” δέρμα, καθώς και σε περιπτώσεις αφυδατωμένου δέρματος ή υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο.

Το προϊόν κάνει εξαιρετική δουλειά στην καταπολέμηση των

  • ρυτίδες και βαθιές ρυτίδες,
  • απώλεια ελαστικότητας και λάμψης,
  • κηλίδες χρωστικής ουσίας,
  • ξηρό και ξεφλουδισμένο δέρμα,
  • απώλεια του τόνου του δέρματος,
  • μαύροι κύκλοι και σακούλες κάτω από τα μάτια,
  • ερυθρότητα και ερεθισμό,
  • με διευρυμένους πόρους,
  • postacne,
  • ορατά αιμοφόρα αγγεία (κουπέρος).

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Intenskin

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων του Intenskin είναι:

  • φυσική και ασφαλής σύνθεση,
  • καμία ανεπιθύμητη ενέργεια,
  • ελάχιστες αντενδείξεις,
  • Η καθολικότητα της δράσης,
  • υψηλή απόδοση,
  • τη διάρκεια του αποτελέσματος,
  • Ο συστημικός χαρακτήρας της δράσης,
  • ευκολία χρήσης,
  • προσιτή τιμή,
  • γρήγορη παράδοση.

Εκτός από τα πολλά πλεονεκτήματα, υπάρχουν και μερικά μειονεκτήματα της κρέμας. Ωστόσο, αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την επίδρασή της στο σώμα. Μειονεκτήματα του προϊόντος:

  • το πρωτότυπο φάρμακο δεν μπορεί να αγοραστεί από τα φαρμακεία στην Ελλάδα,
  • το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στα καταστήματα βιοτροφών Skroutz.

Σύνθεση Intenskin. Συστατικά

Ας ρίξουμε μια ματιά στη σύνθεση της Intenskin:

ΣτοιχείοΔράση
Εκχύλισμα λεμονιούΒελτιώνει την απορρόφηση των άλλων συστατικών, λειαίνει τις ρυτίδες και προάγει την αναζωογονημένη, φωτεινή επιδερμίδα.
Υαλουρονικό οξύΑποκαθιστά την ισορροπία των λιπιδίων, ενυδατώνει και αποκαθιστά την ελαστικότητα. Η επιδερμίδα είναι πιο φρέσκια, λιγότερο ευάλωτη στις φθορές και η θαμπάδα εξαφανίζεται.
Βιταμίνη CΑυτό το συστατικό του Intenskin στενεύει τους πόρους και αποκαθιστά το υγιές χρώμα και τη λάμψη του δέρματος, καταπολεμώντας τις κηλίδες και τις φλεγμονές.
ΜαγνήσιοΠροστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες ενισχύοντας την άμυνα του δέρματος, ενισχύει τις κυτταρικές μεμβράνες και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, διατηρεί το επίπεδο υγρασίας του δέρματος, μαλακώνει και αποτρέπει την ξήρανση.
ΚολλαγόνοΒοηθά στην αποκατάσταση της πυκνότητας των κυτταρικών δομών του δέρματος- χάρη στη συνεργιστική δράση της κρέμας, το κολλαγόνο απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και ενεργοποιεί τη διαδικασία αναζωογόνησης.
Έλαιο αργκάν και αβοκάντοΘρέφουν και βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα, ώστε να μην ξηραίνεται και να μην ξεφλουδίζει. Τα καροτενοειδή και οι βιταμίνες συμβάλλουν στην επιτάχυνση των διαδικασιών αναγέννησης του δέρματος. Τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στα έλαια είναι υπεύθυνα για την προληπτική τους δράση: το δέρμα γερνάει πιο αργά και δεν αντιδρά τόσο έντονα στους δυσμενείς εξωτερικούς παράγοντες – το κρύο, την υπεριώδη ακτινοβολία, τον άνεμο και τον μολυσμένο αέρα.
Intenskin cream

Πώς χρησιμοποιώ το Intenskin; Οδηγίες χρήσης

Όπως συνιστάται από τον κατασκευαστή, η κρέμα πρέπει να χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος σε προηγουμένως καθαρισμένο δέρμα με απαλές κινήσεις μασάζ, αποφεύγοντας την περιοχή των χειλιών και των ματιών. Περιμένετε μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Μην ξεπλύνετε. Η επίδραση του προϊόντος είναι ορατή μετά από λίγες ημέρες μετά την πρώτη εφαρμογή. Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται η χρήση της κρέμας για τουλάχιστον 6 εβδομάδες.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Intenskin, τον τρόπο φύλαξής του και αν υπάρχουν αντενδείξεις για την εφαρμογή του, ανατρέξτε στις οδηγίες που συνοδεύουν το προϊόν.

Αντενδείξεις και παρενέργειες του Intenskin

Το Intenskin δεν έχει παρενέργειες χάρη στη φυσική, ασφαλή σύνθεσή του.

Οι απόλυτες αντενδείξεις για το Intenskin περιλαμβάνουν ατομική δυσανεξία ή αλλεργία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά.

Σχετικές αντενδείξεις:

  • δερματικές παθήσεις, ενεργός περίοδος,
  • ανοιχτές πληγές.

Προσοχή κατά την εφαρμογή του προϊόντος σε έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες και σε άτομα κάτω των 18 ετών. Συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν από την εφαρμογή της κρέμας.

Κλινικές δοκιμές και αποτελεσματικότητα

Πριν το προϊόν αρχίσει να πωλείται, υποβλήθηκε σε διάφορες μελέτες σε εργαστήρια στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, οι οποίες απέδειξαν την ασφάλειά του. Ακολούθησε μια σειρά κλινικών δοκιμών με εθελοντές, στις οποίες συμμετείχαν περίπου 1.000 γυναίκες με κάποια μορφή αλλαγής του δέρματος που σχετίζεται με την ηλικία.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το Intenskin μειώνει τις ρυτίδες, λειαίνει το δέρμα και αποτρέπει την εμφάνιση κηλίδων ηλικίας. Επίσης, ενυδατώνει, τονώνει και αναπλάθει το δέρμα και προάγει μια υγιή λάμψη.

Τα φυσικά συστατικά της κρέμας είναι ασφαλή και αποτελεσματικά και δεν αναφέρθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες από κανέναν από τους ερωτηθέντες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από λίγες μόνο χρήσεις και το αποτέλεσμα είναι μακροχρόνιο.

Ως αποτέλεσμα της έρευνας, το προϊόν έχει λάβει όλες τις άδειες και τα πιστοποιητικά που απαιτούνται για την πώληση.

Intenskin: Skroutz – Φαρμακείο – Amazon. Πού να αγοράσετε στην Ελλάδα;

Το πρωτότυπο προϊόν μπορεί να αγοραστεί μόνο από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Δεν θα βρείτε το Intenskin σε φαρμακεία, ηλεκτρονικά καταστήματα ή σε καταστήματα Skroutz. Η διοίκηση της εταιρείας του προϊόντος αποφάσισε να μην συνεργάζεται πλέον με μεσάζοντες, καθώς το Intenskin πωλούνταν στα φαρμακεία 2-3 φορές ακριβότερα από ό, τι στον επίσημο πόρο και υπήρχαν συχνές πωλήσεις πλαστών προϊόντων στο Amazon. Η κατάσταση είναι η ίδια και με άλλα σημεία πώλησης. Ο κατασκευαστής δεν είναι πλέον υπεύθυνος για την αγορά του προϊόντος από τέτοια μέρη, μπορείτε να πάρετε εγγύηση μόνο για το αρχικό προϊόν από την επίσημη ιστοσελίδα, όπου μπορείτε να αγοράσετε το Intenskin γρήγορα και εύκολα.

Intenskin krema skroutz

Intenskin τιμή

Αρνούμενος να συνεργαστεί με μεσάζοντες, ο κατασκευαστής μπορεί να καθορίσει και να ελέγξει ο ίδιος την τιμή, καθιστώντας την όσο το δυνατόν πιο προσιτή για τους πελάτες. Η τρέχουσα τιμή του Intenskin στην επίσημη ιστοσελίδα είναι 49 ευρώ. Υπάρχουν επίσης συχνές εκπτώσεις και προσφορές, γεγονός που καθιστά δυνατή την αγορά της κρέμας ακόμη φθηνότερα.

Στον επίσημο ιστότοπο μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν – σύνθεση, μηχανισμό δράσης, αντενδείξεις, μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις και να διαβάσετε τις κριτικές των καταναλωτών.

Intenskin: σχόλια από γιατρούς και ειδικούς

Είναι σημαντικό για τους καταναλωτές να γνωρίζουν τι πιστεύουν οι εκπρόσωποι της υγειονομικής περίθαλψης για το Intenskin, προτείνουμε να διαβάσετε μερικούς από αυτούς:

“Πριν συστήσω αυτή την κρέμα, αποφάσισα να τη χρησιμοποιήσω εγώ η ίδια. Έμεινα ευχάριστα έκπληκτη από τα αποτελέσματα – μετά από μόλις μία εβδομάδα οι βαθιές ρυτίδες ήταν λιγότερο ορατές, το δέρμα αισθανόταν πιο σφριγηλό, λαμπερό και ομοιόμορφο. Είμαι ευχαριστημένη με το προϊόν και όλοι στους οποίους έχω συστήσει την Intenskin σημείωσαν επίσης τα θετικά αποτελέσματα.”

Βαρβάρα Βλάχος, αισθητικός δερματολόγος, 15 χρόνια εμπειρίας, Αθήνα

“Αυτή η κρέμα είναι ένα εξαιρετικό υποκατάστατο για τα ακριβά παρασκευάσματα και τα ενέσιμα καλλυντικά. Η φυσική σύνθεσή της εξασφαλίζει γρήγορα και μακροχρόνια αποτελέσματα και εγγυάται ότι δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες αντιδράσεις. Τη συνιστώ.”

Ξάνθος Μακρής, δερματολόγος, 11 χρόνια εμπειρίας, Ηράκλειο

Intenskin σε φόρουμ: κριτικές, γνωμοδοτήσεις και σχόλια

Μπορείτε να βρείτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες, να κάνετε ερωτήσεις και να διαβάσετε σχόλια από όσους έχουν ήδη λάβει το συμπλήρωμα διατροφής στο φόρουμ του Intenskin:

“Καλή κρέμα, τα αποτελέσματα είναι αισθητά μετά από λίγες ημέρες και η τιμή είναι πολύ καλή. Μακάρι να είχα αγοράσει την Intenskin νωρίτερα.”

Desma, 56, Larisa

“Αφού διάβασα τις κριτικές του Intenskin, αποφάσισα να το αγοράσω. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό – το δέρμα μου είναι πολύ πιο όμορφο και υγιές. Οι λεπτές γραμμές στο μέτωπό μου έχουν εξαφανιστεί εντελώς, οι βαθιές ρυτίδες είναι λίγο πιο ομαλές, όλα είναι υπέροχα. Είμαι επίσης πολύ ευχαριστημένη με την τιμή.”

Σόφια, 50, Βόλος

“Δυστυχώς, το Intenskin δεν λειτούργησε για μένα – έβγαλα εξάνθημα στα μάγουλά μου τη δεύτερη ημέρα χρήσης – πιθανώς μια αντίδραση στα συστατικά. Κρίμα.”

Πολύμνια, 45, Πάτρα
Intenskin απατη

Intenskin αρνητικές κριτικές

Αυτή η κρέμα είναι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα και μπορείτε να βρείτε πολλές θετικές γνώμες γι’ αυτήν. Αλλά μερικές φορές μπορείτε να βρείτε και αρνητικές γνώμες για την Intenskin. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μελετήσαμε τέτοια σχόλια και τα χωρίσαμε σε 3 ομάδες – η πρώτη γράφτηκε από πελάτες που αγόρασαν την κρέμα από μια αμφίβολη πηγή, αποδείχθηκε ότι ήταν ψεύτικη και δεν λειτούργησε όπως προτείνει ο κατασκευαστής. η δεύτερη ομάδα κριτικών – που άφησαν οι καταναλωτές που δεν ακολούθησαν τις οδηγίες, χρησιμοποίησαν την κρέμα ακανόνιστα, βραχύβια. Και η τρίτη ομάδα σχολίων προέρχεται από ανθρώπους που δεν αγόρασαν καθόλου το προϊόν- απλώς δεν εμπιστεύονται προϊόντα από το Διαδίκτυο που δεν πωλούνται σε καταστήματα ή φαρμακεία και γνωρίζουν ότι είναι απατηλά.

Πρέπει να πούμε ότι αυτοί οι φόβοι είναι μάταιοι – το προϊόν λειτουργεί και αυτό επιβεβαιώνεται από τις θετικές κριτικές στο διαδίκτυο, οι οποίες είναι πολύ περισσότερες από τις αρνητικές. Η κύρια εγγύηση της ποιότητας, της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας είναι η αγορά από επίσημη πηγή και η τήρηση των συστάσεων χρήσης.

Συμπέρασμα: Είναι το Intenskin απάτη ή αποτελεσματικό φάρμακο;

Αν αναζητάτε ένα μοναδικό προϊόν που αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα τις ρυτίδες, τη γήρανση του δέρματος και τον τόνο του δέρματος, το Intenskin είναι ιδανικό για εσάς. Δεν είναι απάτη! Με τη βιολογική της βάση, η κρέμα είναι εξαιρετική για την αντιμετώπιση τόσο των πρώτων σημείων γήρανσης του δέρματος όσο και των βαθιών αλλαγών. Κλινικές μελέτες, κριτικές πελατών και γιατρών επιβεβαιώνουν επίσης την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα αυτού του προϊόντος.

Συχνές ερωτήσεις

Απάτη της Intenskin;

Όχι, το προϊόν έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό σε κλινικές δοκιμές και από πολλούς χρήστες.

Το Intenskin έχει παρενέργειες;

Όχι, δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες σε όλες τις πωλήσεις.

Μπορώ να βρω το Intenskin σε ένα φαρμακείο ή στο Skroutz;

Το προϊόν είναι διαθέσιμο για αγορά μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα.

Πόσο κοστίζει το Intenskin;

Η τρέχουσα τιμή της κρέμας είναι 49 ευρώ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ

Γενικός ιατρός με 17 χρόνια εμπειρίας. Εργάζεται ως ιδιώτης γιατρός στη Θεσσαλονίκη. Έλαβε την ιατρική της εκπαίδευση στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Μεθοδολογία της Ιατρικής Έρευνας". Στο πλαίσιο της συνεχούς επιστημονικής της εκπαίδευσης συμμετέχει σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Άρθρα: 82

2 Σχόλια

  1. Γιατί ενώ γράφει εδώ ότι κοστίζει 39€ όταν πάω στη επιστήμη σελίδα σας…το έχει 49€
    Πως να έχω εμπιστοσύνη στο προϊόν όταν η τιμή ταλαντεύεται?

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *