NicoZero: κριτικεσ, παρενεργειες, οδηγιες χρησης. Skroutz ή Φαρμακείο – πού να αγοράσετε, τιμή;

3.8/5 - (76 votes)

Το NicoZero είναι ένα νέο, επαναστατικό αντικαπνιστικό προϊόν που θα σας βοηθήσει να σταματήσετε το κάπνισμα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα! Το σπρέι NicoZero είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά και δεν περιέχει νικοτίνη. Είναι εύκολο στη χρήση: απλά ψεκάστε το στο στόμα σας όταν αισθάνεστε την ανάγκη να καπνίσετε και θα γίνετε καπνιστής σε δευτερόλεπτα! Σε αυτό το άρθρο του ιστολογίου, θα σας δώσουμε μια επισκόπηση του φαρμάκου, συμπεριλαμβανομένης της σύνθεσης και των οδηγιών χρήσης του. Θα συζητήσουμε επίσης τις κριτικές πελατών και γιατρών για το προϊόν, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το αν είναι δυνατόν να το αγοράσετε στο Skroutz, την τιμή στην Ελλάδα.

τίτλος προϊόντοςNicoZero ❌🚬
σύνθεση του προϊόντος✔ Tο εκχύλισμα Lobelia
✔ Έλαιο μέντας
✔ Έλαιο ευκαλύπτου
✔ Έλαιο θυμαριού
✔ Η γλυκερίνη
τιμή39 ευρώ 💶
πώς να χρησιμοποιήσετεαπό το στόμα με ψεκασμό στο στόμα
σκορ5/5
αντενδείξειςατομική δυσανεξία στα συστατικά
παρενέργειεςόχι

Τι είναι το NicoZero, σε τι χρησιμεύει και πώς λειτουργεί;

nicozero φαρμακειο

Το NicoZero είναι ένας νέος τύπος αντικαπνιστικού σπρέι που αναπτύχθηκε από Ελβετούς ερευνητές. Βασίζεται στα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με τον μηχανισμό του εθισμού στη νικοτίνη. Το προϊόν δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους καπνιστές να διακόψουν το κάπνισμα γρήγορα, εύκολα και χωρίς συμπτώματα στέρησης.

Ο μηχανισμός δράσης του είναι πολύ απλός: όταν εφαρμόζεται στους βλεννογόνους δημιουργεί ένα φυσικό φράγμα που εμποδίζει την απορρόφηση της νικοτίνης από τον καπνό του τσιγάρου. Έτσι, το NicoZero μειώνει την επιθυμία για τσιγάρα και άλλα προϊόντα καπνού, καθώς και τα συμπτώματα στέρησης που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διακοπή του καπνίσματος.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το NicoZero είναι ένα προϊόν που δεν περιέχει νικοτίνη ή άλλες επιβλαβείς ουσίες. Δεν αποτελεί υποκατάστατο των τσιγάρων ή άλλων προϊόντων καπνού και θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως μέρος ενός ολοκληρωμένου σχεδίου διακοπής του καπνίσματος.

NicoZero συστατικά

Ένα προϊόν νέας γενιάς που βοηθά τους καπνιστές να σταματήσουν το κάπνισμα γρήγορα και εύκολα. Το NicoZero περιέχει μόνο φυσικά συστατικά που είναι ασφαλή για την ανθρώπινη υγεία:

  • Tο εκχύλισμα Lobelia είναι ένα αποτελεσματικό φάρμακο κατά του καπνίσματος που σας βοηθά να απαλλαγείτε από την επιθυμία για κάπνισμα,
  • Έλαιο μέντας – έχει αναζωογονητική δράση, εξαλείφει την κακοσμία του στόματος και ομαλοποιεί την πέψη,
  • Έλαιο ευκαλύπτου – έχει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και βοηθά στην αντιμετώπιση του βήχα,
  • Έλαιο θυμαριού – ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, έχει ηρεμιστική δράση.
  • Η γλυκερίνη είναι ένα φυσικό ενυδατικό, που αποτρέπει την ξηρότητα και τον ερεθισμό των βλεννογόνων.

Κάθε ένα από αυτά τα συστατικά στο παρασκεύασμα έχει τη δική του φαρμακολογική επίδραση στο σώμα. Το προϊόν διατίθεται σε μορφή σπρέι. Ένα μπουκάλι είναι αρκετό για 30 ημέρες χρήσης. Τα ενεργά συστατικά απορροφώνται γρήγορα και αρχίζουν να δρουν μέσα σε λίγα λεπτά.

Αντενδείξεις και παρενέργειες της NicoZero

Το NicoZero είναι ένα φυσικό, ασφαλές και αποτελεσματικό προϊόν. Αποτελείται από 100% φυτικά συστατικά που βοηθούν στη μείωση της επιθυμίας για νικοτίνη και διευκολύνουν τη διακοπή του καπνίσματος.

Το NicoZero δεν έχει αντενδείξεις για χρήση. Το προϊόν κυκλοφορεί σε μορφή σπρέι, γεγονός που το καθιστά βολικό στη χρήση και βοηθά στην εξοικονόμηση χρημάτων από τα τσιγάρα.

Παρόλο που το προϊόν βασίζεται σε φυσικά συστατικά, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες. Επιπλέον, η χρήση του NicoZero αντενδείκνυται σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν εάν είστε αλλεργικοί σε κάποιο από τα συστατικά του. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν.

Όσον αφορά τις παρενέργειες του NicoZero, δεν έχουν παρατηρηθεί κατά τη διάρκεια κλινικών δοκιμών. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ζάλη και ναυτία μετά τη χρήση. Εάν παρουσιάσετε οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τη χρήση του προϊόντος, σταματήστε τη λήψη του και επισκεφθείτε έναν ειδικό.

Πώς να πάρετε το NicoZero, δοσολογία, οδηγίες

Το σπρέι μπορεί να εφαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες, αλλά είναι πιο αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται συνεχώς. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης του NicoZero, καθώς έτσι διασφαλίζεται ότι θα έχετε το μέγιστο όφελος από το σπρέι.

Ψεκάστε το NicoZero κάτω από τη γλώσσα σας και κρατήστε το για 30-60 δευτερόλεπτα μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Μην τρώτε ή πίνετε για 15 λεπτά μετά τη χρήση του σπρέι.

Η συνιστώμενη δόση είναι δύο ψεκασμοί την ημέρα, αν και ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να χρειαστεί να αυξήσουν τη δόση σε τέσσερις ψεκασμούς την ημέρα. Είναι προτιμότερο να παίρνετε το σπρέι περίπου μισή ώρα πριν αρχίσετε το κάπνισμα, καθώς αυτό θα του δώσει χρόνο να δράσει. Εάν ξεχάσετε να πάρετε μια δόση, μην ανησυχείτε, απλά πάρτε την μόλις το θυμηθείτε.

Εάν χρησιμοποιείτε το NicoZero για πρώτη φορά, είναι σημαντικό να προετοιμάσετε την αντλία συμπιέζοντας την μερικές φορές πριν από την πρώτη χρήση.

NicoZero τιμή: στα φαρμακεία ή στην επίσημη ιστοσελίδα

Πόσο κοστίζει το NicoZero, ένα αποτελεσματικό και προσιτό προϊόν διακοπής του καπνίσματος?

Χάρη στην απουσία συνεργασίας με μεσάζοντες – φαρμακεία, ο κατασκευαστής μπορεί να ελέγχει την τιμή και να την κάνει όσο το δυνατόν πιο προσιτή για τους πελάτες, οργανώνοντας συχνά προσφορές και εκπτώσεις.Η τρέχουσα τιμή του NicoZero είναι 39 ευρώ. Πρόκειται για μια πολύ προσιτή τιμή, ειδικά σε σύγκριση με άλλα προϊόντα διακοπής του καπνίσματος που κυκλοφορούν στην αγορά.

Μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Υπάρχει μια ειδική φόρμα στην οποία πρέπει να καταχωρίσετε το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου και τη χώρα διαμονής σας. Στη συνέχεια, ένας χειριστής θα σας καλέσει πίσω για να διευκρινίσει όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

Επίσης, εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με το φάρμακο, ο χειριστής θα χαρεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας.

NicoZero: Skroutz – φαρμακείο – επίσημη ιστοσελίδα. Πού να αγοράσετε στην Ελλάδα;

Το NicoZero μπορεί να αγοραστεί μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Εκεί πωλείται μόνο προϊόν εγγυημένης ποιότητας. Δεν διατίθεται στο Amazon, στο Walmart ή στην ελεύθερη αγορά. Ο NicoZero δεν είναι επίσης διαθέσιμος στο Skroutz. Ο κατασκευαστής σταμάτησε να προμηθεύει τα φαρμακεία λόγω της εμφάνισης πλαστών προϊόντων και πολύ υψηλών προσαυξήσεων.

Σας συμβουλεύουμε ότι αν αγοράσετε το NicoZero σε χαμηλή ή υψηλή τιμή, είναι πιθανό να είναι ψεύτικο. Να είστε προσεκτικοί, επειδή το ψεύτικο προϊόν όχι μόνο δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει βλάβη στην υγεία σας.

Ο κατασκευαστής δεν ευθύνεται για τυχόν ιστότοπους τρίτων με μη πρωτότυπα προϊόντα.

nicozero skroutz

Κλινικές δοκιμές, αποτελεσματικότητα και οφέλη

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το NicoZero έχει δοκιμαστεί κλινικά στα καλύτερα εργαστήρια της Ευρώπης και των ΗΠΑ και έχει λάβει όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιητικά.

Το προϊόν περιέχει μόνο φυσικά συστατικά που δεν εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία. Έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους καπνιστές να σταματήσουν το κάπνισμα γρήγορα, εύκολα και χωρίς συμπτώματα στέρησης, ενώ το NicoZero δεν περιέχει νικοτίνη, γεγονός που το καθιστά ακόμη πιο ωφέλιμο για ανθρώπινη κατανάλωση.

Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα του φαρμάκου έχει αποδειχθεί σε κλινικές δοκιμές στις οποίες συμμετείχαν περισσότερα από 2000 άτομα. Τα αποτελέσματα αυτών των δοκιμών έδειξαν ότι το NicoZero είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο διακοπής του καπνίσματος, με ποσοστό επιτυχίας έως και 80%.

Κριτικές ιατρών NicoZero

Συγκεντρώσαμε μερικές ιατρικές αξιολογήσεις του NicoZero για να έχουμε μια καλύτερη ιδέα για το τι πιστεύουν οι επαγγελματίες υγείας για το προϊόν.

“Είμαι πνευμονολόγος και συνεργάζομαι με τη NicoZero εδώ και ένα χρόνο. Κατά τη γνώμη μου, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για όσους θέλουν να κόψουν το κάπνισμα. Οι ασθενείς μου σταδιακά σταματούν το κάπνισμα, πράγμα πολύ ενθαρρυντικό. Θα ήθελα επίσης να σημειώσω ότι το σπρέι είναι απολύτως ασφαλές για την υγεία”.

Δρ Κώστας Χριστόπουλος, πνευμονολόγος, 15 χρόνια εμπειρίας, Αθήνα, Ελλάδα

“Χρησιμοποιώ το NicoZero τις τελευταίες εβδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα. Το έχω ήδη συστήσει σε αρκετούς ασθενείς. Έχουν σχολιάσει ότι οι πόθοι τους έχουν μειωθεί και η γενική τους ευεξία έχει βελτιωθεί. Θα συμβούλευα τους ανθρώπους που θέλουν να κόψουν το κάπνισμα να το δοκιμάσουν. Το κύριο πράγμα είναι να ακολουθείτε τις οδηγίες και τη δοσολογία, ώστε το αποτέλεσμα να είναι σίγουρα θετικό και γρήγορο.

Δρ Νίκας Καραγιάννης, ογκολόγος, 22 χρόνια εμπειρίας, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

“Μου κίνησε πολύ την περιέργεια όταν άκουσα για πρώτη φορά για τη NicoZero. Είχα τις αμφιβολίες μου για την αποτελεσματικότητά του, αλλά αφού διάβασα και άκουσα τα σχόλια των συναδέλφων μου και άλλων, αποφάσισα να το συνταγογραφήσω στους ασθενείς μου. Έμεινα ευχάριστα έκπληκτος με τα αποτελέσματα. Το σπρέι σίγουρα τους βοήθησε να μειώσουν το κάπνισμα. Και μερικοί από αυτούς, μετά από ένα μήνα, το ξεφορτώθηκαν εντελώς.

Δρ Ρέα Περρωτή, πνευμονολόγος, 11 χρόνια εμπειρίας, Αθήνα, Ελλάδα

NicoZero κριτικές πραγματικών χρηστών, φόρουμ, σχόλια

Οι αξιολογήσεις των πελατών του NicoZero είναι συντριπτικά θετικές, με πολλούς να αναφέρουν σημαντική μείωση της επιθυμίας για τσιγάρο και των συμπτωμάτων στέρησης. Συνολικά, οι κριτικοί είναι πολύ ευχαριστημένοι με το προϊόν και το συνιστούν σε άλλους που θέλουν να κόψουν το κάπνισμα.

“Ο σύζυγός μου και εγώ χρησιμοποιήσαμε το NicoZero για να κόψουμε το κάπνισμα. Υποστηρίξαμε ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια της λήψης του φαρμάκου και αυτό μας βοήθησε πολύ. Χάρη στο σπρέι είμαστε απαλλαγμένοι από τον καπνό του τσιγάρου για περισσότερο από ένα χρόνο. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το προϊόν αν θέλετε να κόψετε το κάπνισμα χωρίς δυσκολίες”.

Εφροσύνη Φλωρίλη, 37, Πάτρα, Ελλάδα

“Το NicoZero είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που με βοήθησε να κόψω το κάπνισμα. Είμαι 43 ετών και κάπνιζα για 25 χρόνια. Αφού χρησιμοποίησα το σπρέι για μόλις δύο εβδομάδες, κατάφερα να σταματήσω εντελώς το κάπνισμα. Πέρασαν περισσότεροι από έξι μήνες και από τότε δεν έχω καπνίσει ούτε ένα τσιγάρο. Αυτό το προϊόν αξίζει σίγουρα μια δοκιμή αν θέλετε να κόψετε το κάπνισμα”.

Βενιαμίν Τολώτη, 43, Αθήνα, Ελλάδα

“Δοκίμασα το NicoZero επειδή ήθελα να κόψω το κάπνισμα, αλλά δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω προϊόντα υποκατάστασης νικοτίνης, όπως αυτοκόλλητα ή τσίχλες. Το σπρέι λειτούργησε εξαιρετικά για μένα και μετά από χρήση του για μόλις μία εβδομάδα, μπόρεσα να εγκαταλείψω τη συνήθεια του καπνίσματος για τα καλά. Έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες και νιώθω καλύτερα από ποτέ. Σας ευχαριστώ και το συνιστώ σε όλους!”

Μάρκος Αναστίδης, 36, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

“Είμαι 41 ετών και το NicoZero μου έσωσε τη ζωή. Ήμουν βαριά καπνίστρια και τίποτα δεν μπορούσε να με κάνει να το κόψω. Αυτό το σπρέι είναι το μόνο πράγμα που με βοήθησε. Και ήταν ευκολότερο απ’ ό,τι νόμιζα ότι θα ήταν. Μετά το σπρέι δεν ήθελα καθόλου να καπνίσω, η επιθυμία εξαφανίστηκε εντελώς”.

Αλέκος Τασσάτου, 41, Βόλος, Ελλάδα

“Είμαι ο νούμερο ένα θαυμαστής του NicoZero! Καπνίζω και χρησιμοποιώ το σπρέι εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Με βοήθησε πραγματικά να κόψω το κάπνισμα. Εξακολουθώ να καπνίζω περίπου μισό πακέτο την ημέρα, αλλά είναι καλύτερο από ένα ολόκληρο πακέτο! Νομίζω ότι με την πάροδο του χρόνου χρήσης θα απαλλαγώ εντελώς από αυτή την κακή συνήθεια. Αυτή η μέθοδος με βοηθάει σίγουρα στην προσπάθειά μου να κόψω το κάπνισμα”.

Δαυίδ Ζορμπιάδης, 34, Αθήνα, Ελλάδα

Είναι ο NicoZero μια απάτη; Αρνητικές κριτικές και επικρίσεις

Το σπρέι διακοπής καπνίσματος έχει καλή φήμη. Μπορείτε να βρείτε πολλές ιστορίες στο διαδίκτυο σχετικά με το πώς το NicoZero βοήθησε τους ανθρώπους να σταματήσουν το κάπνισμα. Ωστόσο, υπάρχουν και αρνητικές κριτικές για το προϊόν. Αυτό οφείλεται πιθανότατα σε διάφορους λόγους:

  1. Ορισμένοι πελάτες αγοράζουν απομιμήσεις από ανεπίσημες ιστοσελίδες και καταλήγουν με ένα ψεύτικο προϊόν.
  2. Άλλοι επικρίνουν το σπρέι ότι δεν έχει κανένα αποτέλεσμα, αγνοώντας τις οδηγίες στις οδηγίες χρήσης.
  3. Οι χρήστες δεν μπορούν να βρουν το προϊόν στα φαρμακεία και στη συνέχεια γράφουν αβάσιμες αρνητικές κριτικές, πιστεύοντας ότι μόνο τα φαρμακεία πωλούν καλά προϊόντα.

Αν ψάχνετε για έναν αποτελεσματικό τρόπο να βοηθήσετε τον εαυτό σας να κόψει το κάπνισμα, το NicoZero μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Πρόκειται για ένα πραγματικά αξιόπιστο φάρμακο που κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και αρκετά χρόνια και βοηθά τους ανθρώπους να απαλλαγούν από μια δυσάρεστη και επιβλαβή συνήθεια.

FAQ: Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να αγοράσω το NicoZero σε φαρμακεία στην Ελλάδα?

Το φάρμακο δεν πωλείται στα φαρμακεία στην Ελλάδα. Μπορείτε να αγοράσετε το πρωτότυπο μόνο online στην επίσημη ιστοσελίδα. Να είστε προσεκτικοί, μην πέσετε θύμα απάτης.

Το NicoZero λειτουργεί πραγματικά?

Ναι, το NicoZero λειτουργεί πραγματικά. Μέσω της χρήσης ενός μείγματος φυσικών συστατικών που συμβάλλουν στη μείωση της επιθυμίας για νικοτίνη. Εφαρμόζεται απευθείας στη γλώσσα σας και απορροφάται γρήγορα στην κυκλοφορία του αίματος.

Πόσο κοστίζει το NicoZero spray?

Το NicoZero spray διατίθεται χωρίς ιατρική συνταγή. Η τρέχουσα τιμή για ένα μπουκάλι είναι 39 ευρώ.

Πού μπορώ να βρω το αυθεντικό NicoZero?

Το πρωτότυπο NicoZero διατίθεται για αγορά μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ

Γενικός ιατρός με 17 χρόνια εμπειρίας. Εργάζεται ως ιδιώτης γιατρός στη Θεσσαλονίκη. Έλαβε την ιατρική της εκπαίδευση στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Μεθοδολογία της Ιατρικής Έρευνας". Στο πλαίσιο της συνεχούς επιστημονικής της εκπαίδευσης συμμετέχει σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Άρθρα: 82

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *