psorilax

Psorilax: τι είναι, σύνθεση, σχόλια, δημόσιος ιστότοπος συζήτησης. Psorilax Skroutz ή Φαρμακείο – πού να αγοράσετε, τιμή;

5/5 - (1 vote)

Το Psorilax είναι ένα φάρμακο που μπορεί να βοηθήσει τους πάσχοντες από ψωρίαση.

Η ψωρίαση είναι μια χρόνια δερματική νόσος κατά την οποία υπάρχουν κόκκινες, φλεγμονώδεις περιοχές που καλύπτονται από λευκά λέπια. Η ψωρίαση δεν είναι μεταδοτική και μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Δεν υπάρχει θεραπεία για την ψωρίαση, αλλά υπάρχουν θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν στον έλεγχο των συμπτωμάτων. Μια τέτοια θεραπεία είναι η κρέμα Psorilax.

τίτλος προϊόντοςPsorilax 🌾
σύνθεση του προϊόντοςΕκχύλισμα παπάγιας.
Ινδικό εκχύλισμα ρίζας λωτού
Έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς
Λάδι αβοκάντο
Εκχύλισμα χαμομηλιού
Βιταμίνη Ε
Δεξτρίνη
τιμή39 ευρώ 💶
πώς να χρησιμοποιήσετετρίψτε την κατεστραμμένη περιοχή μέχρι να απορροφηθεί πλήρως
σκορ5/5
αντενδείξειςατομική δυσανεξία στα συστατικά
παρενέργειεςόχι

Τι είναι το Psorilax, σε τι χρησιμεύει και πώς λειτουργεί;

Η κρέμα Psorilax κατά της ψωρίασης έχει ένα ευρύ φάσμα αποτελεσμάτων: ανακουφίζει από τον κνησμό, την ερυθρότητα και τη φλεγμονή, μαλακώνει το δέρμα, ομαλοποιεί την αναγέννησή του. Εμποδίζει το σχηματισμό νέων φολίδων και επιταχύνει την απολέπισή τους.

Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι το Psorilax είναι μια αλοιφή που έχει μόνο ευεργετικά αποτελέσματα στο δέρμα, ανακουφίζει από τον ερεθισμό και την ξηρότητα.

Εφαρμόζεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρό φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος. Μετά την εφαρμογή, μπορείτε να συνεχίσετε αμέσως τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Η τακτική χρήση του Psorilax μπορεί να οδηγήσει σε διαρκή ύφεση της ψωρίασης για αρκετούς μήνες ή και χρόνια.

Psorilax τι περιέχει, συστατικά

Η σύνθεση του Psorilax περιλαμβάνει:

  • Εκχύλισμα παπάγιας. Πρόκειται για ένα φυσικό αντισηπτικό που βοηθά στην εξάλειψη του κνησμού και της απολέπισης του δέρματος,
  • Ινδικό εκχύλισμα ρίζας λωτού. Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, καταπραΰνει τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς,
  • Έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς. Θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα, το κάνει ελαστικό και ελαστικό,
  • Λάδι αβοκάντο. Έχει αναπλαστική δράση, διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων,
  • Εκχύλισμα χαμομηλιού. Καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα, μειώνει τη φλεγμονή,
  • Βιταμίνη Ε. Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες,
  • Δεξτρίνη. Σχηματίζει μια προστατευτική επίστρωση στο δέρμα που αντιστέκεται στις λεπτές ρωγμές.

Όλα αυτά τα συστατικά είναι εξαιρετικά και μαζί δίνουν καλά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της ψωρίασης. Βοηθούν να απαλλαγείτε γρήγορα από την ασθένεια, να ανακουφιστείτε από τον κνησμό και τον ερεθισμό και να βελτιώσετε σημαντικά την κατάσταση του δέρματος.

Το Psorilax αντενδείξεις, έχει οποιεσδήποτε παρενέργειες;

Το Psorilax δεν έχει αντενδείξεις εκτός από την ατομική δυσανεξία στα συστατικά. Το Psorilax είναι κατάλληλο τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε κατεστραμμένο δέρμα. Εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με την ασφάλειά του, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο.

Δεν υπάρχουν επίσης παρενέργειες του Psorilax όταν χρησιμοποιείται, καθώς όλα τα συστατικά είναι φυσικά και κλινικά δοκιμασμένα. Ωστόσο, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε την κρέμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε πιθανές αλλεργίες ή άλλες ανεπιθύμητες αντιδράσεις του οργανισμού σας στο προϊόν. Όλα τα συστατικά συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την κρέμα χωρίς προβλήματα υγείας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Psorilax, οδηγίες

Το Psorilax είναι ένα φυσικό προϊόν που προορίζεται για εξωτερική χρήση. Εφαρμόστε σε καθαρό, στεγνό δέρμα, κάνοντας απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως, πρωί και βράδυ. Η διάρκεια της θεραπείας είναι σχεδιασμένη για 30 ημέρες. Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να παραταθεί έως και 60 ημέρες.

Πριν από τη χρήση της κρέμας, ελέγξτε την για αλλεργικές αντιδράσεις. Για να το κάνετε αυτό, απλώστε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος στην κάμψη του αγκώνα ή του καρπού και περιμένετε για 15 λεπτά. Εάν δεν υπάρχει ερυθρότητα ή κνησμός μετά από αυτό το διάστημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια το Psorilax.

Psorilax τιμή: στα φαρμακεία ή στην επίσημη ιστοσελίδα

Εάν πάσχετε από ψωρίαση, γνωρίζετε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να βρείτε μια αποτελεσματική θεραπεία. Υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά, αλλά οι περισσότερες από αυτές είναι ακριβές και δεν λειτουργούν πάντα όπως διαφημίζονται.

Η τρέχουσα τιμή του Psorilax είναι 39 ευρώ. Πρόκειται για μια προσιτή τιμή, ειδικά όταν τη συγκρίνετε με άλλες θεραπείες ψωρίασης που κυκλοφορούν στην αγορά, ειδικά όταν αναλογιστείτε ότι η κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Λόγω του γεγονότος ότι, μη συνεργαζόμενος με μεσάζοντες – φαρμακεία – ο κατασκευαστής μπορεί να ελέγξει την τιμή και να την καταστήσει όσο το δυνατόν πιο προσιτή για τους πελάτες.

Το Psorilax μπορεί συχνά να αγοραστεί με έκπτωση ή προώθηση, οπότε φροντίστε να ελέγχετε την ιστοσελίδα του κατασκευαστή για ενημερωμένες πληροφορίες τιμολόγησης. Εάν αγοράζετε απευθείας από τον κατασκευαστή, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι παίρνετε ένα ποιοτικό προϊόν.

Psorilax: Skroutz – Amazon – φαρμακείο – επίσημη ιστοσελίδα. Πού να αγοράσετε στην Ελλάδα;

Το μόνο μέρος όπου το Psorilax πωλείται με εγγύηση, πρωτότυπο σε λογική τιμή, είναι η επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Όπως είπαμε, ο κατασκευαστής έχει σταματήσει να προμηθεύει τα φαρμακεία λόγω της εμφάνισης απομιμήσεων και πολύ υψηλών προσαυξήσεων. Το Psorilax δεν πωλείται πλέον στο Skroutz, ούτε μπορεί να αγοραστεί από το Amazon, το Walmart ή οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο.

Επιπλέον, είναι πολύ εύκολο και απλό να αγοράσετε από την επίσημη ιστοσελίδα. Συμπληρώστε μια σύντομη φόρμα και περιμένετε να σας καλέσει ένα μέλος του προσωπικού για να κάνετε την παραγγελία σας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ο χειριστής θα χαρεί να σας συμβουλεύσει.

Η παράδοση διαρκεί τρεις έως επτά ημέρες και είναι πανελλαδική.

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοση με μετρητά ή πιστωτική κάρτα.

Κλινικές δοκιμές, αποτελεσματικότητα και οφέλη

Το Psorilax είναι ένα νέο προϊόν που αναπτύχθηκε από επιστήμονες και δερματολόγους και σας βοηθά να απαλλαγείτε από την ψωρίαση στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Το κύριο πράγμα που διακρίνει αυτή την κρέμα από τις άλλες είναι η φυσική της σύνθεση. Όλα τα συστατικά είναι προσεκτικά επιλεγμένα για μέγιστο αποτέλεσμα. 

Το προϊόν έχει δοκιμαστεί κλινικά στα καλύτερα εργαστήρια της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει λάβει όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιητικά. Το Psorilax δεν είναι ορμονικό, ανοσοτροποποιητικό ή κορτικοστεροειδές φάρμακο. Δεν προκαλεί εθισμό και αντιμετωπίζει το δέρμα που έχει υποστεί βλάβη από την ασθένεια πολύ απαλά.

Κριτικές ιατρών για το Psorilax

“Η αλοιφή Psorilax περιέχει φυσικά συστατικά που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά στη θεραπεία της ψωρίασης. Συνταγογραφώ αυτό το προϊόν στους ασθενείς μου και βλέπω εξαιρετικά αποτελέσματα. Μου λένε ότι το δέρμα τους είναι πολύ πιο απαλό και δεν έχει σχεδόν καθόλου λέπια πάνω του. Ο καλύτερος έπαινος είναι τα χαμόγελα των ασθενών μου.”

Δρ Μύρων Βιδαλίδης, δερματολόγος, 15 χρόνια εμπειρίας, Λάρισα, Ελλάδα

“Η κρέμα Psorilax δεν είναι αποτελεσματική μόνο στη θεραπεία της ψωρίασης, αλλά και στην πρόληψη των υποτροπών. Το φάρμακο έχει ευρύ φάσμα δράσης. Το χρησιμοποιώ για τη θεραπεία των ασθενών μου ανεξαρτήτως ηλικίας. Είναι αποτελεσματικό για ήπιες έως προχωρημένες μορφές ψωρίασης”.

Δρ Χάρης Καραλιάδης, δερματολόγος, 21 χρόνια εμπειρίας, Αθήνα, Ελλάδα

“Η κρέμα είναι μια εξαιρετική θεραπεία για το προβληματικό δέρμα. Βοηθά τους ασθενείς μου να αντιμετωπίσουν το ξεφλούδισμα, τον κνησμό και την ερυθρότητα. Το Psorilax έχει θετική επίδραση στα νύχια και τα μαλλιά. Έχω ακούσει μόνο θετικά σχόλια γι’ αυτό, τα οποία είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Δρ Ευγενία Μουτέα, δερματολόγος, 7 χρόνια εμπειρίας, Πάτρα, Ελλάδα

Psorilax αξιολογήσεις πραγματικών χρηστών, φόρουμ, σχόλια

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το Psorilax. Μου το συνέστησε ένας φίλος που γνώριζε για την κατάστασή μου. Το χρησιμοποιώ εδώ και δύο εβδομάδες και η επιδερμίδα μου είναι πολύ καλύτερη. Ο κνησμός έχει σταματήσει και η ερυθρότητα έχει μειωθεί. Δεν είχα καμία παρενέργεια. Μπορώ να το συστήσω σε όποιον πάσχει από ψωρίαση”.

Ζηνοβία Χριστόγλου, 33, Αθήνα, Ελλάδα

“Είμαι 18 ετών και πάσχω από ψωρίαση για πάνω από ένα χρόνο. Δοκίμασα διάφορα προϊόντα προσωπικής φροντίδας, ορυκτές αλοιφές, αλλά το Psorilax με βοήθησε καλύτερα. Το δέρμα μου είναι πιο απαλό, λιγότερο ξεφλουδισμένο και η φλεγμονή έχει μειωθεί. Είμαι πολύ ευγνώμων και το συνιστώ”.

Αυγή Γκαμπράκη, 18 ετών, Πάτρα, Ελλάδα

“Χρησιμοποιώ το Psorilax εδώ και περίπου δύο εβδομάδες και μπορώ να πω ότι πραγματικά λειτουργεί. Το πιο σημαντικό είναι ότι ενυδατώνει πολύ απαλά το ταλαιπωρημένο δέρμα και είναι απολύτως φυσικό. Σίγουρα θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ.

Πάρις Σιμάκου, 34, Αθήνα, Ελλάδα

“Ο γιος μου χρησιμοποιεί το Psorilax για τη θεραπεία της ψωρίασης κατόπιν συμβουλής του γιατρού του και τον έχει βοηθήσει πραγματικά. Το δέρμα του φαίνεται πολύ καλύτερο τώρα. Είναι πολύ πιο καθαρή και απαλή. Χαίρομαι πολύ που βρήκαμε ένα φάρμακο που ελέγχει τα συμπτώματα αυτής της δυσάρεστης ασθένειας.

Βαρβάρα Μίρα, 42, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

“Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα της χρήσης της κρέμας. Έχω υποφέρει από ψωρίαση για πολλά χρόνια και δοκίμασα πολλές διαφορετικές θεραπείες, αλλά καμία από αυτές δεν μου έδωσε τόσο γρήγορα και μόνιμα αποτελέσματα όσο το Psorilax. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!”

Μαίρι Sideridis, 34, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Είναι το Psorilax μια απάτη; Αρνητικές κριτικές και επικρίσεις

Το Psorilax είναι ένα ασφαλές προϊόν που μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την ψωρίαση γρήγορα και αποτελεσματικά. Έχει καλή φήμη και συνιστάται συχνά από τους γιατρούς. Υπάρχουν πολλές θετικές κριτικές στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν επίσης μερικές επικρίσεις για τον Psorilax. Οι αρνητικές κριτικές μπορεί να εμφανιστούν για τους ακόλουθους λόγους:

  1. Οι χρήστες του φαρμάκου το παρήγγειλαν σε πηγές τρίτων και κατέληξαν να χρησιμοποιούν μια αναποτελεσματική απομίμηση.
  2. Οι χρήστες αγνοούν τις οδηγίες χρήσης και δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα- νομίζουν ότι η κρέμα είναι απάτη
  3. άλλοι πιστεύουν ότι αν δεν πωλείται στα φαρμακεία δεν μπορεί να είναι χρήσιμο

Εάν χρησιμοποιείτε το φάρμακο όπ

FAQ: Συχνές ερωτήσεις

Πώς να παραγγείλετε το Psorilax?

Για να παραγγείλετε το προϊόν πρέπει να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα. Συμπληρώστε προσεκτικά ένα ειδικό έντυπο με τα στοιχεία σας. Στη συνέχεια, ένας χειριστής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

Πώς λειτουργεί η κρέμα Psorilax?

Το δραστικό συστατικό της γέλης είναι ένα σύμπλεγμα φυσικών ουσιών. Έχουν ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, ομαλοποιούν τον μεταβολισμό των κυττάρων, ανακουφίζουν από τον κνησμό και το ξεφλούδισμα. Η κρέμα εξαλείφει γρήγορα τα συμπτώματα της ψωρίασης και αποτρέπει τις υποτροπές.

Πού να αγοράσετε το Psorilax στην Ελλάδα?

Συνιστούμε να αγοράζετε το φάρμακο μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Έτσι, είναι εγγυημένο ότι θα λάβετε ένα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικό φάρμακο για την ψωρίαση.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ

Γενικός ιατρός με 17 χρόνια εμπειρίας. Εργάζεται ως ιδιώτης γιατρός στη Θεσσαλονίκη. Έλαβε την ιατρική της εκπαίδευση στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Μεθοδολογία της Ιατρικής Έρευνας". Στο πλαίσιο της συνεχούς επιστημονικής της εκπαίδευσης συμμετέχει σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Άρθρα: 82

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *