Prostamin Forte: kριτικές, παρενεργειες, δοσολογια, οδηγιες χρησης. Skroutz ή Φαρμακείο – πού να αγοράσετε, τιμή

4.7/5 - (8 votes)

Το Prostamin Forte είναι ένα προϊόν βασισμένο σε φυσικά συστατικά, σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους άνδρες με προβλήματα προστάτη. Οι πιο συχνές παθήσεις του προστάτη είναι η προστατίτιδα και η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη. Τα χάπια Prostamin Forte εξαλείφουν τα συμπτώματα της νόσου – ελαχιστοποιούν τη φλεγμονή, ομαλοποιούν τη λειτουργία της ούρησης, είναι επίσης δυνατό να μειωθεί το μέγεθος του προστάτη, να βελτιωθεί η λίμπιντο και άλλα σεξουαλικά χαρακτηριστικά.

Το προϊόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τη θεραπεία όσο και για την πρόληψη ασθενειών. Το προϊόν είναι εύκολο στη χρήση, έχει ελάχιστες αντενδείξεις και δεν απαιτεί ιατρική συνταγή.

ΦάρμακοProstamin Forte 💊
Για ποιο λόγο χρησιμοποιείται✅ Για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της προστατίτιδας, της υπερπλασίας του προστάτη
Σύνθεση του προϊόντος🌿 Εκχύλισμα από πριονίδι λιβανιού,
🌿 εκχύλισμα καρπών βατόμουρου,
🌿 εκχύλισμα σπόρων κολοκύθας,
🌿 Centella asiatica,
🌿 ψευδάργυρος
Μορφή προϊόντοςΚάψουλες, 10 τεμ.
ΠαρενέργειεςΔεν ανιχνεύεται 🌿
Αντενδείξεις❗ ατομική δυσανεξία στα συστατικά
Πώς να χρησιμοποιήσετε1-2 κάψουλες την ημέρα, με άδειο στομάχι
Διαθεσιμότητα στο φαρμακείο❌ Όχι
Διαθεσιμότητα στο Skroutz❌ Όχι
Τιμή39 ευρώ 💶
Κριτικές⭐⭐⭐⭐⭐5\5

Prostamin Forte: τι είναι, για ποιο λόγο χρησιμοποιείται και πώς λειτουργεί;

Οι κάψουλες Prostamin Forte είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για τη θεραπεία και την πρόληψη των παθήσεων του προστάτη.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Prostamin Forte είναι ότι δεν επιδρά μόνο στα συμπτώματα, αλλά και στις αιτίες τους. Ας δούμε τους κύριους μηχανισμούς δράσης του συμπληρώματος:

  1. Οι κάψουλες περιέχουν φυσικά εκχυλίσματα που έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Αυτά τα φυσικά συστατικά βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής στον προστάτη, ανακουφίζοντας έτσι τα συμπτώματα της νόσου.
  2. Τα συστατικά του προϊόντος υποστηρίζουν τη φυσική ισορροπία των ορμονών στο σώμα, η οποία βοηθά στη μείωση του διογκωμένου προστάτη, αποκαθιστά τη σεξουαλική υγεία και εξαλείφει το άγχος και την κακή διάθεση.
  3. Τα αντιοξειδωτικά στο συμπλήρωμα διατροφής προστατεύουν από τις βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες.
  4. Ορισμένα συστατικά των καψουλών έχουν αντιμυκητιασικές ιδιότητες, γεγονός που αποτελεί καλό πλεονέκτημα για τη θεραπεία και την πρόληψη της προστατίτιδας, η οποία μπορεί επίσης να προκληθεί από μυκητιασικές λοιμώξεις.
  5. Οι κάψουλες βασίζονται επίσης σε προϊόντα που έχουν αντιβακτηριακές ιδιότητες, πράγμα πολύ χρήσιμο για τη θεραπεία της προστατίτιδας που προκαλείται από βακτήρια, όλα τα είδη μικροοργανισμών.

Το συμπλήρωμα βελτιώνει επίσης την κυκλοφορία του αίματος – μειώνει το πρήξιμο και την κατακράτηση υγρών και μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των κιρσών. Το προϊόν έχει αποτοξινωτική δράση – βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών και των βλαβερών ουσιών από το σώμα με φυσικό τρόπο. Το προϊόν βελτιώνει επίσης την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής και έχει ανοσοτροποποιητικές ιδιότητες – αποτρέπει πιθανές λοιμώξεις και μειώνει τη φλεγμονή. Οι κάψουλες μπορούν να βελτιώσουν τη γενική σας υγεία και να βοηθήσουν στην ανακούφιση από το στρες και την κούραση.

prostamin forte skroutz

Ενδείξεις χρήσης του προϊόντος

Οι κύριες ενδείξεις για τη λήψη του συμπληρώματος είναι οι παθήσεις του προστάτη, με συχνότερες την προστατίτιδα και την καλοήθη υπερπλασία. Ποια είναι τα συμπτώματα που τα καθιστούν ύποπτα;

  • δυσουρικά συμπτώματα: πόνος και δυσφορία κατά την ούρηση, ασθενής ροή ούρων, αίμα στα ούρα, συχνή νυχτερινή ούρηση, αίσθημα κενής ουροδόχου κύστης, αίσθημα πληρότητας, κατακράτηση ούρων, ακράτεια ούρων,
  • πόνος ή/και δυσφορία στην κοιλιά, τη βουβωνική χώρα ή/και το κάτω μέρος της πλάτης,
  • πόνος ή/και δυσφορία στο περίνεο,
  • μειωμένη λίμπιντο, στυτική δυσλειτουργία,
  • αναπαραγωγική δυσλειτουργία/χαμηλή γονιμότητα/γονιμότητα.

Οι συνέπειες της προστατίτιδας, της υπερπλασίας του προστάτη μπορεί να περιλαμβάνουν κυστίτιδα, πυελονεφρίτιδα, σηψαιμία, στειρότητα, επίμονη μείωση του ανοσοποιητικού και ακόμη και καρκίνο. Επομένως, εάν υπάρχει κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα, καλό είναι να συμβουλευτείτε έναν γιατρό για να καθορίσετε τη διάγνωση και τις θεραπευτικές επιλογές.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Prostamin Forte

Οφέλη του Prostamin Forte:

  • φυσική και ασφαλής σύνθεση χωρίς συνθετικά πρόσθετα,
  • δεν προκαλεί ανεπιθύμητες αντιδράσεις και έχει ελάχιστες αντενδείξεις,
  • το αποτέλεσμα είναι γρήγορο και μακροχρόνιο,
  • προάγει την υγεία του προστάτη – μπορεί να μειώσει το μέγεθος ενός διογκωμένου προστάτη και να αποτρέψει την υπερπλασία,
  • πρόληψη των επιπλοκών των ασθενειών του ουροποιογεννητικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου,
  • εξάλειψη των συμπτωμάτων της στυτικής δυσλειτουργίας,
  • Βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος, αύξηση της γονιμότητας,
  • διέγερση του ανοσοποιητικού συστήματος,
  • φυσική αύξηση των επιπέδων ορμονών,
  • βελτίωση της διάθεσης, γενική ευεξία,
  • μια βολική μορφή απελευθέρωσης,
  • προσιτή τιμή και γρήγορη παράδοση.

Αδυναμίες του συμπληρώματος διατροφής:

  • το φάρμακο δεν μπορεί να βρεθεί στα φαρμακεία στην Ελλάδα,
  • δεν πωλείται επίσης στα δημοφιλή καταστήματα βιοσυμπληρωμάτων Skroutz.

Αυτά τα μειονεκτήματα δεν πρέπει να επηρεάζουν την αγορά και την πρόσληψη του προϊόντος. Το αποτέλεσμα της λήψης των καψουλών θα είναι η ανακούφιση από τα συμπτώματα της νόσου, η βελτίωση της ποιότητας της σεξουαλικής ζωής, η βελτίωση της γενικής κατάστασης του σώματος.

Σύνθεση του Prostamin Forte. Συστατικά

Τώρα ρίχνουμε μια πιο προσεκτική ματιά στη σύνθεση του Prostamin Forte:

ΣτοιχείοΔράση
Εκχύλισμα από πριονίδι λιβανιού φοίνικα  Το εκχύλισμα φοίνικα μειώνει το πρήξιμο του προστάτη, διευκολύνει την ούρηση και ομαλοποιεί το μέγεθος του προστάτη. Έχει ανοσοδιεγερτική δράση.
Εκχύλισμα φρούτων LingonberryΤα φρούτα Lingonberry είναι αποτελεσματικά στη θεραπεία της φλεγμονής, στη μείωση του πρηξίματος του προστάτη και στην πρόληψη του σχηματισμού κακοήθων και καλοήθων όγκων.
Εκχύλισμα σπόρων κολοκύθαςΤο δραστικό συστατικό του Prostamin Forte είναι πλούσιο σε ουσίες που αναστέλλουν την ανάπτυξη της παθολογικής μικροχλωρίδας και των ιών. Τα βιολογικά ενεργά συστατικά των σπόρων κολοκύθας διεγείρουν τις διαδικασίες ανάπτυξης, ενισχύουν την παραγωγή τεστοστερόνης και αυξάνουν την αντίσταση του οργανισμού στις λοιμώξεις.
Centella asiatica, ψευδάργυροςΠροωθεί την κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνει την παραγωγή τεστοστερόνης.

Πώς να πάρετε το Prostamin Forte; Οδηγίες χρήσης και δοσολογία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του Prostamin Forte, τον τρόπο φύλαξης των καψακίων και τις πιθανές αντενδείξεις για τη λήψη τους, ανατρέξτε στις οδηγίες που συνοδεύουν το προϊόν.

Ο κατασκευαστής συνιστά τη λήψη 1-2 καψουλών την ημέρα ανάλογα με τα συμπτώματα, πριν από τα γεύματα, με μικρή ποσότητα νερού. Για βέλτιστα αποτελέσματα, η διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ένας μήνας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η διάρκεια μπορεί να παραταθεί, αλλά η δοσολογία του Prostamin Forte δεν θα πρέπει να υπερβεί τη δόση.

prostamin forte παρενεργειες

Αντενδείξεις και παρενέργειες του Prostamin Forte

Οι αντενδείξεις για το Prostsmin Forte περιλαμβάνουν:

  1. Το προϊόν δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 18 ετών.
  2. Δεν συνιστάται για όσους είναι επιρρεπείς σε αλλεργίες, με δυσανεξία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά.
  3. Επιδείνωση της καρδιαγγειακής νόσου.
  4. Σακχαρώδης διαβήτης, στάδιο αποκατάστασης.
  5. Σοβαρή νεφρική ή ηπατική δυσλειτουργία.
  6. Νεοπλάσματα του ουροποιογεννητικού συστήματος.

Λόγω της φυσικής του σύνθεσης, το Prostamin Forte δεν έχει παρενέργειες. Συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν από τη λήψη του συμπληρώματος.

Κλινικές δοκιμές και αποτελεσματικότητα

Το προϊόν δοκιμάστηκε στα καλύτερα εργαστήρια των ΗΠΑ και της Ευρώπης πριν κυκλοφορήσει στην αγορά. Μετά τις εργαστηριακές μελέτες, διεξήχθη μια σειρά κλινικών δοκιμών με εθελοντές, με αποτέλεσμα το προϊόν να λάβει όλες τις δυνατές εγκρίσεις και πιστοποιητικά για την εμπορία του.

Συνολικά 1.400 άνδρες διαφόρων ηλικιών έλαβαν μέρος στις δοκιμές. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι

  • Το 97% των εθελοντών μπόρεσε να απαλλαγεί από τα συμπτώματα της προστατίτιδας,
  • Το 100% των ερωτηθέντων είχε επιβραδύνει την υπερπλασία του προστάτη,
  • Το 93% των ανδρών με υπερπλασία του προστάτη έχουν ομαλοποιήσει το μέγεθος του αδένα του προστάτη,
  • Το 95% των νέων δεν έχουν ήδη πόνο ή δυσφορία στη βουβωνική χώρα ή στο περίνεο μετά την πρώτη εβδομάδα χρήσης,
  • Το 97% των ανδρών έχουν φυσιολογική ούρηση,
  • Το 99% των υποκειμένων δεν είχε συμπτώματα στυτικής δυσλειτουργίας,
  • τα εργαστηριακά δεδομένα δείχνουν ότι τα επίπεδα τεστοστερόνης έχουν αυξηθεί σε όλους τους ασθενείς,
  • κανένα από τα άτομα δεν είχε αντιδράσεις στο συμπλήρωμα διατροφής.

Prostamin Forte ΕΟΦ

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια των Τροφίμων (ΕΟΦ) στοχεύει στην προστασία της δημόσιας υγείας αξιολογώντας την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων που σχετίζονται με την υγεία. Σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο ΕΟΦ εκτελεί καθήκοντα για να διασφαλίσει ότι μόνο ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα εγκρίνονται προς πώληση. Ο κατασκευαστής είναι βέβαιος ότι το προϊόν θα προσφέρει πολλά οφέλη στους καταναλωτές, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία.

Prostamin Forte ΕΟΦ

Prostamin Forte: Skroutz – Φαρμακείο – Amazon. Πού να αγοράσετε στην Ελλάδα;

Ο κατασκευαστής σταμάτησε να προμηθεύει το φάρμακο σε φαρμακεία, ηλεκτρονικά καταστήματα και άλλα σημεία πώλησης. Η συνεργασία με τους μεταπωλητές σταμάτησε λόγω των υπερβολικών προσαυξήσεων και της παραποίησης. Πού μπορώ να αγοράσω το Prostamin Forte; Τώρα μπορείτε να αγοράσετε το συμπλήρωμα διατροφής μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα. Η αρχική έκδοση του Prostamin Forte δεν διατίθεται πλέον στα φαρμακεία- η αγορά του συμπληρώματος στο Amazon δεν εγγυάται ότι θα πάρετε το γνήσιο προϊόν- στα τοπικά καταστήματα Skroutz το Prostamin Forte δεν είναι επίσης διαθέσιμο. Ο κατασκευαστής δεν ευθύνεται για τα προϊόντα που αγοράζονται σε αυτά τα μέρη.

Για να είστε σίγουροι ότι παίρνετε ένα ασφαλές και αξιόπιστο προϊόν, συνιστούμε να παραγγείλετε από την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Prostamin Forte Τιμή

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο κατασκευαστής έχει σταματήσει να συνεργάζεται με μεσάζοντες – φαρμακεία, ηλεκτρονικούς πόρους και άλλα καταστήματα. Τώρα μπορεί να ελέγχει ο ίδιος την ποιότητα του προϊόντος και να προσφέρει χαμηλότερη τιμή. Η τρέχουσα τιμή του Prostamin Forte είναι 39 ευρώ.

Για να παρακολουθείτε τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το συμπλήρωμα και την τιμή του, σας συνιστούμε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος. Εδώ θα βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το ίδιο το προϊόν – οδηγίες, συστάσεις για χρήση, κριτικές και μπορείτε επίσης να λάβετε μέρος σε προσφορές και ειδικές προσφορές, οι οποίες σας επιτρέπουν να αγοράσετε το συμπλήρωμα ακόμη και στη μισή τιμή.

Prostamin Forte: σχόλια από γιατρούς και ειδικούς

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις αξιολογήσεις των γιατρών όταν πρόκειται για ένα προϊόν υγείας. Εξετάστε ορισμένες απόψεις σχετικά με το Prostamin Forte:

“Ο κίνδυνος της προστατίτιδας είναι ότι μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη δυσλειτουργίας στο αναπαραγωγικό σύστημα του άνδρα. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να βρεθεί η σωστή θεραπεία και να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό. Συνιστώ το Prostamin Forte στους ασθενείς μου, καθώς έχει ολοκληρωμένη επίδραση στη φλεγμονή, εξαλείφοντας όχι μόνο τα συμπτώματα αλλά και την αιτία.”

Καριάκος Αναστασίου, ανδρολόγος, 13 χρόνια εμπειρίας, Αθήνα

“Το Prostamin Forte είναι ένα μοναδικό προϊόν. Η φυσική σύνθεση επιλέγεται με τέτοιο τρόπο ώστε τα συστατικά μαζί να σχηματίζουν έναν ισχυρό αντιβακτηριακό, αντιφλεγμονώδη δεσμό, ο οποίος έχει επίσης θετική επίδραση στη σεξουαλική υγεία. Όλοι οι ασθενείς μου είναι ευχαριστημένοι με το προϊόν. Το συνιστώ!”

Δώριος Κόλλιας, ανδρολόγος, 9 χρόνια εμπειρίας, Θεσσαλονίκη

Prostamin Forte σε φόρουμ: κριτικές, γνωμοδοτήσεις και σχόλια

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα και το φόρουμ του Prostamin Forte για να διαβάσετε κριτικές και να κάνετε ερωτήσεις.

“Παίρνω το συμπλήρωμα εδώ και μια εβδομάδα και μπορώ ήδη να υπερηφανεύομαι για τα αποτελέσματα. Δεν υπάρχει ίχνος δυσάρεστων συμπτωμάτων. Δεν έχουν εμφανιστεί επιπλοκές, είμαι σίγουρος ότι αυτό οφείλεται στη φυσική σύνθεση του Prostamin Forte. Επιπλέον, η σεξουαλική μου ζωή είναι πολύ πιο φωτεινή τώρα. Χάρη στον κατασκευαστή.”

Ιωάννης, 54, Χανιά

“Υπέφερα από χρόνια προστατίτιδα για πολύ καιρό, μέχρι που μια μέρα διάβασα τις κριτικές για το Prostamin Forte. Με κέρδισαν. Το φάρμακο άρχισε να λειτουργεί σχεδόν αμέσως – τα συμπτώματα μιας παρόξυνσης ανακουφίστηκαν, η δυσφορία εξαφανίστηκε, η δυσφορία κατά τη διάρκεια του σεξ σταμάτησε. Επίσης, ο αριθμός των σπερματοζωαρίων μου βελτιώθηκε.”

Orion, 44, Ηράκλειο

“Παίρνω το Prostamin Forte λίγο πριν από τη σεξουαλική επαφή, στην αρχή μπορούσα να δω αποτελέσματα, τώρα δεν βλέπω. Πολύ περίεργο, νόμιζα ότι τα έκανα όλα σωστά. Ίσως θα έπρεπε να ακολουθήσω τις οδηγίες.”

Eliud, 49, Πάτρα
Prostamin Forte κριτικές

Prostamin Forte αρνητικές κριτικές

Το Prostamin Forte έχει βοηθήσει πολλούς ασθενείς να αντιμετωπίσουν την ασθένεια, γεγονός που επιβεβαιώνεται από πολυάριθμες κριτικές. Αλλά μερικές φορές μπορεί επίσης να βρεθεί στο διαδίκτυο αρνητική κριτική για το συμπλήρωμα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Συχνά, οι ίδιοι οι σχολιαστές απαντούν σε αυτό το ερώτημα:

  1. Έχετε αγοράσει ένα ψεύτικο προϊόν. Σε πολλές διαδικτυακές αγορές, μπορείτε να συναντήσετε πλαστά προϊόντα που όχι μόνο δεν βοηθούν, αλλά μπορεί επίσης να είναι επιβλαβή για την υγεία σας. Πράγματι, τις περισσότερες φορές αφήνονται αρνητικά σχόλια από καταναλωτές που έχουν παραγγείλει τις κάψουλες στο Amazon. Ο μόνος τρόπος για να αποκλείσετε την εξαπάτηση είναι να παραγγείλετε το προϊόν από την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή.
  2. Οι κανόνες των οδηγιών αγνοούνται – παράλειψη μιας δόσης, υπέρβαση της ημερήσιας δόσης, πρόωρη λήξη – σε αυτές τις περιπτώσεις το προϊόν δεν θα λειτουργήσει, γεγονός που θα προκαλέσει αρνητική αντίδραση.
  3. Ορισμένοι καταναλωτές δεν πιστεύουν ότι ένα προϊόν που δεν είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία μπορεί να βοηθήσει να απαλλαγούμε από τη νόσο του προστάτη. Δεν αγοράζουν το προϊόν και εν γνώσει τους αφήνουν κακές κριτικές.

Μην δίνετε προσοχή στις αρνητικές κριτικές για το Prostamin Forte. Η πώληση του συμπληρώματος διατροφής έχει εγκριθεί από τις αρμόδιες αρχές, το προϊόν έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά του με πολλούς χρήστες. Όσοι έχουν λάβει τις κάψουλες αγοράζοντάς τες από την επίσημη ιστοσελίδα, όσοι τηρούν τις οδηγίες, σημειώνουν θετικά αποτελέσματα.

Συμπέρασμα: Είναι το Prostamin Forte απάτη ή αποτελεσματικό φάρμακο;

Το Prostamin Forte δεν είναι απάτη. Αυτό το προϊόν έχει μεγάλη ζήτηση και έχει βοηθήσει πραγματικά πολλούς άνδρες να εξαλείψουν τα συμπτώματα των ασθενειών του ουροποιογεννητικού συστήματος, ιδίως της προστατίτιδας, της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη. Πολλές θετικές κριτικές από γιατρούς επιβεβαιώνουν επίσης την αποτελεσματικότητά του. Επιπλέον, έχουν διεξαχθεί κλινικές μελέτες, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα το βιολογικά ενεργό συμπλήρωμα να λάβει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και άδειες πώλησης.

Συχνές ερωτήσεις

Είναι το Prostamin Forte απάτη;

Όχι, το προϊόν είναι αποτελεσματικό – αυτό έχει επιβεβαιωθεί από κλινικές δοκιμές και θετικά σχόλια πελατών.

Το Prostamin Forte έχει παρενέργειες;

Δεν έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες ενέργειες σε όλες τις πωλήσεις.

Μπορώ να βρω το Prostamin Forte σε ένα φαρμακείο ή στο Skroutz;

Όχι, το προϊόν μπορεί να αγοραστεί μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα.

Πόσο κοστίζει το Prostamin Forte;

Η τρέχουσα τιμή του συμπληρώματος διατροφής είναι 39 ευρώ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ

Γενικός ιατρός με 17 χρόνια εμπειρίας. Εργάζεται ως ιδιώτης γιατρός στη Θεσσαλονίκη. Έλαβε την ιατρική της εκπαίδευση στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Μεθοδολογία της Ιατρικής Έρευνας". Στο πλαίσιο της συνεχούς επιστημονικής της εκπαίδευσης συμμετέχει σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Άρθρα: 82

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *