Veniselle

Veniselle: τι είναι, σύνθεση, σχόλια, δημόσιος ιστότοπος συζήτησης. Veniselle Skroutz ή Φαρμακείο – πού να αγοράσετε, τιμή;

5/5 - (1 vote)

Το Veniselle είναι μια κρέμα που βοηθά να απαλλαγούμε από τους κιρσούς. Έχει φυσική σύνθεση και δεν περιέχει επιβλαβείς χημικές ουσίες. Η κρέμα Veniselle είναι εύκολη στη χρήση – απλά εφαρμόστε την στην πληγείσα περιοχή δύο φορές την ημέρα. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε τη σύνθεση της κρέμας, καθώς και τις οδηγίες χρήσης, τις αντενδείξεις, τις κριτικές πελατών και ιατρών, το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε και την τιμή.

τίτλος προϊόντοςVeniselle
σύνθεση του προϊόντος🌱 Ηπαρίνη
🌱 Διοσμίνη
🌱 Escin
🌱 L-καρνιτίνη
🌱 Βιταμίνη C
τιμή39 ευρώ 💶
πώς να χρησιμοποιήσετεεξωτερικά, για τοπική χρήση
σκορ5/5
αντενδείξειςατομική δυσανεξία στα συστατικά
παρενέργειεςόχι

Τι είναι το Veniselle και πώς λειτουργεί;

Φαρμακευτικό προϊόν σε μορφή κρέμας που προορίζεται για εξωτερική χρήση. Ο κατασκευαστής δηλώνει ότι το Veniselle είναι ένα προϊόν με έντονη φλεβοτονική και αντιφλεγμονώδη δράση. Τα κύρια δραστικά συστατικά εμποδίζουν το σχηματισμό θρόμβων αίματος, έχουν ευεργετική επίδραση στη μικροκυκλοφορία και στον τόνο των αγγειακών τοιχωμάτων.

Η κρέμα μπορεί να εξαλείψει γρήγορα τα συμπτώματα των κιρσών: βαριά πόδια, κόπωση, αίσθημα καύσου και κνησμού, πόνος κατά το περπάτημα. Με τακτική χρήση, παρατηρούνται τα ακόλουθα αποτελέσματα του Veniselle

  • το πρήξιμο εξαφανίζεται
  • κατάσταση του δέρματος
  • Η αγγειακή αναγέννηση αυξάνεται

Veniselle τι περιέχει, συστατικά

Η κρέμα Veniselle περιέχει τα ακόλουθα δραστικά συστατικά:

  • Η ηπαρίνη είναι ένα αντιπηκτικό που εμποδίζει το σχηματισμό θρόμβων αίματος.
  • Η διοσμίνη είναι ένα φλαβονοειδές που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία.
  • Το Escin είναι ένα αντιφλεγμονώδες που προέρχεται από εκχύλισμα καστανιάς αλόγου.
  • L-καρνιτίνη – ένα αμινοξύ που βοηθά στη διάσπαση των λιπών.
  • Βιταμίνη C – είναι ένα σημαντικό θρεπτικό συστατικό που βοηθά στη διατήρηση της κυκλοφορίας του αίματος στα αιμοφόρα αγγεία και συμβάλλει στη διατήρηση της αντοχής των αιμοφόρων αγγείων.

Αυτά τα φυσικά συστατικά από το Veniselle συνεργάζονται για να ανακουφίσουν τον πόνο, το πρήξιμο και τη φλεγμονή που προκαλούν οι κιρσοί. Βοηθούν επίσης στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και στην πρόληψη μελλοντικών φλεβικών προβλημάτων. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για προληπτικούς σκοπούς όσο και για τη θεραπεία των κιρσών σε διάφορα στάδια.

Αντενδείξεις και παρενέργειες της Veniselle

Το προϊόν είναι απολύτως ασφαλές για την υγεία σας, καθώς βασίζεται σε φυσικά συστατικά. Το Veniselle δεν έχει αντενδείξεις. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε χωρίς να ανησυχείτε για την υγεία σας.

Αλλά και πάλι, φροντίστε να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την κρέμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι πιθανή η ατομική δυσανεξία στα συστατικά. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αλλεργικές αντιδράσεις, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για να αποφύγετε παρενέργειες από το Veniselle. Μην χρησιμοποιείτε την κρέμα εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Veniselle, οδηγίες

Η κρέμα εφαρμόζεται σε καθαρό, στεγνό δέρμα με απαλές κινήσεις μασάζ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Veniselle, ανατρέξτε στις οδηγίες χρήσης σε χαρτί που συνοδεύουν το προϊόν. Η διάρκεια της θεραπείας είναι δύο εβδομάδες, κατά τη διάρκεια των οποίων η κρέμα εφαρμόζεται μία φορά την ημέρα το πρωί ή το βράδυ. Εάν είναι επιθυμητό, η διάρκεια μπορεί να παραταθεί σε τέσσερις εβδομάδες.

Εάν χρησιμοποιείται τακτικά και ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης του Veniselle, η βελτίωση μπορεί να παρατηρηθεί μετά την πρώτη εβδομάδα: ο πόνος και το βάρος στα πόδια υποχωρούν και το πρήξιμο μειώνεται. Μετά τη θεραπεία το φλεβικό πρότυπο και το πρήξιμο εξαφανίζονται πλήρως, ο τόνος και η ελαστικότητα των ποδιών βελτιώνονται. Για την εδραίωση των αποτελεσμάτων της θεραπείας και την πρόληψη της υποτροπής συνιστάται η διεξαγωγή προληπτικών μαθημάτων δύο φορές το χρόνο – την άνοιξη και το φθινόπωρο.

Μην εφαρμόζετε το Veniselle σε ανοιχτές πληγές, βλεννογόνους ή μάτια. Εάν έρθει κατά λάθος σε επαφή με αυτές τις περιοχές, ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Εάν παρουσιάσετε οποιεσδήποτε παρενέργειες κατά τη χρήση αυτής της κρέμας, σταματήστε αμέσως τη χρήση της και συμβουλευτείτε το γιατρό σας!

Veniselle τιμή: στα φαρμακεία ή στην επίσημη ιστοσελίδα

Πόσο κοστίζει η Veniselle; Αρνούμενος να συνεργαστεί με μεσάζοντες – φαρμακεία – ο κατασκευαστής μπορεί να ελέγξει την τιμή και να την καταστήσει όσο το δυνατόν πιο ευνοϊκή για τους πελάτες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φάρμακα για τη θεραπεία των κιρσών.

Η τρέχουσα τιμή του Veniselle είναι 39 ευρώ. Πρόκειται για μια πολύ προσιτή τιμή, ειδικά σε σύγκριση με άλλες θεραπείες κιρσών. Ο κατασκευαστής προσφέρει τακτικά εκπτώσεις και προσφορές, οπότε αξίζει να ελέγχετε συχνά την ιστοσελίδα του και να παρακολουθείτε τα νέα του για να δείτε αν υπάρχουν ειδικές προσφορές και να αγοράσετε την κρέμα σε ακόμη πιο ελκυστική τιμή.

Veniselle: Skroutz – Amazon – φαρμακείο – επίσημη ιστοσελίδα. Πού να αγοράσετε στην Ελλάδα;

Veniselle Skroutz

Ο παρασκευαστής της γέλης σταμάτησε την προμήθεια του φαρμάκου στα φαρμακεία λόγω της εμφάνισης παραποίησης και των πολύ υψηλών περιθωρίων κέρδους. Το μόνο μέρος όπου πωλείται το πρωτότυπο και υψηλής ποιότητας φάρμακο για τη θεραπεία των κιρσών Veniselle είναι ο επίσημος ιστότοπος.

Εάν αγοράσετε το τζελ Veniselle από άλλες πηγές όπως το Amazon ή το Skroutz, κινδυνεύετε να πάρετε ένα απομιμητικό προϊόν καθώς και να πληρώσετε υπερβολικά γι’ αυτό. Γι’ αυτό συνιστούμε να αγοράζετε το τζελ μόνο από τον κατασκευαστή.

Εξάλλου, ένα απομιμητικό προϊόν όχι μόνο δεν θα σας ωφελήσει, αλλά μπορεί να βλάψει και την υγεία σας.

Κλινικές δοκιμές, αποτελεσματικότητα και οφέλη

Το Veniselle είναι ένα φάρμακο νέας γενιάς για τη θεραπεία των κιρσών. Το φάρμακο έχει δοκιμαστεί κλινικά στα καλύτερα εργαστήρια της Ευρώπης και των ΗΠΑ και έχει λάβει όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιητικά. Είναι αποτελεσματική σε οποιοδήποτε στάδιο της νόσου, προλαμβάνει τις υποτροπές και τις επιπλοκές, βοηθά στην απαλλαγή από τον πόνο, το βάρος και το πρήξιμο στα πόδια. Η κρέμα περιέχει φυσικά συστατικά που έχουν περάσει όλες τις δοκιμές ασφαλείας. Το τζελ απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, χωρίς να αφήνει λιπαρό φιλμ ή κολλώδες αποτέλεσμα. Το VeniSelle μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για προληπτικούς σκοπούς όσο και για τη σύνθετη θεραπεία των κιρσών.

Veniselle γνώμες γιατρών και εμπειρογνωμόνων

Veniselle κρέμα

“Χρησιμοποιώ το Veniselle για τους ασθενείς μου με κιρσούς εδώ και πολλά χρόνια. Τα αποτελέσματα ήταν πάντα εξαιρετικά. Καθώς η κρέμα παρασκευάζεται από φυσικά συστατικά, ανακουφίζει απαλά και με ασφάλεια το πρήξιμο και την κόπωση των ποδιών, ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους κιρσούς.

Δρ Δημήτριος Ζαλάφας, φλεβολόγος 11 χρόνια εμπειρίας, Πάτρα, Ελλάδα

“Το Veniselle βοηθά στη διάλυση των υφιστάμενων θρόμβων αίματος και αποτρέπει το σχηματισμό νέων. Το συνταγογραφώ στους ασθενείς μου με κιρσούς. Ανακουφίζει γρήγορα από συμπτώματα όπως ο πόνος, το βάρος στα πόδια, το πρήξιμο και η φλεγμονή των φλεβών”.

Δρ Φώτης Παυλέλλης, φλεβολόγος, 8 χρόνια εμπειρίας, Αθήνα, Ελλάδα

“Συνιστώ την κρέμα Veniselle στους ασθενείς μου επειδή λειτουργεί πραγματικά και είναι πολύ αποτελεσματική. Ανακουφίζει γρήγορα και ανώδυνα από την κούραση και εξομαλύνει τις ανομοιομορφίες στα πόδια. Δεν είχα καμία παρενέργεια σε κανέναν από τους ανθρώπους στους οποίους το συνταγογράφησα”.

Δρ Μανώλης Βαλλιάδης, φλεβολόγος, 14 χρόνια εμπειρίας, Αθήνα, Ελλάδα

Veniselle κριτικές

Veniselle κριτικές πραγματικών χρηστών, φόρουμ, σχόλια

“Χρησιμοποιώ το Veniselle εδώ και περίπου δύο εβδομάδες και μπορώ ήδη να δω μια διαφορά στην κατάσταση των κιρσών μου. Δεν είναι τόσο μεγάλα και δεν είναι τόσο αισθητά όσο πριν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής!”

Περσεφόνη Ρελλότη, 34, Αθήνα, Ελλάδα

“Περπατάω με τακούνια αρκετά συχνά και τα πόδια μου είναι καλυμμένα με φλεβικό πλέγμα.  Άρχισα να χρησιμοποιώ την κρέμα Veniselle μετά από σύσταση ενός συναδέλφου που είχε κιρσούς. Μετά από μια εβδομάδα χρήσης ένιωσα ελαφρότητα στα πόδια μου, το πρήξιμο έχει υποχωρήσει σχεδόν εντελώς και αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ αυτή την κρέμα.

Καίτη Δημάκου, 41, Πάτρα, Ελλάδα

“Παλεύω με τους κιρσούς εδώ και πολύ καιρό. Καθώς εργάζομαι συνεχώς στα πόδια μου και σε κίνηση. Έχω δοκιμάσει πολλές διαφορετικές κρέμες και αλοιφές για τους κιρσούς, αλλά καμία δεν λειτούργησε τόσο καλά όσο η Veniselle. Οι κιρσοί έχουν σχεδόν εξαφανιστεί και τα πόδια μου είναι πολύ πιο ελαφριά.

Χρύσανθος Παπάκης, 33, Κρήτη, Ελλάδα

“Εδώ και πολλά χρόνια υποφέρω από έντονο πόνο στα πόδια μου λόγω κιρσών. Έχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά προϊόντα, αλλά η Veniselle βοήθησε περισσότερο. Πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν που βοηθά στους κιρσούς. Μπορώ επιτέλους να κοιμάμαι ήσυχα τη νύχτα.

Δάφνη Σιδεράλλη, 50, Αθήνα, Ελλάδα

“Η μητέρα μου υπέφερε από κιρσούς για πολλά χρόνια. Η Veniselle τη βοήθησε να θεραπεύσει τα πόδια της πολύ γρήγορα και με ασφάλεια. Μετά την πρώτη εφαρμογή, ο πόνος εξαφανίστηκε και μετά από μια πορεία, τα αιμοφόρα αγγεία έγιναν σχεδόν αόρατα”.

Ιφιγένεια Σπεροπούλου, 24, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Είναι η Veniselle μια απάτη; Αρνητικές κριτικές και επικρίσεις

Το φάρμακο έχει καλή φήμη επειδή είναι αποτελεσματικό στις περισσότερες περιπτώσεις και έχει λογική τιμή. Ωστόσο, υπάρχουν και αρνητικές κριτικές για το Veniselle, οι οποίες συνήθως σχετίζονται με το γεγονός ότι:

Οι άνθρωποι αγοράζουν ψεύτικες εκδόσεις του φαρμάκου σε ανεπίσημες ιστοσελίδες, παίρνουν ένα ψεύτικο και λένε ότι το Veniselle είναι απάτη

δεν μπορεί να βρει το φάρμακο σε φαρμακείο, λόγω ακύρωσης της συνεργασίας με αλυσίδες φαρμακείων

μερικοί άνθρωποι δεν ακολουθούν σωστά τις οδηγίες χρήσης, αγνοούν τις οδηγίες και στη συνέχεια επικρίνουν την κρέμα στις κριτικές του φαρμάκου.

Εάν λάβετε υπόψη όλες τις κριτικές σχετικά με την κρέμα, μπορείτε να συμπεράνετε ότι είναι πραγματικά αποτελεσματική και βοηθά πολλούς ανθρώπους να απαλλαγούν από τους κιρσούς. 

FAQ: Συχνές ερωτήσεις

Πώς να παραγγείλετε το Veniselle;

Μπορείτε να παραγγείλετε το προϊόν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας. Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας για να κάνετε μια παραγγελία. Στη συνέχεια, ένας χειριστής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να διευκρινίσει τις λεπτομέρειες και να σας κάνει ερωτήσεις, εάν υπάρχουν.

Πώς λειτουργεί η κρέμα Veniselle;

Τα ενεργά συστατικά του τζελ έχουν φλεβοτονική δράση, η οποία βελτιώνει τη ροή του αίματος στα αγγεία, αυξάνοντας τον τόνο τους και ομαλοποιώντας τη μικροκυκλοφορία. Η κρέμα έχει επίσης αντιφλεγμονώδη δράση, μειώνοντας το πρήξιμο και τον κίνδυνο εμφάνισης κιρσών.

Πού να αγοράσετε το Veniselle στην Ελλάδα;

 Η κρέμα πωλείται μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Δεν πωλείται σε φαρμακεία ή άλλα καταστήματα στην Ελλάδα. Εάν αγοράσατε το προϊόν σε ιστότοπο τρίτου μέρους, ο κατασκευαστής δεν φέρει καμία ευθύνη γι’ αυτό.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ

Γενικός ιατρός με 17 χρόνια εμπειρίας. Εργάζεται ως ιδιώτης γιατρός στη Θεσσαλονίκη. Έλαβε την ιατρική της εκπαίδευση στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Μεθοδολογία της Ιατρικής Έρευνας". Στο πλαίσιο της συνεχούς επιστημονικής της εκπαίδευσης συμμετέχει σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Άρθρα: 82

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *