Traugel: kριτικές, παρενεργειες, δοσολογια, οδηγιες χρησης. Skroutz ή Φαρμακείο – πού να αγοράσετε, τιμή;

5/5 - (1 vote)

Στον σημερινό κόσμο με γρήγορο ρυθμό, όπου κινούμαστε συνεχώς και πιέζουμε το σώμα μας στα όριά του, η διατήρηση της βέλτιστης υγείας των αρθρώσεων είναι κρίσιμη. Traugel είναι ένα τζελ αιχμής τεχνολογίας σχεδιασμένο να φέρει επανάσταση στη φροντίδα των αρθρώσεων. Με τον μοναδικό συνδυασμό συστατικών και τις θεραπευτικές του ιδιότητες, προσφέρει μια πολλά υποσχόμενη λύση για όσους αναζητούν ανακούφιση από τον πόνο και τη δυσκαμψία των αρθρώσεων.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε τις κύριες ιδιότητες του Traugel και θα μάθουμε πώς μπορεί να αλλάξει τη ζωή των ανθρώπων βελτιώνοντας τη συνολική λειτουργία των αρθρώσεων.

Tίτλος προϊόντοςTraugel 💊
Επίσημη ιστοσελίδαwww.traugel.gr
Ενδείξεις χρήσηςΓια την ανακούφιση του πόνου και της ενόχλησης στις αρθρώσεις
Δοσολογία2-3 φορές την ημέρα, ανάλογα με τα συμπτώματα
Σκορ98% θετική ανατροφοδότηση
Αντενδείξεις ατομική δυσανεξία στα συστατικά
Παρενέργειες όχι
Tιμή39 ευρώ 💶

Traugel: τι είναι, για ποιο λόγο χρησιμοποιείται και πώς λειτουργεί;

Το Traugel είναι ένα τζελ σχεδιασμένο για να ανακουφίζει από την ενόχληση των αρθρώσεων και να βελτιώνει την κινητικότητα των αρθρώσεων, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για άτομα που υποφέρουν από διάφορα προβλήματα που σχετίζονται με τις αρθρώσεις.

Ένας από τους βασικούς μηχανισμούς δράσης του φαρμάκου είναι η ικανότητά του να έχει ηρεμιστική δράση, μειώνοντας τη φλεγμονή στις αρθρώσεις. Το gel συμβάλλει επίσης στην αποκατάσταση και αναγέννηση των κατεστραμμένων ιστών των αρθρώσεων. Βοηθά στην τόνωση της παραγωγής τόσο σημαντικών συστατικών όπως το κολλαγόνο, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση υγιών χόνδρων και συνδετικών ιστών των αρθρώσεων.

Ο Τraugel δρα ως λιπαντικό για τις αρθρώσεις. Σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα που μειώνει την τριβή μεταξύ των οστών κατά την κίνηση και αποτρέπει τη φθορά των επιφανειών του χόνδρου. Αυτή η λίπανση όχι μόνο βελτιώνει τη συνολική λειτουργία των αρθρώσεων, αλλά βοηθά επίσης στη μείωση της περαιτέρω βλάβης που προκαλείται από επαναλαμβανόμενες κινήσεις ή υπερβολική χρήση. Το προϊόν θρέφει τις αρθρώσεις χάρη σε μια μοναδική σύνθεση που παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά απευθείας σε αυτές τις περιοχές. Εκτός από την επίλυση υφιστάμενων προβλημάτων των αρθρώσεων, το τζελ δρα και ως προφυλακτικό έναντι μελλοντικών προβλημάτων. Οι προστατευτικές του ιδιότητες προστατεύουν τις αρθρώσεις από πιθανές βλάβες που προκαλούνται από εξωτερικούς παράγοντες όπως η γήρανση ή η σκληρή δουλειά.

traugel

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Traugel

Πλεονεκτήματα του Traugel:

  • δημιουργήθηκε στα καλύτερα ευρωπαϊκά εργαστήρια μετά από μακροχρόνια έρευνα.
  • έχει μια προηγμένη φόρμουλα, που περιλαμβάνει συστατικά πρώτης κατηγορίας που λαμβάνονται από τη φύση.
  • μια βολική μορφή εφαρμογής σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από την ταλαιπωρία στις αρθρώσεις χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία.
  • Η υψηλή ποιότητα και η φυσική σύνθεση εξασφαλίζουν μέγιστη αποτελεσματικότητα χωρίς επιβλαβείς παρενέργειες.
  • εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής.
  • τη δυνατότητα πληρωμής για τα αγαθά κατά την παραλαβή.

Με την τακτική χρήση του φαρμάκου σύμφωνα με τις συστάσεις, μπορεί να αναμένεται μια σειρά θετικών επιδράσεων για τις αρθρώσεις. Πρώτον, το τζελ βοηθά στην ανακούφιση από τον πόνο στις αρθρώσεις μειώνοντας τη φλεγμονή και καταπραΰνοντας τις επώδυνες περιοχές. Επιπλέον, το Traugel προάγει την ευελιξία και την κινητικότητα των αρθρώσεων θρέφοντας τους χόνδρους και βελτιώνοντας τη συνολική λειτουργία των αρθρώσεων. Βοηθά στην ενίσχυση των συνδέσμων και των τενόντων, διατηρώντας τη βέλτιστη κατάσταση του συνδετικού ιστού.

Μειονεκτήματα του βιοσυμπλέγματος:

  • το φάρμακο δεν διατίθεται ελεύθερα στα φαρμακεία στην Ελλάδα.
  • το gel δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο στη δημοφιλή αγορά Skroutz.

>> Διαβάστε επίσης για άλλες αποτελεσματικές θεραπείες για τον πόνο στις αρθρώσεις: Hondrostrong, HondroxDepanten, Steplex 

Σύνθεση Traugel. Συστατικά

ΣυστατικόΔράση
Εκχύλισμα μηδικήςο Συστατικό Traugel γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του. Βοηθά στη μείωση του οιδήματος και του πόνου που σχετίζεται με τη φλεγμονή των αρθρώσεων και παρέχει ανακούφιση.
εκχύλισμα κάστανουΠεριέχει την ένωση εσκίνη, η οποία έχει αναλγητικές ιδιότητες. Αυτό το συστατικό βοηθά στην ανακούφιση από τον πόνο και την ενόχληση που προκαλούνται από ασθένειες των αρθρώσεων.
Εκχύλισμα πιπεριάς τσίλιΣυμπεριλαμβανεται σε σύνθεση του Traugel λόγω της παρουσίας σε αυτό της δραστικής ένωσης – καψαϊκίνη. Η καψαϊκίνη έχει θερμαντικές ιδιότητες και δρα ως φυσικό αναλγητικό διεγείροντας τη ροή του αίματος και μειώνοντας τη μετάδοση των σημάτων πόνου από τα νεύρα.
Eucalyptus globulusΈχει αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Όταν εφαρμόζεται τοπικά, βοηθά στην ανακούφιση του πόνου των μυών και των αρθρώσεων μειώνοντας τη φλεγμονή.
ΜινθόληΔρα ως αντιφλεγμονώδης παράγοντας, φέρνει προσωρινό μούδιασμα στο δέρμα, το οποίο αποσπά την προσοχή από τις κύριες αισθήσεις πόνου.
ΚάμφοραΛειτουργεί παρόμοια με τη μενθόλη, αλλά έχει επιπλέον αντιμικροβιακές ιδιότητες. Όταν εφαρμόζεται τοπικά, έχει ηρεμιστική δράση και βοηθά στην ανακούφιση από μικρές ενοχλήσεις στους μύες ή στις αρθρώσεις.
Έλαιο ελάτουΔίνει στο gel ένα μοναδικό άρωμα και ταυτόχρονα έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Λόγω των αναλγητικών του ιδιοτήτων, ανακουφίζει αποτελεσματικά από μυϊκούς πόνους που σχετίζονται με παθήσεις των αρθρώσεων ή υπερένταση.
ΝέφτιΛειτουργεί ως φυσικό αναλγητικό και βοηθά στη μείωση της φλεγμονής των αρθρώσεων αυξάνοντας τη ροή του αίματος στην πληγείσα περιοχή.

Πώς να πάρετε το Traugel; Οδηγίες χρήσης και δοσολογία

Πριν χρησιμοποιήσετε το biocomplex, σας συνιστούμε να διαβάσετε τις οδηγίες. Εξετάστε τις βασικές αρχές – πώς να πάρετε το Traugel:

  1. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα του προϊόντος στο δέρμα της πάσχουσας άρθρωσης και των παρακείμενων περιοχών.
  2. Κάντε απαλό μασάζ με το τζελ στο δέρμα μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
  3. Η συχνότητα εφαρμογής μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες και τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων – κατά μέσο όρο γίνεται 2-3 φορές την ημέρα.

Η βέλτιστη περίοδος εφαρμογής του προϊόντος θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να επεκτείνετε την εφαρμογή, ενώ δοσολογία Traugel παραμένει στάνταρ – 2-3 φορές την ημέρα.

Traugel παρενέργειες

Αντενδείξεις και παρενέργειες του Traugel

Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι λόγω της φυσικής ασφαλούς σύνθεσης Παρενέργειες Traugel δεν έχει.

ΠΡΟΣ ΤΗΝΑντενδείξεις Traugel μπορεί να αποδοθεί σε ατομική δυσανεξία ήαλλεργίασε οποιοδήποτε εξάρτημα.

Σχετικές αντενδείξεις για τη χρήση του φαρμάκου:

  • δερματοφλεβολογικές παθήσεις του δέρματος στο σημείο εφαρμογής.
  • ανοιχτές πληγές.

Μην εφαρμόζετε το προϊόν σε έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, άτομα κάτω των 18 ετών. Πριν χρησιμοποιήσετε την κρέμα, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

Traugel ΕΟΦ

Όπως ίσως γνωρίζετε, ο ΕΟΦ, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην αξιολόγηση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας διαφόρων προϊόντων που σχετίζονται με την υγεία. Στο πλαίσιο της αποστολής του, ο ΕΟΦ αξιολόγησε πρόσφατα ένα τζελ αρθρώσεων γνωστό ως Traugel. ΕΟΦ ενέκρινε πλήρως αυτό το προϊόν, μετά από ενδελεχή αξιολόγηση, το gel έλαβε όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για να εγγυηθεί την ποιότητα και την αξιοπιστία του.

Traugel: Skroutz – Φαρμακείο – Amazon. Πού να αγοράσω στην Ελλάδα;

Εάν θέλετε να αγοράσετε γνήσιο τζελ αρθρώσεων, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι μπορείτε να το αγοράσετε μόνο από τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή. Ούτε στο Amazon, ούτε στα φαρμακεία, ούτε στα τοπικά καταστήματα Skroutz Traugel δεν μπορεί να βρεθεί. Ο λόγος για αυτό είναι ότι ο κατασκευαστής έλαβε συνειδητή απόφαση να μην προμηθεύσει ελληνικά φαρμακεία λόγω ανησυχιών για απομιμήσεις και πολύ υψηλά προσαυξήματα. Ναι, η τιμή του Traugel στα φαρμακεία υπερεκτιμήθηκε κατά 2-3 φορές.

Αν θέλετε λοιπόν αγοράστε Traugel, τότε η μόνη επιλογή είναι να αγοράσετε ηλεκτρονικά στον επίσημο ιστότοπο. Αγοράζοντας το φάρμακο απευθείας από τον κατασκευαστή, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι παίρνετε ένα γνήσιο και αποτελεσματικό προϊόν.

Traugel Τιμή

Λόγω του γεγονότος ότι η εταιρεία αποφάσισε να παρακάμψει τους μεσάζοντες, τιμή του Traugel ελέγχεται απευθείας από τον κατασκευαστή. Αυτό καθιστά το φάρμακο όσο το δυνατόν πιο προσιτό. Επιπλέον, συχνά πραγματοποιούνται προσφορές και εκπτώσεις, οι οποίες μειώνουν περαιτέρω την τιμή ενός βιοπρόσθετου.

Αποκλείοντας τους μεσάζοντες που συχνά προσθέτουν τη σήμανση τους σε τέτοια προϊόντα, ο κατασκευαστής διασφαλίζει ότι οι αγοραστές λαμβάνουν μια δίκαιη τιμή για ένα προϊόν που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής τους. Αυτό τους επιτρέπει επίσης να διατηρούν αυστηρό ποιοτικό έλεγχο σε κάθε παρτίδα τζελ που παράγουν. Η τρέχουσα τιμή του φαρμάκου είναι 39 ευρώ.

traugel κριτικες

Traugel: σχόλια από γιατρούς και ειδικούς

Δημοσιεύουμε γνώμη για τον Traugel από έναν έμπειρο ειδικό που, με τη δική του εμπειρία, ήταν πεπεισμένος για τη θετική επίδραση του φαρμάκου στη ζωή των ασθενών τους.

«Το Traugel προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό συστατικών που λειτουργούν συνεργικά για την ανακούφιση από τον πόνο και τη φλεγμονή των αρθρώσεων. Ένα χαρακτηριστικό του φαρμάκου είναι η ικανότητά του να εξαλείφει όχι μόνο τα συμπτώματα, αλλά και τις κύριες αιτίες δυσφορίας στις αρθρώσεις. Αυτή η ολιστική προσέγγιση παρέχει βιώσιμη ανακούφιση των ασθενών, ενώ ελαχιστοποιεί την εξάρτηση από τα παραδοσιακά φάρμακα για τον πόνο. Συχνά χρειάστηκε να συνταγογραφήσω αυτό το προϊόν σε περίπτωση χρόνιων ασθενειών ή τραυματισμών – και σε καθένα από αυτά το τζελ έδειξε τον καλύτερό του εαυτό!»

Δημήτριος Παπαδόπουλος, Ορθοπαιδικός Τραυματολόγος, 17 χρόνια εμπειρίας, Αθήνα

Traugel σε φόρουμ: κριτικές, γνωμοδοτήσεις και σχόλια

Ακολουθούν τρεις θετικές κριτικές πελατών για το Traugel Joint Gel. Αυτά τα σχόλια υπογραμμίζουν την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου στην ανακούφιση του πόνου στις αρθρώσεις και στη βελτίωση της κινητικότητας.

“Υποφέρω από χρόνιο πόνο στις αρθρώσεις εδώ και πολλά χρόνια, γεγονός που με δυσκολεύει να εκτελώ ακόμη και απλές εργασίες. Ωστόσο, μετά τη χρήση του Traugel, αντιμετώπισα σημαντική μείωση του πόνου και βελτιωμένη ευελιξία στις αρθρώσεις. Ευχαριστώ τον κατασκευαστή για μια τέτοια αποτελεσματικό προϊόν.»

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, 54, Αθήνα

«Ως δραστήριος άνθρωπος που του αρέσει να τρέχει και να περπατά, στεναχωρήθηκα πολύ όταν άρχισα να έχω προβλήματα με το γόνατό μου. Ευτυχώς, έπεσα πάνω Κριτικές Traugel και αποφάσισε να προσπαθήσει. Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά! Το τζελ όχι μόνο με ανακούφισε από τον πόνο στο γόνατο, αλλά μου επέτρεψε επίσης να επιστρέψω στις αγαπημένες μου δραστηριότητες χωρίς καμία ενόχληση.”

Ελένη Δημητρίου, 42, Θεσσαλονίκη

«Μετά από χρόνια πάλης με την αρθρίτιδα στα χέρια μου, ήμουν δύσπιστος να δοκιμάσω ένα άλλο προϊόν που υπόσχεται ανακούφιση. Αφού διάβασα τις πληροφορίες για φόρουμ για τον Traugelαποφάσισε να το αγοράσει. Το τζελ απλώνεται εύκολα και ανακουφίζει γρήγορα τον πόνο στις αρθρώσεις. Χάρη σε αυτό το καταπληκτικό εργαλείο, μπορώ πλέον να κάνω εύκολα τις καθημερινές μου δραστηριότητες και να απολαμβάνω χόμπι που πριν ήταν αδύνατα.»

Giannis Kostopoulos, 68 ετών, Heraklion

Συμπέρασμα: Είναι το Traugel απάτη ή αποτελεσματικό φάρμακο;

Ο Traugel δεν είναι απάτη, αλλά ένα πραγματικό και αποτελεσματικό τζελ αρθρώσεων. Οι θετικές κριτικές και σχόλια από ικανοποιημένους πελάτες υποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου όσον αφορά την ανακούφιση από τον πόνο στις αρθρώσεις και τη βελτίωση της κινητικότητας. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση και τα φυσικά συστατικά του, το προϊόν έχει αποδειχθεί μια αξιόπιστη λύση για όσους αναζητούν μακροπρόθεσμη ανακούφιση από την ενόχληση των αρθρώσεων. Πείτε αντίο στον πόνο στις αρθρώσεις και απολαύστε μια πιο δραστήρια και γεμάτη ζωή με τον Traugel!

Traugel απατη

FAQ

Traugel απάτη;

Όχι, τα θετικά σχόλια από τους γιατρούς και τους καταναλωτές επιβεβαιώνουν ότι το αρχικό προϊόν είναι αποτελεσματικό για μια ποικιλία παθήσεων που σχετίζονται με τις αρθρώσεις.

Είναι δυνατόν να βρείτε τον Traugel σε ένα φαρμακείο ή Skroutz; 

Όχι, το τζελ μπορεί να αγοραστεί μόνο από επίσημη πηγή, δεν είναι διαθέσιμο για αγορά από τρίτους.

Πόσο κοστίζει το Traugel;

Η τρέχουσα τιμή είναι 39 ευρώ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ

Γενικός ιατρός με 17 χρόνια εμπειρίας. Εργάζεται ως ιδιώτης γιατρός στη Θεσσαλονίκη. Έλαβε την ιατρική της εκπαίδευση στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Μεθοδολογία της Ιατρικής Έρευνας". Στο πλαίσιο της συνεχούς επιστημονικής της εκπαίδευσης συμμετέχει σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Άρθρα: 82

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *